Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rachuciachuu

Dobry fryzjer - Kraków

Polecane posty

Gość Klaudyna 189
Bylam w tym Black Pearl, tak go wszystkie chwalicie, a tak sie zlozylo, ze otworzyli go w sasiedztwie, bo mieszkam przy Królowej Jadwigi. Tylko odswiezalam kolor ale przy okazji fryzjerka zaproponowala mi jeszcze zabieg regenerujacy. Podpisuje sie pod wszystkimi pozytywnymi komentarzami i polecam ten salon.

Gość gość
Ktoś wspominał tu salon Pure Diamond. Też mogę polecić to miejsce. Czesałam się tu na wesele i wyszło bardzo fajnie, naturalnie.

Gość Manka908
Black Pearl przy Szlaku (to koło PK). Ja strzyge sie u nich juz od dawna, prawie 2 lata i polecam, bo fryzjerki sa bardzo dobrze przeszkolone.

Gość gość
Uwielbiam black pearl w krakowie- zawsze wychodze z tego salonu piekniejsza i w lepszym nastroju :D

Gość AnetaMkl
A robilyscie koloryzacje w Black Pearl? Doklładniej interesuje mnie ombre. Znam ten salon, bo strzyglam sie u nich kilka razy, bylam bardzo zadowolona, ale wiem, że ombre łatwo zepsuc, dlatego chcialabym poznac czyjąś opinię.

Gość gość
Sprawdź sobie salon Pure Diamond. Z tego co wiem to fryzjerki tam regularnie się szkolą więc są w temacie najnowszych trendów ;)

Gość gość
Ja robiłam koloryzację w Black Pearl, byłam bardzo zadowolona

Gość gość
Tak, ja robiłam ombre w Black Pearl, wyszło bardzo fajnie, naturalnie. Jak najbardziej polecam salon

Gość gość
Bardzo lubie obcinac wlosy w black pearl w krakowie, to bardzo dobry salon :)

Gość zula22
Ja zdecydowanie wolę Vici Clinic na św. Sebastiana :) Pracuje tam pani Ewelina Szułakiewicz, która jeszcze nigdy mnie nie zawiodła. Świetna fryzjerka, wiem, że mogę na niej polegać.

Gość gość
ja strasznie lubie black pearl kolo politechniki krakowskiej :)

Gość anet19900
Black Pearl na Królowej Jadwigi, ma duzo dobrych opinii i ja sie do nich dolaczam.

Gość gossssia
Ja korzystam i polecam www.mobilnestudio16.pl

Gość ZadowolonaJk
Dzięki dziewczyny, sprawdzilam Black Pearl i super mnie obcieto!

Gość izabeellaa
Ja juz od dawna znam Black Pearl i tez polecam, ze strzyzenia jestem strasznie zadowolona

Gość gość
Ja od 2 lat chodzę do Pure Diamond i jeszcze się nie zawiodłam. Pracują na produktach topowych marek i są bardzo dokładni jeśli chodzi o koloryzację i cięcie.

Gość gość
Możesz też zajrzeć do salonu fryzjerskiego www.mlsalon.pl :) Też trzymają poziom ;)

Gość gość
Do Pure Diamond chodzę i ja i mój chłopak. Oboje zawsze jesteśmy zadowoleni z wykonanego strzyżenia.

Gość pehania
Tylu w Krakowie fryzjerów, a ja najbardziej lubię pana Andrzeja Krzaka z Hair Design http://www.hairdesign.pl/. Robiłam u niego ombre i wyszło takie jakie sobie wymarzyłam. Nawet cenowo nie jest źle!

Gość marysia dii
najlepsze salony w krakowie http://salony-jeanlouisdavid.pl/cennik/krakow jestem stałą klientką, korzystam z różnych usług - nigdy nie wyszłam niezadowolona, wręcz przeciwnie. Warci swojej ceny. A jak się ma kartę klienta to po taniości

Gość alissonn
Nie chcę, żeby to brzmiało jak jakaś nachalna reklama, ale Hair Design są zaje...fajni! Tu macie ich stronkę http://www.hairdesign.pl. Farbowanie pierwsza klasa plus porady stylistyczne i kosmetyczne - jak dbać o włosy. Tego mi było trzeba :)

Gość gość
Bardzo dobre fryzjerki pracują w Pure Diamond. Są w stanie idealnie dobrać kolor i fryzurkę.

Gość wendddy798
Dobry fryzjer, czyli pan Andrzej Krzak z Hair Design - http://www.hairdesign.pl. Nikomu innemu nie pozwoliłabym dotknąć swoich włosów :D Trochę żartuję, ale prawda jest taka, że pan Andrzej zna moje włosy, wie jak powinny wyglądać oraz jak o nie dbać. Zawsze wychodzę od niego z dobrą fryzurą. Więcej mi nie trzeba.

Gość gość
Ja znam bardzo dobry salon fryzjerski - Black Pearl :)

Gość gość
Również polecam Pure Diamond na Krowodrzy. Nie wiem czy kiedyś miałam tak dokładnie obcięte włosy!

Gość gość
Dzięki za polecenie Pure Diamond! Powiem jedno - więcej takich salonów w Krakowie :) Bardzo podoba mi się kolor, który mi dobrano - coś zupełnie innego niż miałam do tej pory.

Gość gość
Ja polecam Atelier Bernady http://atelierbernady.pl/. Pani Grażynka dobrała mi bardzo ładny kolor i wykonała mi odżywczą koloryzacje dla kobiet w ciąży.Moje włosy poprawiły się chyba z 10 razy.Wreszcie nabrały życia.Dziękuję i polecam wszystkim tutaj wizytę.

Gość gość
Również polecam Pure Diamond - bardzo fajne, staranne strzyżenie.

Gość mit4

ja od jakiegos czasu chodzę do www.mlsalon.pl i sobie bardzo chwalę.