Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sonita

jaka jestem??

Polecane posty

Uwielbiam być adorowana przez innych mężczyzn. Lubię, gdy patrzą na mnie, wodzą oczami za mną. Jestem(nieskromna) prawdziwą kobietą: zgrabna, mam to co powinnam mieć, długie, smukłe nogi.. Mam też mężczyznę, którego kocham (paradoks). Jest nam świetnie w łóżku - lecz - czegoś mi brak, jakiejś adrenaliny, impulsu. Mam ochotę na flirty z innymi mężczyznami, mam fantazje erotyczne, kiedy widzę przystojnego męczyznę... wszystko, fajnie, pięknie.... ale... boję się, że go kiedyś zdradzę i będę tego później żalowała. Jest on typem grzecznego chłopca ( chociaż w łóżku bywa niegrzeczny:)) jeśli bylibyśmy razem, miałabym cudowne życie. ( nie mówię o aspekcie materialnym) a ja wciąż poszukuję "niegrzecznego". Przy ostatniej rozmowie, powiedziałam mu o tym. Spodziewałam się awantury... nic... powiedział mi: "Jestem o Ciebie zazdrosny 24 godziny na dobę... Kocham Cię maleńka i pozwól tylko mi Ciebie kochać i pożądać". ... Mam dobrego chłopaka, a szukam nie wiadomo czego... Strzałem w dziesiątkę było jego podsumowanie; " W życiu lubisz dominować, w łóżku wolisz być zdominowaną" Czy ja jestem jakaś dziwna? czy coś ze mną jest nie tak?

Gość najdziwniejszy....
nie, jestes typowa, statystyczna kobieta :D