Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika38Gdańsk

NIGDY NIE ZAAKCEPTUJE TEGO CZYM STAŁ SIĘ MÓJ SYN!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Monika38Gdańsk

nazywam sie monika i jestem matką 17 latka, mój syn to dobry uczeń i bardzo ułożony chłopak, który jak do tej pory nie sprawiał żadnych wychowawczych problemów. razem z mężem harujemy od rana do nocy - zbudowaliśmy dom dla nas i dla syna, kupiliśmy samochód i odkładamy na auto dla syna. Jest on jedynakiem więc chcemy by miał jak najlepszą przyszłość. jednak po tym co się stało, po tym co zrobił nasz syn całe nasze życie legło w gruzach. kiedy mąż przeglądał komórkę syna odkrył na niej bardzo dziwną korespondencję smsową, były to dość odważne wyznania miłosne, obustronne. Mąż szybko poszedł do komputera naszego syna gdy był on na basenie i zaczął przeglądać wszystkie materiały (mąż jest informatykiem). to co ujrzały nasze oczy przeszło wszystko co do tej pory widzieliśmy na świecie - nasz syn miał na laptopie zdjęcia na których przytula się i całuje z mężczyzną. ten mężczyzna jest dużo starszy niż nasz syn, ma ok 25-35 lat. jesteśmy przerażeni bo nasze życie nie tak miało wyglądać. mój syn powinien mieć wspaniałą żonę, normalne życie i cudowne dzieci! co to za życie geja? jeszcze nie rozmawialiśmy z synem i boimy się tej rozmowy, chcemy zrobić wszystko co w naszej głowie by wybić dziecku ten pomysł, rozmawialiśmy już z księdzem i okazało się, że są takie terapie - zajęcia przykościelne dla homoseksualistów które czynią ich normalnymi ludzmi. postanowiliśmy z mężem że jeśli syn nie zmieni swojego postępowanie to zostanie wydziedziczony z majątku.

Pani syn ma prawo do takiego życia jakie sobie zapragnie. Ani Bóg, ani kościół tego nie zmienią.

Gość Tadek Rydzyk from RM Station T
Na stos z nim!

Gość pool dance
jasne, wypierdol go z chałupy, tak będzie najlepiej. Zboczeniec.

Orientacja seksualne to nie jest kwestia wyboru, ani choroba (jak twierdzi kler). Orientacja seksualna jest uwarunkowana genetycznie i nie się jej zmienić. Geje którzy na siłę próbują stać się heteroseksualni, stają się krypto-gejami. Mają żony, dzieci...a cichaczem uprawiają seks z innymi facetami. Wiem bo na eamore są ogłoszenia wielu takich facetów - oficjalnie hetero, a naprawdę bi lub homo.

Gość ratata
wspolczuje;/ tez nie lubie gejow. co zrobic- on nic nie poradzi na swoja orientacje a jak bedziecie mieli do niego pretensje to sie jeszcze chlopak zalamie i sie powiesi. nie mowcie mu o tym ze grzebaliscie w jego rzeczach bo stracicie jego zaufanie i poczuje do was niechec. lepiej zacznijcie mowic ze sami z siebie zaczeliscie cos podejrzewac i wykazcie sie wyrozumialoscia. nie macie innego wyjscia. a jak chce sie umawiac ze starszym facetem to trudno - w ciaze przeciez nie zajdzie ;/

Po pierwsze, to nie mięliście prawa przeglądać jego prywatnych korespondencji i zdjęć. Co do za zaufanie, co? Po drugie, jak to "co to za życie geja"?! Takie samo, jak i Twoje życie. Orientacja seksualna nie sprawi, że zostanie w społeczeństwie gorszy. Jakaś zacofana jesteś. Każdy ma prawo do miłości, takiej czy innej. A to, że jest gejem, to trudno. W łonie matki dziecko "dostaje" orientacje. Więc nawet nie próbuj z nim iść do psychologa i go "leczyć". :O

Gość rozsądny
jeżeli to nie prowokacja: skoro twój syn "to dobry uczeń i bardzo ułożony chłopak, który jak do tej pory nie sprawiał żadnych wychowawczych problemów." to nie dziw się że został pedałem. trzymałaś go na smyczy, to w końcu mu się popieprzyło we łbie i został smakoszem męskich odbytów. chcesz, żeby miał żonę, a gdzie ma znaleźć przyszłą żonę, skoro jego rodzice nie dają mu żyć? a poza tym trzeba być kurwą żeby przetrząsać cudze sms-y i materiały na kompie

moja ciotka też ciągała moją kuzynkę do kościoła i skończyło się na tym, że nie utrzymują między sobą żadnych kontaktów :O matka znienawidziła córkę i odwrotnie :O tego chcesz dla swojego jedynego syna ??? albo zaakceptujesz jego orientację, albo stracisz go, wybór należy do Ciebie...

