Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odzyskam syna

10 lat temu zostawiłem kobiete w ciąży!!!!

Polecane posty

Wiem, ze macie prawo tak myslec, ale to tylko wasze ideologie i moralnosc katolicka. Ja nie zrobilem nic zlego. Chce tylko swoje dziecko spowrotem.

Gość żenua.pl...........
ZS uwielbiam czytać Twoje posty- jesteś moim ideałem !!! :)

Gość prosiaczek62@o2.pl
ty pierdolony debilu odjeb sie od niej i od jej dziecka kurwa 10 lat cweelu ja miales w dupie a teraz wielki bohater tatus

Gość zenua.pl........
moze i nie potrafi i debil, ale ja go lubie :-) jest moim bogiem na kafe.

Jestem jego ojcem, czy tego chcecie czy nie. I mam o niego takie samo prawo jak ona. A ze ona nie potrafi mu zapewnic warunkow, to nie moja wina. Zabiore jej malego i pokaze mu co to tatus.

I mam o niego takie samo prawo jak ona. A ze ona nie potrafi mu zapewnic warunkow, to nie moja wina. Zabiore jej malego i pokaze mu co to tatus. go get them tiger!!!

aha, a te prawa rodzicielskie to bedziesz jej zabieral powoli, tak wiesz, zeby bolalo, czy zalatwisz to jednym ostrym cieciem?

Gość Marne szanse na to
by cie twoj syn pokochał, jesteście sobie obcymi ludżmi i nic już tego nie zmieni, to matka na zawsze pozostanie dla niego najważniejsza a za kilka lat pozna dziewczynę i nawet matka nie będzie tak istotna a co dopiero ty

jesteście sobie obcymi ludżmi i nic już tego nie zmieni oj tam, nie doluj bohatera, natna sobie dlonie i polacza sie prawdziwym wiezem krwi, nie zapominaj tez co moze w glowie dziecka sprawic ciepla strawa i kaloryfer zamiast pieca

Gość hahaha35ha
masz kase jak twierdzisz i znajomości,ale brak ci ogłady bo twoje slownictwo pozostawia wiele do życzenia,zyczę ci ogromnych alimentów i ponownego obicia mordy przez jej braci a najlepiej tak 2 razy w tygodniu,a na koniec oby twoje dziecko sie ciebie wyrzeklo bo jesteś popapranym debilem

Rozmawiacie z podszywem, ja pisałem na początku tutaj i ja założyłem ten temat. Poza tym niech ktoś zwróci uwage że ja nie mam kropki w nicku.

Mozecie mi zyczyc czego chcecie. Co wam zrobilem? Co zrobilem jej, jemu? Nie wiedzialem o niczym a teraz jestem najgorszy a ty zs zal mi cie, bo to prowo a ty sie wczules. Wiedzialam :_) :-) :-) shame really..your fame is dying slowly...your brain isn't working properly. All shit u're taking and all true u not believe.

"W tym, ze nie potrafi odroznic prowo od normalnosci? " Ty nie odrzniasz odrozniajacych od nieodrozniajacych, wiec wg Twej logiki tez jestes palantem

Gość Marne szanse na to
potrafisz okazać skruchę?

wiec wg Twej logiki tez jestes palantem mocne! lusia! odwyk dobrze ci robi

chcialas napisac wypleni? nie moje pole to i robić za darmo nie będę

"chcialas napisac wypleni?" nie wiem, czy jej sie zechce plewic (bo chyba o to slowo Ci chodzilo) mysle, ze na takim zyznym polu to i wsrod chwastow sie plon przyjmie