aster29O 0 Napisano Lipiec 28, 2010 ja jestem pienkną kobietom :) Cezar, więc pomyliłeś się jak cholera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fgteui xneu dnbqjeujc dhnjtrq 0 Napisano Lipiec 28, 2010 nie wierze levi :( to by było możne dla Ciebie bezpieczniejsze :( chciałam Ci dać link ze swoim profilem a potem ty byś luknął na mój profil (o ile nie masz zablokowanych gości) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliusz Cezar 0 Napisano Lipiec 28, 2010 pewnie jesteś tego typu urody :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliusz Cezar 0 Napisano Lipiec 28, 2010 http://www.voila.pl/204/x5mw0/?1 pojawi się czy nie pojawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Lipiec 28, 2010 widzi ja oficjalnego konta nie mam ale takie mniej oficjalne (do patrzenia jak ktoś wrzuci zdjęcie z nk) to jest ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fgteui xneu dnbqjeujc dhnjtrq 0 Napisano Lipiec 28, 2010 Juliusz Cezar -> nikt Cie o zdanie nie pyta wiec spadaj stąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aster29O 0 Napisano Lipiec 28, 2010 no nie przeczę, trochę ze mnie z fejsa pan typu bear, co nei zmiania faktu mimo to jestem pienknom kobietom nie to nie Levvi :) to i tak były tylko żarty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fgteui xneu dnbqjeujc dhnjtrq 0 Napisano Lipiec 28, 2010 Levvi ale co z tego jak Twojego zdj tam nie ma :) a co wtedy jak ty byś wykorzystał moja fotkę wiadomo do jakich celów :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aster29O 0 Napisano Lipiec 28, 2010 Cezare, po takim tekście, na złość bym została ave Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliusz Cezar 0 Napisano Lipiec 28, 2010 fgteui xneu dnbqjeujc dhnjtrq-> jak ci udzielę głosu to się będziesz mogła odezwać póki co stul pysk :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Lipiec 28, 2010 je nie jestem dzieckiem które dostaje orgazmu jak wklei w miejcie nosa fiuta ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fgteui xneu dnbqjeujc dhnjtrq 0 Napisano Lipiec 28, 2010 jestem poważna kobieta i nie chce żeby potem ktoś sobie jaja robił tak jak z Gosiaczkiem:( chciałam Cie zobaczyć no ale szkoda :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fgteui xneu dnbqjeujc dhnjtrq 0 Napisano Lipiec 28, 2010 Levvi to jest tylko internet i nic poza tym ty jesteś pewnie z jednego końca Polski ja z drugiego :) co nam szkodzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Lipiec 28, 2010 to pisz e-maila i mnie przekonaj ;) ja z małopolski powiat nowosądecki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliusz Cezar 0 Napisano Lipiec 28, 2010 aster29O lubię takie , może podeślesz mi swoje zdjęcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fgteui xneu dnbqjeujc dhnjtrq 0 Napisano Lipiec 28, 2010 Levvi ja też z małopolski :P jaki ten świat mały ;) ok.Tarnowa no ale nic z tego bo cholera ja chce Ciebie widzieć! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Lipiec 28, 2010 Tarnów to trochę daleko ;p pisz e-maila i przekonaj mnie że można ci zaufać na tyle że nie wyłudzisz fotki i nie pokażesz jej wszystkim ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aster29O 0 Napisano Lipiec 28, 2010 się pomyśli się najpierw jednak muszę trochę się z Tobą zapoznać :D ale to innym razem, pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fgteui xneu dnbqjeujc dhnjtrq 0 Napisano Lipiec 28, 2010 Levvi ale co z tego jak ja Ciebie nie będę widzieć zresztą teraz Cie trochę rozumiem bo mam obawy, ze potem zrobisz jaja z moim zdj na nk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fgteui xneu dnbqjeujc dhnjtrq 0 Napisano Lipiec 28, 2010 sory na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliusz Cezar 0 Napisano Lipiec 28, 2010 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Lipiec 28, 2010 ja nie przerobie i jeśli dasz mi dowód i/lub przekonasz mnie że można ci zaufać to podeśle fotkę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fgteui xneu dnbqjeujc dhnjtrq 0 Napisano Lipiec 28, 2010 Levvi ale ja nie należne do naiwnych lasek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^Porąbaniec nie z tej ziemi^ 0 Napisano Lipiec 28, 2010 fgteui xneu dnbqjeujc dhnjtrq -- wierz mi znam leviego dosyć dlugo,jest uczciwym i poważnie się wyraża.Oby coś z tego wynikło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Lipiec 28, 2010 fgteui xneu dnbqjeujc dhnjtrq -> a czy ja powiedziałem że jesteś naiwna? ^Porąbaniec nie z tej ziemi^ -> ostatnio jakaś dziewczyna mnie zaczepiła miała się odezwać weekend ale do dzisiaj cisza (być może nie ma dostępu do neta i/lub gdzieś nagle wyjechała) więc czekam. a mam za mało danych aby ja odnaleźć na NK ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^Porąbaniec nie z tej ziemi^ 0 Napisano Lipiec 28, 2010 Wyślij leviemu fotkę jest naprawde dyskretny.Ręczę za niego.Byłem z nim kiedyś na temacie znam go dosyć dobrze; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^Porąbaniec nie z tej ziemi^ 0 Napisano Lipiec 28, 2010 Levi powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Lipiec 28, 2010 dzięki mam nadzieje że napisze, okaże się być fajną dziewczyną i ułoży się wszystko ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fgteui xneu dnbqjeujc dhnjtrq 0 Napisano Lipiec 28, 2010 dobra jestem naiwna ale co tam, w najgorszym przypadku będę tego bardzo żałować.Luknij na pocztę a i wszystko to co mam w stopce napisane to kłamstwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to teraz Levi pokaz fotki nie Napisano Lipiec 28, 2010 bądż zyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach