Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wawel castleeeeeeeeeeee

Moja mama ma pretensje że zapłaciłam 25 zł za fryzjera

Polecane posty

Czy to naprawdę tak dużo? Zrobiła mi awanturę, że mogłam iść do mojej cioci i by mi za darmo ścięła. Może i za darmo, ale w jej zakładzie pracuje jeszcze moja kuzynka, która lubi eksperymentować na włosach, a poza tym nie jest zbyt dobrą fryzjerką i po tym jak kilka lat temu okropnie mnie obcięła to już tam nie chodzę :O Poza tym chodzę do fryzjera raz na pół roku, więc to już w ogóle nie jest duży wydatek :O

Gość zouzowatazmija
25 zł oczywiście że nie wydatek... ja ostatnio zaplacilam 45 i w ogole nie jestem zadowolona i pojde jeszcze raz i zaplace podobnie i chocbym miala wydac 100zł chce byc zadowolona

Gość moznaa
a moze twoja mam abardziej sie orientuje w waszym domowym budzecie niz ty i moze wie ze 25 zł na fryzjera to duzo. nie pomyslalas o tym?

Jesteś na utrzymaniu rodziców? Wartość pieniądza docenia się dopiero, gdy zaczyna się samemu utrzymywać. Może dla Twojej mamy to dużo? Jeśli otrzymuje minimalne wynagrodzenie to jest 5 godzin pracy.

Gość moznaa
obecnie zarabiam 7500 brutto ale znam wartosc pieniadza, w moim domu nie było absolutnie biednie, ale były rozne kryzysy. rodzice o mnie zawsze dbali. jednak obcinała mnie mama, pierwszy raz do fryzjera poszłam w liceum:) chcesz miec na fryzjera zarób sobie.

Gość hej ty moznaa
a gdzie ty zarabiasz 7,5k? pochwal się:classic_cool:

Gość moznaa
nie powiem:)

dodam jeszcze że mama wydziela mi jedzenie, moge zjeść tylko dwie kromki chcleba ew posmarować smalcem, chodze też w ciuchach po kuzynce i myje sie w wodzie po bracie :O

Gość moznaa
nie powiem gdzie bo mi zrobicie konkurencje jak staniecie na tej samej trasie :O

No nie jesteśmy nie wiadomo jak bogaci, normalnie się nam wiedzie. A włosy musiałam już ściąć bo miałam za długie i zniszczone końcówki. Miałam dalej zapuszczać i nie prosić mamy o kasę bo sama nie zarabiam?

Gość moznaa
to ostatnie to podszyw. pracuje w korporacji. a ja znam. teraz za fryzjera płace około 100 -150 zł, ale pochodze z mniejszej miejscowosci i tak strzyzenie kosztuje 20-40 zł. a trwała 60 zł. :):):)

Gość katarzynka78
ja za zwykle obciecie place 50zl i to mi sie wydawalo malo

Gość moznaa
oki, ale napiszcie w jakim miescie. co innego warszawa a co innego ciechocinek.

Gość katarzynka78
gorzow wlkp male miasto