Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Whiskacz bez litosci

bratnia dusza ktora mnie zrozumie, ktora zafascynuje soba, istnieje takowa??

Polecane posty

Gość agrobax
nie mogę się oprzeć, żeby nie napisać Whiskaczu, ale chodzi o to, że nawet jeżeli jakaś kobieta chciałaby sobie z tobą tu popisać to ma obawy, że przy Lady wypadnie biednie. Ona jednym słowem potrafiła podsumować dłuższą dyskusję, potrafiła sprawić że śmiałam się w głos albo otwierałam szeroko oczy ze zdumienia. Więc nie pisz teraz, że wy kobiety itp., każda z nas jest inna, ale perełki też się znajdą. Tak jak napisałeś wcześniej, że trzeba szukać, ale nie generalizować. Więc jeśli spodziewasz sie że ktos tu bedzie dalej z Toba pisał, to badź pewien, że będzie musiała to być osoba o wysokiej samoocenie. A przecież takiej szukasz, prawda? Lady ma klasę bo się nie odzywa, a ja miałam nie pisać a jednak wymiękłam ;)

Gość banał goni banał
lekkie pióro ? Ha, to niewiele chyba czytałyście w życiu, skoro garść frazesów potrafi tak was zachwycić. A błędy ortograficzne az rażą w oczy.

banale dlaczego masz negatywne nastawienie?? co do Lady P i generalizowania: ja nie generalizuje ale mam swiadomosc konstrukcji emocjonalnej Kobiet , a swoja wiedze nie tylko opieram na doswiadczeniu ale przede wszystkim na spostrzezeniach tych którzy zwykli zajmowac sie ta problematyka na codzień

teraz o Lady P:P:P w Istocie jest perełką, ale tez jest KObietą nie umniejszam wartosci zadnej z was, poniewaz zadnej nie znam i Goraco wierze ze spotkam w koncu swoja perłe , niekoniecznie na Kafe:)

Gość banał goni banał
Nastawienie nie ma tu nic do rzeczy, stwierdziłam jedynie fakt. Takie rozmówki mogą robić wrażenie na czytelniczkach literatury z serduszkiem , a nie na inteligentnej kobiecie.

Gość banał goni banał
Interesują mnie tematy związane z życiem, światopoglądem, od religii poczynając na szczególnej teorii względności kończąc. Liczy się rozmówca, a nie temat ( choć to stwierdzenie jest akurat banalne ). Inteligencja w czystej, wysublimowanej postaci, a nie stuningowana pseudo-inteligencja, bo to zwykły przerost formy nad treścią.

Gość kołysanka2008
"Whiskacz bez litosci w rzeczywistości gdyby spojrzec bardziej wnikliwie, wydaje sie ze kazda dusza posiada swoje uzupełnienie w postaci drugiej połówki," może i posiada ale zazwyczaj, jak to się mówi "najciemniej pod latarnią" , często szukam daleko czegoś co jest blisko...

Gość Prawda to?
Kiedy człowiek powiada, że nie chce o czymś mówić, to znaczy, że nie może o niczym innym myśleć

Gość bo milosc moj mily to ja :P:P
whiskacz, nie chce mi sie czytac calosci, ale trzymajac sie tematu zapytam przekornie, a co jesli... czy dostane w zamian to samo ??? :P:P

nie ma dymu bez ognia częściej jednak miłości bez kłopotów

do siostry blizniaczki :D:P:P ty to masz jednak racje....

i ponoć wszystko wybaczy

ale podobno do czasu...

czasem mówi sie Szkoda czasu i atłasu

ale milosc to jak sraczka dopada z nienacka

Gość podaj dalej
Tak tu było fajnie ale się posrało ;)

Gość podaj dalej
a jeszcze mi malo ;)

Gość podaj dalej
jednak idioci są wśród nas, niestety

Gość podaj dalej
chyba jak sie spotkamy to sie rzeczywiscie pozabijamy noo chyba ze sie nie spotkamy

banał goni banał tak cos jawi mi sie poprzez pisane przez Ciebie tresci ze bardzo sie starasz by wyjsc na kogos inteligętnego i oczytanego spoko, doceniam to ale madrość tkwi w prostocie nie jawi sie w wyszukanych słowach, ale w takich ktore łatwo przyjmuje ucho mądrość chadza prostymi sciezkami:) bywa ze prostaczek wypowie sie w taki sposób ze mędrcom opadaja szczęki:P

Gość banał goni banał
Za twoje urojenia i zjawy nie odpowiadam :P Więc dziękuję za pogłębiony portret psychologiczny. A tak na marginesie, znasz z psychologii takie zjawisko jak projekcja? Jeśli nie to polecam się zapoznać:P

spacer w strugach deszczu jest zankomitym pomysłem:) a parasol jest zbedny:) jednak w zimny dzień lepiej obserwowac spływajace strugi na szybie z rozgrzanego wnetrza samochodu;)

Gość podaj dalej
spacer ok

Gość Whyskiz
dzieki:)

Gość Whiskacz be litości
z wiarygodnego zródla wiem ze Lady P podczytuje Topic:) i serdeczne dzieki dla niej za nasza znajomosć która naprawde wiele mi uswiadomiła:) hehe a teraz po okresie posuchy zaczęła sie jazda( w realu) az sam sie siebie boje:P jednak wszytko jest pod kontrola;P:P:P

Gość Whiskacz bez litości
brak wiary, zasad moralnych, nieskrepowana niczym wolnosc obyczajów .. ot przyczyna wielu problemów w innym wypadku uczucia ma kafe swieciły by pustkami