Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdziwiona_28

Rodziny wielodzietne a seks

Polecane posty

Gość Zdziwiona_28

Hej! Jak myślicie? Jak to jest z uprawianiem seksu w rodzinach wielodzitnich gdzi jest co najmniej 5-6 dzieci. Ja sama mam takich znajomych, którzy mają 7 dzieci i żyją w mieszkanku liczącym ok 50 m kwadratowych. Ludzie nie piją, nie są patologią, dbają o dzieci. ale jedno mnie zastanawia jak oni uprawiają seks? Przy dzieciach?

Gość fdhyjrty
No a gdzie indziej jak nie przy dzieciach? Dzieci takie zazwyczaj są przyzwyczajone że ojciec nocami dusi matkę. Mam kolezankę - ma 7 rodzeństwa i wszyscy mieścili się w 2 małych pokoikach, starsze spali z rodzicami wjednym pokoju, młodsze w osobnym. Ona była tą starszą i mówiła że niemal co noc słyszała jak stękali.

Gość Zdziwiona_28
No to współczuje mieć takich rodziców co starsze dzieci umieszczają w ich sypialni a młodsze w osobnej. Cyzż to nie perwersja?

Gość to ja tez pochodze
z takiej rodziny i nieraz slyszalam jak rodzice uprawiali sex :o Pozniej ojciec zrobil dodatkowe pokoje dla nas i nie musialam tego wysluchiwac

Gość Zdziwiona_28
I tacy chyba nawet się nie zabezpieczają i tylko płodzą dzieci...

Gość moja_bratowa
Patologia to nie tylko alkohol i awantury. Nie znam Twoich znajomych i nie chce ich obrażą ale dla mnie to jest coś nie halo. Nie mam nic przeciwko rodzinom wielodzietnym ale jak się ma ku temu warunki. 2 dorosłych + 7 dzieci na 50 metrach to raczej warunku na posiadanie tak licznego potomstwa nie są.

Gość moja_bratowa
obrażać miało być ;)