Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika38Gdańsk

NIGDY NIE ZAAKCEPTUJE TEGO CZYM STAŁ SIĘ MÓJ SYN!!!!!!!!

Polecane posty

Gość no..stopem
nie wiem czy to prawda, ale jak tak to z opisu wydaje sie ze rodzina jest normalna tzn rodzice i staneli przed wielkim problemem, tez nie wiem i ne moge zrozumiec jak mozna sie interesowac ta sama plcia, tzn rozumiem ze to w jakis sposob choroba tzn wada genetyczna, ale trudne to do zrozumienia i pojmowania

Gość a mi to nie robi gej czy heteo
to prowokacja bo nie ma (chyba) tak ograniczonych ludzi jak autorka

Moniko38Gdańsk , współczuję Ci. I Tobie i Twojemu mężowi. Jesteście przykładem na to, że bezinteresowna miłość rodziców nie istnieje. Kochaliście syna, kiedy nie wiedzieliście, że jest gejem. A teraz? Chcesz go wydziedziczyć, jeśli nie będzie NORMALNY??? Czyli jaki? Czy on się miesza do waszego życia seksualnego? Czy przegląda waszą korespondencję i narusza intymność? Jeśli moja córka przyjdzie do mnie z kobietą to przyjdzie. I już. Wiesz, co jest prawdziwym dramatem dla rodziców? Śmierć dziecka. Albo jego PRAWDZIWA choroba. Albo patrzenie, jak twoje dziecko umiera na chorobę, na którą nie ma lekarstwa, jak powoli niknie. To jest, kobieto, dramat. Nie fakt, że Twój zdrowy, mądry, fajny syn całuje się z facetem!!!!!

Gość irqa.
Co w tym dziwnego ze syn jest gejem bo nie rozumiem? Jakbym miala takiego syna a maz by sie odwrocil to koplabym go w zad i wyniosla sie z synem.Czemu tacy ludzie jak wy pelni nienawisci rodza gejow? Ja z wielka checia bym wychowywala i nigdy bym sie nie odwrocila! Gej tez czlowiek.Znam osobiscie kilku i to przemili ludzie.Szkoda mi waszego syna ze musi sie z wami meczyc.Dobrze wiem co to grzebanie w rzeczach przez rodzicow i do dzis nie mam juz do nich zaufania choc minelo kilkanascie lat.Zycze waszemu synowi aby szybko sie usamodzielnil i od was wyniosl :) A nastepnie zeby byl szczesliwy i znalazl super faceta ktory go pokocha i ta milosc bedzie kwitla na wieki wiekow :) Amen

W dupę se wsadź tą żałosną homoseksualną prowokację mającą na celu ośmieszenie ludzi sprzeciwiających się dyktaturze dewiantów seksualnych! PRECZ Z HOMO-FASZYZMEM! NIE DAJMY SIĘ TERRORYZOWAĆ DEWIANTOM SEKSUALNYM!

kurcze,jestem tolerancyjna,ale wiadomo,że inaczej się patrzy na wszystko jak nie ma się takiego przypadku blisko siebie,w rodzinie. nie zostaje mi nic innego jak wspolczuc,musi się Pani z tym pogodzic.

Współczuję Waszemu synowi takich rodziców! Zamiast go wspierać i szanować model życia,jaki wybrał, to skutecznie zniechęcacie go do siebie brakiem akceptacji dla JEGO DECYZJI. Może być mu ciężko z powodu niezrozumienia ,którego zaznał ze strony najbliższych mu ludzi. To wstyd, że jesteście tacy "zasłuchani w opinie innych ludzi". A szczęście syna was nie obchodzi. Rozumiem Wasz lęk, bo nasze społeczeństwo ,nie akceptuje "odmieńców", ale dlaczego Jego homoseksualizm, wpływa na Wasze uczucia do niego? "Czuć, że Wasza miłość jest miłością rodzicielską-naprawdę!"

Moja irytacja dosięgła punktu krytycznego po przeczytaniu wypowiedzi tej kobiety:O:O:O:O ŻYJEMY TYLKO RAZ, DLATEGO POWINNIŚMY TO ŻYCIE WYKORZYSTAĆ ZGODNIE ZE SWOJĄ WOLĄ. Co z tego że jet gejem? dlaczego ma się całe życie męczyć? po co? dla majątku, firmy, głupoty rodziców? Za kilkanaście lat ciebie autorko może już nie być na tym świecie, więc tobie będzie wszystko jedno. A on obudzi się rano koło kobiety, którą będzie szanował i kochał jak przyjaciółkę i o którą będzie dbał i nigdy nie zrobi jej krzywdy. wszyscy powinniśmy dawać i dostawać. Jak tak się stanie, to on tylko będzie dawał, nie otrzyma tego, co chce i będzie nieszczęśliwy. A potem osiwieje, umrze i zostawi zmarnowane i niewykorzystane życie, bo tak chciała jego matka. Zaakceptuj go takim jaki jest, być może stanie się najbardziej uczynnym ci człowiekiem pod słońcem.

Gość ta z gangu cenowego
przecież to prowo jak chuj :D