Levviatan 0 Napisano Lipiec 28, 2010 dlaczego kłamstwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fgteui xneu dnbqjeujc dhnjtrq 0 Napisano Lipiec 28, 2010 rzecz gustu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Lipiec 28, 2010 ee.. czyli jesteś blond facetem około 30? ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fgteui xneu dnbqjeujc dhnjtrq 0 Napisano Lipiec 28, 2010 nieee aż tak źle ze mną nie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Lipiec 28, 2010 starterka -> a czy ja dostane twoja fotkę i mogę ci zaufać że nie pokarzesz mojej nikomu? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fgteui xneu dnbqjeujc dhnjtrq 0 Napisano Lipiec 28, 2010 Levvi czekam na twoja fotkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Lipiec 28, 2010 fgteui xneu dnbqjeujc dhnjtrq -> mail od ciebie jeszcze nie doszedł ;) ale odpisze jutro. na razie znikam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fgteui xneu dnbqjeujc dhnjtrq 0 Napisano Lipiec 28, 2010 wiedziona, nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Lipiec 28, 2010 starterka -> to wyślij meila ze swoja fotką ;p (teraz już naprawdę znikam) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po prostu sryciara Napisano Lipiec 28, 2010 Ja mam fote levviaana i wam dam jak ładnie poprosicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach