Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jixin czy duplo

klocki jixin - kupowal ktos? jakosciowo podobne do duplo?

Polecane posty

Gość gość
Ewcik... szukając tej opinni i odpowiedzi przeczesywałem Internet. Dzięki. Idę kupować tory Blocki :-).

Gość Kama 50
Nie polecam !! Z uwagi że również szukałam klocków do zabawy a lego niestety mają swoją cenę kupiłam firmy jixin .kolejka kilkakrotnie uderzona i rozpadła się, koła osobno plastiki połamały się.Jakość plastiku w tych klockach co najmniej dostateczna .Wybieram klocki duplo nawet te używane bo tańsze lecz składają się bez problemu , zwierzęta nie rozpadają się jak w innych podrobionych zestawach.Lecz decyzję i wybór pozostawiam wam drodzy rodzice

Gość gość
tez myslalam ze jixiny dadzą rade, niestety...kupilam wprawdzie uzywane wlasnie na probe, bo ceny lego mnie przerazaly. potem mała dostala 1 zestaw lego od dziadkow, i majac te i te w rece czuje sie jednak roznice... nie stac mnie na lego, wiec kupuje na promocjach i tylko na urodziny lub pod choinke, a duze zestawy kupujemy wspolnie z dziadkami wiec dostaje 1 prwzent ale konkretny a nie kilka beznajdziejnych gratów. mamy juz 6 zestawów i to w zupelnosci wystarcza do zabawy. jakosc plastiku sto razy lepsza, klocki tak nie trzeszczą jak sie je sklada, plytka konstrukcyjna z jixinów jest cienka, mam wrazenie ze mała ja zlamie w rekach... kolory tez nie takie zywe jak w lego. na mój gust ocena jixinów to 3, lego 5 :)

Gość gość
Kupiłem dwa zestawy tych klocków. Jeden rok temu drugi teraz. Zauwaźyłem róźnicę w jakości wykonania. Te nowe wyglądają gorzej, jakbybyły podróbkami. Dodam, że pierwsza kolejka jest niezniszczalna. Mam nadzieje że to tylko takie wrażenie. Klocki jednak polecam.

Gość Klaraa456123
A zastanawiałaś się może nad tymi klockami -> http://achdzieciaki.pl/blocki-155 zastanawiam się, czy je zakupić. Moja siostra kupiła te klocki swojemu synowi i mówi, że ciągle się nimi bawi :) A wy co myślicie ?

Gość agnieszka37gość
Kupowalalm Jixin, blocki,Jdlt,Mubi,liago I Hui mei.Jedynie firma Hui mei god a zainteresowania.kolcki miekko sie lacza,nie wyrabiaja sie.plastik jak Lego nie takie lekki jak jixin.Figurki porządne.Synnek ms samolot policje farme i straz.czekam na nowe zestawy bo widziałam tez zamki rycerskie...cena troche drozsza od jixin.jdlt wogole nie pasują...sprzedawcy wprowadzają w błąd....jdlt plastik jak dromader kolory konunistyczne

Gość gość
Straszne badziewie :( kupiłam zachęcona opiniami, ale chyba ktoś płaci za dobre opinie. Zdecydownie odradzam

Gość gość
LEGO nie są robione w Chinach, tylko w Czechach, Meksyku i na Węgrzech.

Gość gość
I oczywiście w ich ojczyźnie - Danii :-)