Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vbnm

Czy facet uzyje wszystkich sztuczek aby przeleciec kobiete? Panowie jak to Z...

Polecane posty

Wami jest...??? czy bedziecie mowic kocham choc nie kochacie czy bedziecie mowic skarbie, perelko, cukierku doslownie wszystko to wychodzicie z zalozenia ze partnerka by chciala uslyszec...? Majac , bedac nawet z inna w zwiazku??? JAK TO Z WAMI pANOWIE JEST?

MOwie o tych co sie Wam podobaja???????//

Gość doradca terenowy
pokaz zdjecie to ci powiem

hm blondynka, szczupla, wysportowana, zgrabna, 170 hm uzyj troszke wyobrazni !!! charakterystyczna na buzi + ciemno niebieskie oczy !!!

wszystko zależy od faceta bo jeden chce tylko zaliczyć a inny chce się kochać ;)

no to co chodzi mu o seks tyle ze bedzie ladnych slowek uzywal i z czasem przekona czy raczej o cos innego...

czyli lewiatan tak czy inaczej chodzi o seks

Gość doradca terenowy
bzykam tylko ladne jak kochac to ksiezniczki

wiec jak mam to rozumiec... ze chce nie tylko na raz tylko na kilka i do widzenia ...??? bo nie rozumiem?

Gość hgfujfg
a się wypowiem :P kiedyś dawno dawno temu, za górami za lasami ..itd :O Kiedyś... wychodziłem z założenia, że...stosunek stracony jest nie do nadrobiebia. Byłem w stanie powiedzieć wszystko by osiągnąć swój cel. A pamiętaj, że cel UŚWIĘCA SIEROTKI ;)

vbnm -> wiadomo że jak ktoś chce być w związku to prędzej czy później będzie seks ;)

oczywiscie ze beda tak mowic. beda mowic ze kochaja, pragna, ze chca miec z toba dziecko, a po kilku latach powiedza ze nigdy sie w tobie nie zakochali a kobieta ich zycia jest tepa suka ktora nie skonczyla nawet liceum ale choc rozumem nie grzeszy, ma wielkie balony i da sie ruchac w dupe. to tyle. niestety panowie ale to prawda. czesto myslicie zla glowka

cel UŚWIĘCA SIEROTKI jak mam to rozumiec??? chyba jestem za mloda :-( bo nie rozumiem:-(

no okej tyle ze gosc ktory mi mowil te skarbie, perelko chce miec z Toba dziecko przyznal sie do panny ze ma... takze dlatego stad to moje zapytanie czy facet ktory widzi pozna atrakcyjna kobiete jest w stanie zrobic wszystko zeby ja przekonac do seksu?

Gość hgfujfg
A co szkodzi powiedzieć kilka słodkich słówek (skarbie, perełko etc. ( kurrwa co za teksty:o)) w zamian za dymanie? :classic_cool:

Gość hgfujfg
może ma okrągłą buzię? :P

mi chodzilo o zwiazek. bo po co sie wysilac jak mozna miec ruchanie na zawolanie i stworzyc parodie zwiazku. ja juz sie trzymam od takich debili z daleka, patrza tylko zeby wydymac a potem placza bo zlapali jakiegos syfa

Gość yoyyoy
hmm facet ktory chce zamoczyc to wiadomo ze bedzie lasce slodzil bo jak inaczej ma ja przekonac aby sie pozwolila wtopic facetowi w jej cialko ;)

Gdy chce zaliczyc szuka takiej latwej, gdy chce sie kochac to takiej na dluzsza mete czyli do zwiazku? a co sadzicie o takich co choc maja stale partnerki i szukaja na boku przygod rozciagaja w czasie taka znajomosc z ta na boku? ona ta na boku oczywiscie nie wie o tej pannie stalej jej nowo poznanego goscia...

Gość CarrieBrdashaw
No nie wiem. Ja tam robię zawsze jedną sztuczkę gdy pragnę aby mnie puknął. Robię gwiazdę:):):)

moze ma okragla buzie? o co chodzi z ta okragla buzia? nie rozumiem?

ja sadze ze tacy faceci powinni wyginac kurwa raz na zawsze. tepe istoty ktore podnosza swoje marne ego niszczac przy tym zycie innych

Gość Kiszonka
Są takie które z tego nie wyrastają i jak 2 razy dziennie nie usłyszy jakiejś wazeliny to gotowa się pogniewać.

Gość hgfujfg
męska pomarańcza albo pijana brzydka, brudna i tłusta kafaterianka :P