Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odzyskam syna

10 lat temu zostawiłem kobiete w ciąży!!!!

Polecane posty

Gość odzyskam syna

Teraz mój syn ma 9 lat. Widziałem go kilka razy z daleka, rozmawiałem z nią ale ona powiedziała że nic ode mnie nie chce a jej rodzice też nie są o wiele lepsi. Teraz mam czym szantażować swoją byłą kobiete, jej bracia dopuścili się pobicia na mnie. Więc albo ona zgodzi się na to żebym miał kontakty z dzieckiem, albo zgłosze sprawe na policje. Zależy mi na tym by moje dziecko miało ojca.

Gość zabiłbym ciebie

Gość taka_jedna_jedyna
po 10 latach chcesz być ojcem... dobre sobie, toś się w czas obudził... i co z tego, że cię jej bracia pobili, masz świadków, obdukcję???... bez tego nikt ci nie uwierzy, a sprawa zostanie umorzona a powodu braku dowodów... i pytanko dziecko ma twoje nazwisko, widniejesz w dokumentach jako ojciec, jeśli nie to i tak nic nie wskórasz.... kolejne pytanie, czy przez te 10 lat płaciłeś jej alimenty??? czuję, że z taki z ciebie ojciec jak z dziwki zakonnica...

Gość możesz dostać
przecież ty nie jesteś ojcem tylko dawcą jednago plemnika, więc spadaj na ryj z taką prowokacją, ciulu posrany

Gość odzyskam syna
Wtedy byłem za młody na ojca. Dziecko nosi jej nazwisko, ja nie płaciłem alimentów ale teraz bym to zmienił. Teraz najwyższy czas żebym to zmienił, często widze jak mój syn bawi się w pewnym miejscu, podejde do niego i powiem mu kim jestem.

Gość aurel2999
Pytanie, czy Twoja ex ma faceta, jak ma i on pełni rolę ojca, lepiej nie niszcz tego co razem zbudowali bez Twojego udziału. narażasz się na śmieszność, takich co zrobili i zapomnieli są miliony, precz z nimi !!!

Gość szokolatka
Oczywiście wiesz, że jak ona z kolei Cię pozwie o alimenty, a dziecko uznałeś, będziesz musiał jej dać tę kwotę, którą dałbyś jej przez ostatnie 10 lat? Nie bądź taki do przodu...

Gość ehhh takiego to za jaja
powiesic ;/

Gość szokolatka
Poza tym, dziecko Cię na oczy nie widziało, co Ty sobie myślisz, że podświadomie Cię pokocha i wybaczy taką nieobecność? Nie żartuj sobie

i teraz mają Cię przyjąć z oklaskami i czerwonym dywanem,bo się panicz obudził i juz jest gotów??:D:D:D ale jaja jak bym Cię w dupę (na jej miejscu) kopnęła to byś do NY zaleciał

Gość po co sie depilować
mam nadzieję, że cie bracia spiorą ponownie tak byś dostał amnezję bo dziecko i tak ma nadszarpniętą psychikę z powodu, że wychowywało się w rozbitej rodzinie 🖐️

Gość hgytff
"jej rodzice niewiele lepsi" dobre sobie, powinni ci łeb upierdolic

Gość drebja
i czego oczekujesz, ze dziecko sie tobie na szyje rzuci? ....wez sie otrzasnij chlopie..

Gość rozmieszyłeś mnie autorze
:D po takim czasie już nic nie zrobisz, możesz jedynie spotykać się pod nadzorem kuratora 2 razy w miesiącu. Bez żadnych wakacji itp.

Gość odzyskam syna
odbiore jej mojego syna. Mam pieniadze i mozliwosci. Nie wiedzialem wczesniej, ze go mam. Dowiedzialem sie rok temu, wyslalem mu duzo pieniedzy.

Gość odzyskam syna
Jej rodzice uwazaja, ze ja ucieklem od obowiazkow, ze ja zostawilem sama z dzieckiem, ale jak? Skoro nie wiedzialem o niczym? Dlatego tak napisalem.

Gość odzyskam syna
Byc moze smieszy was fakt, ze zostalem pobity, ale chce cos wyjasnic. Nie wiedzialem o dziecku do momentu sprzed roku.

Gość kkkoooppp
A CÓŻ TAKIEGO SIĘ STAŁO ROK TEMU??? ZE SIĘ DOWIEDZIAŁEŚ ŻE JESTEŚ TATUSIEM??

Gość laaskaa
dobrze się zastanów co robisz toksyczny psycholu!!! wcale nie dorosłeś po tych 10 latach! szantażując niewiele wskórasz - stracisz resztki szacunku a jak twój syn się dowie że szantażowałeś jego matkę to za następne 10 lat kopnie cię w dupe.. A co najciekawsze twój syn niedługo wkroczy w wiek młodzieńczego buntu, ciekawe czy nie będzie miał pretensji do ciebie o to że go kiedś zostawiłeś no chyba że to prowokacja

Gość odzyskam syna
Dostalem list, w ktorym opisane bylo to, ze on potrzebuje znac moja grupe krwi. Maly ma stwardnienie rozsiane. Dlatego mnie odnalazla, bo nie wiedziala co robic. Ona nie ma pieniedzy, jej maz tez. Dlatego postanowilem odzyskac go i zajac sie nim jak nalezy.

Gość zawzsze szczery
a ty co??? Nie uwazasz , ze to prowo? debilu, wypierniczaj stad.

Gość odzyskam syna
to nie prowo,ale pewnie tak wyglada. Wiem, ze nie bedzie mi latwo, ale zrob ie wszystko a ona, matka dziecka, powinna sie zastanowic wczesniej, teraz za pozno. Straci go.

Gość żenua.pl...........
" urzekła mnie Twoja historia..." buahahahhahha

Gość sssssssssssssssssggggggggggggg
Jesteś chory psychicznie?

Gość rozmieszyłeś mnie autorze
jak to nie wiedziałeś skoro w ciazy zostawiłes?:O