Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rachuciachuu

Dobry fryzjer - Kraków

Polecane posty

Gość rachuciachuu

Czy zna ktoś dobrego fryzjera w Krakowie? taki który zetnie włosy dobrze, na styl młodzieżowy a nie na starą babcie :/ potrzebuje sciać włosy a la Victoria Beckham, ale juz tyle razy mi pierdolily fryzjerzy włosy ze teraz muszę zasięgnąć rady innych. Dobrze by bylo gdyby to były okolice centrum, ewentualnie dębnik, :) z góry dziękuje :)

Gość rachuciachuu
UUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPPP

Gość elo elo 321
na zakopianskiej, villa dermika czy cos takiego.

Tomasz Pietrzyk z czystym sercem moge polecić ceny sa ok jak na tak wysoki poziom usług, chłopak wie co jest tredny umie doradzic , nie narzuca swojego zdania.. i widać że jest profesjonalistą a fryzjerstwo to jego pasja! ..chodze do niego juz od roku ..i niemam na co nawet ponazekac ;p koloryzacja rewela, trwała prostująca tak samo a jezeli chodzi o strzyzenie to zawsze umie mi cos nowego zapropo nowac..:) kazdego kto mnie pyta o fryzjera w krkaowie wysyłam do akademi Urody Tomasza Pietrzyka. jakby ktos chcial poczytac wiecej to posiada strone bodajze tomaszpietrzyk.eu

Gość californiadream
Jeśli chodzi o moje włosy to jestem dość wymagająca i to jest chyba jedna z niewielu rzeczy, na której nie oszczędzam. Dlatego też wolę co nieco dołożyć i iść do fryzjera z prawdziwego zdarzenia, żeby odpowiednio zajął się moimi włosami. Jeśli chodzi o krakowskich fryzjerów moim zdaniem warto wspomnieć o salonie przy Akademii Stylizacji M.P. Babicz. Pracują tam naprawdę świetni fryzjerzy.

Gość chujstano sronaldo
dobry fryzjer siedzi za korupcje

znaleźć dobrego fryzjera jest na wagę złota, podobnie jak znaleźć dobrego dentystę, czy lekarza. Mimo tego, że fryzjerów i salonów jest bardzo dużo to i tak łatwe to nie jest. Mnie to zajęło kilaka lat, po tym jak się do Krakowa przeniosłam, ale już mam i nie będę zmieniać. Przyznam że zgodzę się z californiadream, jeśli chodzi o salon, ale tak bardziej konkretnie to moim ulubieńcem jest Kuba. Świetny jeśli chodzi o ścinanie włosów, ale też o dobór fryzury.

Gość angelia151
od 5 lat staram się wybrać odpowiedniego fryzjera, który mi zrobi dobry balejaż bez odcieniu jajecznicy, i wlasnie znalazalm, salon fryzjerski daria ulica jana schwai, ruczaj, fryzjerka która ma 27 lat o ogromnej wiedzy teoetycznej jak i praktycznej, jej tempo pracy po prostu powala, sprawnie szybko perfekcyjnie, pracuje tylko na lorealu, wszystko co miesza robi przy klientce a nie na zapleczu gdzie nic nie widać. miałam długie wlosy, twarz okraglal i wszyscy mówili nie obcinaj krotko, daria zaproponowala fryzure boba, po każdym swoim kroku obserwowala jak wlosy się zachowują, oceniala na glos ich strukturę , poddalam się w 100% jej reka, i efekt jest powalający, twarz wyszczuplona, wlosy odżywione, nie postrzępione i co najważniejsze, piękny blond, cienki balejaż, po umyciu ukladaja się rewelacyjnie, także polecam, mila kobieta, która wita z uśmiechem na twarzy , z pokora, i jest niesamowicie ambitna.

Gość joasiunialka23e3
hmm..a ja ostatnio kupilam kupon do klubu kasi bylam na strzyzeniu,pani mi super poradzila co i jak zeby zapuscic po ostatnim kiepskim strzyzeniu innej fryzjerki,zaczelam chodzic tez na masaze i regeneracje wlosow,dodatkowo dostalam znizki na farbowanie,strzyzenie masaze i manicure.polecam.(fryzjerka ta ma takie pasemka ale nie pamietam jak ma na imie;) a cey mega niskie..

