Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfdfgdfgdrterter

ladna sukienka ? na wesele

Polecane posty

Gość bla bla bla ......
:)

Gość gosia23578
Droga autorko ile ważysz i przy jakim wzroście? :)

sliczne wygladasz. z kim idziesz?:D:D:D tylko wciagnij brzuch i wypchnij klatke piersiowa do przodu :D

Gość bla bla bla ......
tylko kolczyki takie bardziej eleganckie klasyczne

Gość dfdfdfgdfgdrterter
szczerze to sama nie wiem ile mam wzrostu doklabnie ale mniej wiecej 167,8 i waże 55 :) fryzurka to będa po prostu rozpusczone wloski tak jak mam to teraz tylko akutalnie nie byly czesane :D i nadaja sie do mycia co za chwile uczynie :) Myśle ze do tej sukienki żadne fryzurki.. bo by było lekko przesadzone :)

Gość oooooooooooooooooooooo
jola prosze powiedz gdzie kupilas ta sukienke?

Gość dfdfdfgdfgdrterter
z narzeczonym ide :) tak tak wiem :D tylko jestem leniwa do zdjęcia mi sie nie chciało :DD

Gość dfdfdfgdfgdrterter
ach widzisz jaki pech :P

Ewa🖐️ jaki swiat maly:D:D:D Ostra dzieki🌼 sukienka kupiona w h&m ,tania w porownaniu z innymi ktore ogladalam 140 zl nawet niecale;) na allegro widzialam nawet po 50 zl :o http://motoallegro.pl/item1084908031_h_m_koralowa_malinowa_sukienka_roz_40.html#gallery http://szafa.pl/c3041411-sliczna-koralowa.html a i kolezanka z innego topiku powiedziala mi,ze byly jeszcze czarne ,tylko,ze mnie sie ten kolor podoba;)

Gość zibu zibu za
fajnie wygadasz i super figurka

a dawno w h@m kupila? kurde za 2 tyg jestem druhna i nie mam sukienki i tak sie zastanawiam czy cos takiego by pasowalo?!

a mam taka sama jak autorka tylko w innym kolorze, ale tak zastanawiam sie czy nie za krotka jak dla druhny ?:D

no nic, bede szukal dalej troche mlodszej i z porcelanowa cera :D:D pewnie nigdy nie znajde ale to nic :D

Gość a' kokos
Bardzo ładnie wyglądasz w tej sukience, śmiało mozesz w niej iść! A kolczyki lepiej dobierz jakieś wkrętki błyszczące, bo przy dekoldzie tej sukienki juz się wystarczająco duzo dzieje. Jakas delikatna bransoletka i bedzie bardzo GIT :)

Gość Indra87
Bardzo ladnie wygladasz w niej. LAdniej kieca wyglada na tobie niz na wieszaku,s mialo zakladaj. A wlosy rozpuszczone ulozone moze w delikatne fale i bedzie git. Zadnych koków!

Gość dfdfdfgdfgdrterter
a dlaczego za krótka ?:) jesil rozmiar jest dobrze dobrany to sie nie powinna podnoscic :) wiec krotksza nie bedzie .. mysle że wszytsko wporządku jest:) druhna a gośc to w sumie żadna różnica:) Też sie zakochalas od pierwzej chwili ?:D ja zobacyzlam przymeifzylam na nastepny dzień nie było.. chciałam im zapłacic zeby mi sprowadzili ale sie nei dalo :D ale zostawilam numer to zadzonily do mnie ze przyszly znow !:) pobeiglam tam po nią :d

Gość dfdfdfgdfgdrterter
tak tak rozpuszczone lekko podkrecone przy koncach ku szyi :) tak zeby ladnie sie ukladaly :d kolczykow jeszcze nie mam bron boze to nie te co mam na sobie :) przypadek A tak ogólnie to musze dziś znalesc stanik do niej.. tylko nie mam pojecia czy jakis bez ramiączek ? czy te silikonowe co sie przylepia..

ooooooo kupilam jakis m-c temu;) autorko ,ladnie Ci tylko ciut krotka jak do kosciola..ale ja mieszkam na wsi...wiec wiesz:p teraz zauwazylam ta druga kiecke ..okropna:o

Gość dfdfdfgdfgdrterter
wrotycz - to szukasz 17,15 czy 13 latki ?:D

stanik radzilabym bez ramiaczek albo wlasnie ten silikonowy tylko to tez zalezy czy sukienka go podtrzyma bo stanik wiadomo lubi zjezdzac jak sie spocisz podczas tanca ,chyba ze tylko ja tak mam :o i faktycznie kolczyki inne zdecydowanie

no nie wiesz ile ja mam ;) kolo 18 szukam :D wygladasz na 5 lat starsza :D

ja jak tylko ja przymierzylam to juz wiedzialam ze kupie:) ogolnie zajebista ale nie wiem czy sie nadaje dla mnie na druhne :( a nic innego nie moge znalesc

Gość dfdfdfgdfgdrterter
ten bez ramiączek bym musaila przyszyć z tyłu zeby nie wychodził.. w tych silikonowych bym wlasnie sie bala zeby nie spadły :) ale ogólnie pod piersiami ona jest przyległa.. ach sama nie wiem :D dowiem sie dzisiaj :)

Gość dfdfdfgdfgdrterter
oooooooooooooooooooooo Dokładnie :) jest śliczna, a z jakiego miasta jestes? Myśle że ejst wporządku.. i kiedy weseilcho :D może to samo haha :D Wrotycz - 19/20 :)

a no to moze byc :D:D bez twarzy ciezko cos powiedziec:D juz masz narzeczonego?:D no to gratuluje ;)

Gość mrożona kawa
do takiej kiecki trzeba byc szczupłym po pogrubia, nie w moim typie

a nie za krótka? w koncu to nie na Ciebie maja wszyscy w ten dzien patrzec, tylko na Panne mloda, taka kiecke mozna na impreze ubrac moim skromnym zdaniem...

Gość dfdfdfgdfgdrterter
no za kilka lat pasuje wyjść za mąż, a kilka lat cciałabym zeby narzeczeństwo trawło :) :D malyidiota- Myśle ze 300 osob ktore bedzie na tym weselu nie beda patrzeć na 1 osobe z 300 tylko na najwazniejsza pare :) a mysle ze krótka sukienka nie wzbudza takiego zainteresowania. Na impreze w zyciu bym tak nie poszła, musze miec rurki i jakas bluzke:) nigdy sukienke, zwlaszcza tak w maire elegancką oczywiscie na swoj sposob :)