Gość too much love will kill you
pani syna po prostu trzeba leczyć, jest chory zdarza się, ale można go jeszcze 'naprostować' ;)

ty popieprzona wariatko! tak wiele stracił w oczach własnej matki, kiedy dowiedziała się że jest gejem ??? byłabyś bardziej zadowolona jakby miał tą zajebistą rodzinkę wbrew sobie ? i wstydził się tego, KIM (a propos tytułu tematu, rozumiem niektóre przenośnie, ale to brzmi wręcz prostacko) jest ? ? ? szkoda słów...

Gość A co to do cholery jest
Naprawdę współczuje temu chłopcu takich obrzydliwych rodziców :( Chłopak jest gejem i co ? To takie straszne . " NIGDY NIE ZAAKCEPTUJE TEGO CZYM STAŁ SIĘ MÓJ SYN " A czym się stał ? Zmienił jakoś swoje zachowanie ? Kochałaś go w ogóle zanim dowiedziałaś się , że jest gejem . Chyba raczej nie :(

zastanawia mnie fakt czy ktokolwiek z was osobiscie zna jakiegos geja... To nie sa jacy poojebańcy, nieudacznicy tylko normalni ludzie

Gość dgjffjjf
prowokacja debile 😴

Gość Monika38Gdańsk
piszecie to wszystko bo was takie cos nie spotkalo, gdyby wasz JEDYNAK okazal sie osoba homoseksualna, ktora nigdy nie da wam potomka to zobaczylibyscie jak wyglada zycie... moja rodzina ma majatek i my z mezem ten majatek powiekszylismy i jak to wszystko sie zakonczy? moj syn umrze a pieniadze i firma z pokolenia na pokolenie przejdzie do historii, oddana panstwu badz sprzedana komus obcemu? mozecie myslec ze jestem materialistka ale czlowiek rodzi potomka po to by przedluzyl ród, ja juz nie sadze bym mogla miec wiecej dzieci :(

Gość ewe4898
marna prowokacja!

Boże, kobieto, opanuj się! Jesteś zwykłą materialistką i zależy Ci tylko na pieniądzach, poza tym podejrzewam, że mąż nawtykał Ci złych rzeczy do głowy

"ale człowiek rodzi potomka po to by przedłożył ród" >>>To musi być prowo:) żadna kobieta nie traktuje własnego syna jak samca do rozpłodu,do przedłużania "rodu"....Jak chcesz żeby twój "syn" "przedłużał" ród to kup sobie psa...one wyboru nie mają, ludzie mogą wybierać czy chcą się rozmnażać czy nie.

Orientacja seksualne to nie jest kwestia wyboru, ani choroba (jak twierdzi kler). Orientacja seksualna jest uwarunkowana genetycznie i nie się jej zmienić. Geje którzy na siłę próbują stać się heteroseksualni, stają się krypto-gejami. Mają żony, dzieci...a cichaczem uprawiają seks z innymi facetami. Wiem bo na eamore są ogłoszenia wielu takich facetów - oficjalnie hetero, a naprawdę bi lub homo. z wlasnego doswiadcznia to wiesz:D

Gość Monika38Gdańsk
to nie jest zadna prowokacja, ja i mąż jesteśmy od lat osobami z szanowanym nazwiskiem i nie możemy pozwolić na to by nasz potomek okazał się być gejem, to jest zarówno sprawa honoru (wiem, w dzisiejszych czasach wy kobiety go nie macie, ja mam) jak i majątku

Gdyby mnie to spotkało , nadal kochałabym syna . Dla mnie najważniejsze jest moje dziecko , a dla Ciebie Autorko , Twoje egoistyczne pobudki o wnukach . Jesteś chora .

Ja nie mam honoru ? Przez ten tekst , tylko utwierdziłaś mnie w przekonaniu , że to prowokacja . Wiesz dlaczego ? Bo chcesz sprowokować kłótnię . Co robisz na Kafeterii kobieto honorowa i majętna ?