Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fgteui xneu dnbqjeujc dhnjtrq

do Levviatana :)

Polecane posty

widzi ja oficjalnego konta nie mam ale takie mniej oficjalne (do patrzenia jak ktoś wrzuci zdjęcie z nk) to jest ;p

no nie przeczę, trochę ze mnie z fejsa pan typu bear, co nei zmiania faktu mimo to jestem pienknom kobietom :classic_cool: nie to nie Levvi :) to i tak były tylko żarty :)

Tarnów to trochę daleko ;p pisz e-maila i przekonaj mnie że można ci zaufać na tyle że nie wyłudzisz fotki i nie pokażesz jej wszystkim ;p

się pomyśli się :classic_cool: najpierw jednak muszę trochę się z Tobą zapoznać :D ale to innym razem, pa 🖐️

ja nie przerobie i jeśli dasz mi dowód i/lub przekonasz mnie że można ci zaufać to podeśle fotkę ;)

fgteui xneu dnbqjeujc dhnjtrq -> a czy ja powiedziałem że jesteś naiwna? ^Porąbaniec nie z tej ziemi^ -> ostatnio jakaś dziewczyna mnie zaczepiła miała się odezwać weekend ale do dzisiaj cisza (być może nie ma dostępu do neta i/lub gdzieś nagle wyjechała) więc czekam. a mam za mało danych aby ja odnaleźć na NK ;)

dzięki mam nadzieje że napisze, okaże się być fajną dziewczyną i ułoży się wszystko ;)

Gość to teraz Levi pokaz fotki nie
bądż zyt :classic_cool: