Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani magister nad magistrami

Jakie studia skończyliście!!!

Polecane posty

Prawo Administracja Socjologia Dziennikarstwo Resocjalizacja Kulturoznawstwo Filozofia a teraz kończe Filologie Polską,Historie i Teologie. Mam 32 lata :)

To nie prowokacja, swoje studia już kończe. Teraz myśli jeszcze o dwóch filologiach angielskiej i niemieckiej.

Gość ApetytNaŻycie
że ci się chce tyle uczyc, ja po prawie juz mialam dosc

Gość żadnych
i jak ci się zyje? ile zarabiasz? opłacało się młodośc spędzić z nosem w książkach?

Gość kuchareczka.
pani magister nad magistrami a gdzie pracujez Chwalipięto??

Im większe wykształcenie tym lepsze zarobki! Ja studiuje trzy kierunki zaocznie teraz i myśle o następnych. W przyszłości doczegoś doje:) A już doświadczenie mam :)

Gość nie straszcie dziewczyny
ja tylko architektura i budownictwo .

Pracowałam w banku gdzie wypisywałam zwolnienia, później dostałam prace w agencji reklamowej. Co jakiś czas zmieniam miejsce pracy i dobrze zarabiam. Teraz mam 5tysięcy na miesiąc :)

Gość żadnych
aha czyli jeszcze nie pracowałaś nigdzie na legalu i z umowa o prace?

Gość no i co z tego masz?
Wiesz, Polacy mowia ... siedmioraki rzemieslnik dzisiecioraka bieda. Niemcy mowia, kto wszystko umie, nic nie umie! Moje osobiste zdanie to, jestes naczynie ktore robi halas ale nie wytwarza zadnej melodii ( harmonii). Oczywiscie ucz sie dalej, moze nareszcie cos pojmiesz! :-D

Teraz mam 5tysięcy na miesiąc Mam tyle po jednych studiach i podyplomówce :)

Gość żadnych
tyle kiedrunków i TYLKO 5 tysi? to kiepsko, niektórzy i bez studiów tyle zarabiają

Ja tez jeszcze nie pracowalam na umowe o prace ;)

Gość a ja się właśnie zakochałam
Zeby być w czyms dobrym, trzeba się specjalizować w jednej, góra dwóch dziedzinach, a nie pokonczyc kierunki, pewnie jeszcze na prywatnych uczelniach i chuj z tego mieć. Pewnie w niczym nie jestes dobra.

Gość onnnnnnnnnnnn
fizykę, chemię, informatykę, automatykę i robotykę, matematykę oraz coś dla odmiany ekonomię

Gość tojatojatojatoaj
administracje

Gość mariobross69
ale tak powaznie skonczylas przynajmniej z polowe z tego czy tylko tak piszesz sobie glupoty? ja informatyke chce jeszzce zrobic doktorat i robie licencje pilota aby moc latac na liniach trasatlantyckich - nie wiem co sie uda co z tego wyjdzie, ale zycie pokaze

Co się mają te kierunki do siebie??? nie wierze ze ktoś jest taki głupi i studiuje to wszystko.... żeby zarabiać 5 tyś nie trzeba 10 kierunków kończyć!!!!!!!!!!!!!!! mój mąż skończył jeden ale dobry i też ma prawie 5tyś a ma dopiero 25lat więc poprostu jesteś głupi!

Kurcze to musicie miec leb zapchany wszystkim i niczym tak naprawde nie mozna sie na znac na wszystkim

Gość kuchareczka.
a mój mąż nie ma żadnych studiów a założył firmę i zarabia pewnie około 8-10 tys. na miesiąc :P Wykształcenie a extra pensja to czasami dwie różne sprawy. Kasa=dobry biznes(wymyślony z głową) Kasa=znajomości! :)

Gość orthglrfdngli
W każdej polskiej ambasadzie będzie wisiał portret prezydenta Bronisława Komorowskiego. Zwyczaj zniesiony w 1971 r. przez Edwarda Gierka przywrócił minister spraw zagranicznych Radosław Sikorski. Jako pierwszy o sprawie poinformował tygodnik "Przegląd". Serwis wPolityce.pl dotarł do "Pilnej notatki dla Pana Ministra Radosława Sikorskiego w sprawie wywieszania portretu prezydenta RP w polskich placówkach zagranicznych", autorstwa Dyrektora Departamentu Prawno-Traktatowego, z 21 lipca 2010 r. Remigiusz Henczel pisał: "W związku z poleceniem przygotowania propozycji działań dotyczących wyeksponowania w przedstawicielstwach dyplomatycznych i urzędach konsularnych wizerunku głowy państwa, uprzejmie informuję, że w przeszłości oficjalne zdjęcia Prezydenta RP były przekazywane do polskich placówek przez Kancelarię Prezydenta RP, która odpowiada za wizerunek głowy państwa. Przesyłki były rozsyłane do adresatów za pośrednictwem MSZ. Stosowne pismo zawierało prośbę Kancelarii Prezydenta RP o godne wyeksponowanie zdjęć oraz zgodę na ich wykorzystywanie do celów promocyjnych. Sugeruję wykorzystanie powyższej praktyki przy realizacji obecnej inicjatywy". O sprawę zapytał Radosława Sikorskiego w programie „Minęła 20-ta Igor Janke. Minister odpowiedział: „Nowa kadencja to zawsze czas nowych zwyczajów i ustanawiania precedensów. (..) Sądzę, że tak jak Stany Zjednoczone, Wielka Brytania, Norwegia, Niemcy, Hiszpania, czyli wszystkie te kraje, z którymi się porównujemy, mają taki zwyczaj, że głowa państwa jest eksponowana zagranicą [tak i my powinniśmy mieć]. To jest kwestia ustaleń między MSZ a Kancelarią Prezydenta, ale nie wykluczam, że taki zwyczaj będzie przywrócony. Przypominam, że za czasów prezydenta Mościckiego chociażby miało to miejsce.

Myśle że wątek zalożyła jakaś osoba której nie dane było iść na studia albo studiuje coś bardzo gównianego więc teraz swoje fantazje wyraża na forum

Kuchareczka hmmm no tak Twoj maz ,a Ty ?:P