Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odzyskam syna

10 lat temu zostawiłem kobiete w ciąży!!!!

Polecane posty

Gość odzyskam syna
Lepiej pozno niz wcale i dlaczego ublizacie mi? Nie wiedzialem o jego istnieniu przez te lata. Dostalem wpierdol od jej braci za co? Gdybym wiedzial, ze mam syna, inaczej zachowalbym sie. Teraz jestem wsciekly, czekamy na wyniki badan na ojcostwo.

Gość żenua.pl...........
-10/10

Gość odzyskam syna
zrobie wszystko, czyli zapewnie mu najlepsza opieke. I nadrobie te lata. Mam przyjaciol prawnikow, oni pomoga mi w sadzie, by matka zrzekla sie lub odebrano jej prawa rodzicielskie.

Gość rozmieszyłeś mnie autorze
to dobrze, ze masz kase zasadza ci spooore alimenty

Gość no provo jak nie wiem
Zostawiles ja jak byla w ciazy, nie byle gotow byc ojcem, ale o dziecku dowiedziales sie przed rokiem? Trzymaj sie jednej wersji:D

Jak się przydasz w jakiś sposób przy leczeniu, to im pomóż. Ale nie wpierdalaj się w żaden inny sposób. Nikt nic nie chce od patologicznych dawców spermy, którzy myślą tylko o tym gdzie tylko zasadzić pałę a potem idą w swoja stronę i gówno ich obchodzi cały świat. Może się dopiero dowiedziałeś, może nie, ale jeśli ona ma gdzieś twoje pieniądze i możliwości to odejdź i nie rób nikomu krzywdy. Są jeszcze na swiecie ludzie, którzy mają dumę i wbijają w takich buraków jak ty. Chociaż pamiętasz jak to dziecko zrobiłeś?

Mam przyjaciol prawnikow, oni pomoga mi w sadzie, by matka zrzekla sie lub odebrano jej prawa rodzicielskie. ambitnie ambitnie, opiszesz przebieg tej rozprawy?

Boże widzisz i nie grzmisz.. jestem 'za' kastracją jak widzę takich facetów jak Ty.. 'Mam pieniądze i możliwości' i to jedyna rzecz którą możesz zagwarantować, dziecka nie traktuj jak przedmiotu (własności) tylko dlatego że oddałeś jak to ktoś ujął jeden plemnik, syn ma już ogromną więc z matką i z nowym mężczyzną więc jeśli zależy Ci na szczęściu dziecka to zostaw sprawę tak jak jest.

Gość rozmieszyłeś mnie autorze
a ona ma wuja sedziego i udowodnia ci alkoholizm, ciezka depresje, paranoje ...

Gość odzyskam syna
piszcie i myslcie co chcecie. Nie zrobilem nikomu krzywdy. temat stad, bo to 10 lat temu zaszla w ciaze. Dowiedzialem sie rok temu. Nie klamie, nie zmyslam. Moj syn mieszka w strasznych warunkach, jest chory. Oni nawet nie maja ogrzewania, tylko piece kaflowe. Nie maja cieplej wody, grzeja w garnkach. Wiem, ze to facet zawsze jest ten zly, ale w tym przypadku, mylicie sie.

Znalazł się tatuś od siedmiu boleści ., przypomniał sobie a ty jesteś dla dziecka kimś obcym ., dla niego ojcem jest mąż mamy i na pewno ma szczęśliwą rodzinę.,

Gość odzyskam syna
Rozmawiacie z podszywem, ja napisałem że zostawiłem ją jak była w ciąży. Teraz podejde do dziecka i powiem mu kim jestem, to będzie najleosze rozwiązanie.

Wiem, ze to facet zawsze jest ten zly, ale w tym przypadku, mylicie si no pewnie, ze sie myla, bedziesz prawdziwym cieplem, kagankiem oswiaty dla tej patologicznej rodziny

Gość kkkoooppp
cyt:Wtedy byłem za młody na ojca." to wiedziałeś czy nie ,że będziesz ojcem??????????? pilnuj faktów tej histori tylko nie zapomnij na koniec że to dotyczy syna:):):) 9 lat itd

To wina jego matki, ona jest bezmyslna suka. Ja gdybym wiedzial, to nie chcialbym chorego bekarta w ogole. Ale jesli jest , to trudno.

Nie nagram. widze, ze w was jest pustka ogolna. nie rob scen tylko nagraj, pokazasz innym tatusiom jak nalezy walczyc o swoje dzieci, zostaniesz wielkim bohaterem, moze zbuduja szpital ojca polaka na twoja czesc

Hmm ja Ci powiem jak to się dla Ciebie skończy :) Alimenty + alimenty których nie płaciłeś przez ostatnie 10 lat - mówisz że masz dużo pieniędzy więc na pewno będą należyte dla matki dziecka :) Sąd uzna twoją winę. Nie zabiorą praw rodzicielskich matce gdyż nawet nie mają ku temu postaw, to ty będziesz winny... sąd uzna twoją winę.. skończy się na widzeniach... ale tego też nie będzie sporo ;] Bardziej szkoda dzieciaczka namieszasz mu w główce i to nieźle

Gość Bracia Juz w drodze
Wpierdol*** ci jeszcze raz jak ci malo !!! Zostaw nas w spokoju ty mendo