Gość joasiunialka23e3
powiem wam jeszcze,ze świetnie fryzuje w miejscach intymnych za całkiem przyzwoite pieniądze

Gość halszka_85
Cześć, wątek trochę stary, ale może komuś się jeszcze przyda: ja polecam salon Fryzoteka na Wawrzyńca 3 na Kazimierzu. Polecam bo mają tam po pierwsze bardzo przyjazną atmosferę w której można się zrelaksować i odpocząć, a przede wszystkim bardzo profesjonalnych stylistów fryzur! Po raz pierwszy chyba wyszłam z salonu tak zadowolona, a naprawdę u mnie z tym bywa ciężko :P

Gość gość
Mnie świetnie obcięli w Black Pearl, to na przeciwko Galerii Krakowskiej. Trafiłam tam z polecenia koleżanki, mam bzika na punkcie swoich włosów i nie oddałabym się w ręce niesprawdzonego fryzjera. Z czystym sumieniem mogę polecić, ceny też całkiem spoko.

Gość gość
Potwierdzam to co pisze kolezanka powyżej, tez chodze do Black Pearl i fryzjerki są tam na prawdę dobre.

Gość openfm
Takich fryzjerów jest bardzo wiele, trzeba tylko poszukać. Ja od siebie dodam do poleconych salon www.vicihair.pl. Fryzjerzy są bardzo utalentowani, a ja wychodzę zawsze zadowolona.

Gość gość
A moze własnie polece Wam strefę fryzur w biurowcu Herbewo, tutaj z pewnością jesli chodzi o takie kolorowanie czy inne zabiegi na wlosy będziecie zadowolone.

Gość gość
Black Pearl w budynku Angel City, od strony Galerii. Chodze do nich od dosyc dawna i caly czas trzymaja poziom :)

Gość gość
Wiem dokładnie o czym mowa.. Ja odnalazłam swojego najlepszego fryzjera w salonie Eric Stipa. Do dzis nie mam uwag. W końcu mam fryzjera. który rozumie moje pomysły i potrafi się do nich odnieść. :)

Gość pamoks
U Kaczmarzyka jest ok, świetny salon, bardzo dobre wyposażenie, ogólnie znakomita miejscówka, kilku dobrych fryzjerów - miałam okazję korzystać z pomocy każdego z nich.

Gość gość
Nie wiem czy myślimy o tej samej fryzurze, ale ja boba robiłam sobie w Pure Diamond i chyba nigdy nie byłam tak dokładnie ostrzyżona. Pani patrzyła dosłownie na każdy włosek ;) Super efekt!

Gość baroteks
Namiar na salon - http://skaczmarzyk.pl/ Dzwońcie i pytajcie o terminy. Ludzie faktycznie świetni, elastyczni, potrafiący zaproponować coś ciekawego - w moim przypadku zawsze super.

Spróbuj umówić się do Pani Ani, która pracuje w salonie Vici na św. Sebastiana. Naprawdę zna się na rzeczy, pięknie farbuje włosy. Dzięki niej mam teraz piękny flamboyage wykonany bez uszczerbku dla zdrowia włosów :)

Gość gość
Ja robiłam sobie niedawno boba u pani Patrycji w Pure Diamond i przyniosłam jej zdjęcie fryzury która mi się podobała. Ścięła dokładnie tak samo więc jestem meeega zadowolona ;)))

Gość gość
Ja chodzę o dłuższego czasu do Salonu Eric Stipa w Centrum M1 i nigdy nie wyszłam stamtąd niezadowolona.

Gość Justyna  Mała
Widziałam, że kilka dziewczyn pisalo o Black Pearl. Też do nich chodzę od niedawna. Uważam, że to najlepszy fryzjer na jakiego trafiłam do tej pory w Krakowie.

Gość katie555
Przeczytałam dużo dobrych opinii o pani Ani z salonu Vici w Krakowie i postanowiłam się do niej umówić. Polecam wszystkim, świetna osoba, zna się na rzeczy, włosy wyglądają dokładnie tak, jak sobie to zaplanowałam. Super efekt w dobrej cenie.

Gość Czekoladka90
Black Pearl jest swietny.

Gość zuzka9991
Jeśli chcesz mieć młodzieżową fryzurkę na czasie to najlepiej udać sie do salonu w którym pracują profesjonalni styliści. Z tego co mi wiadomo taki salon znajduje sie na Karmelickiej a tu masz ich strone http://www.hairdesign.pl/ Pracują tam styliści z mnóstwem pomysłów więc nie ma co się martwić że fryz będzie rodem z lat 70-tych czy nawet 50-tych :P Sama chciałabym sie do nich wybrac bo marzy mi się ombre.

Gość gość
U mnie na Woli otwarli niedawno Black Pearl, strzyzenie i koloryzacja wykonane rewelacyjnie. No i ceny konkurencyjne, w okolicy nie ma zadnego salonu z "normalnymi" cenami.