Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dr. House???

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość Dr. House???

Mam pytanie do Kobiet. Otóż ciekawi mnie to czy podoba Wam się (fizycznie i intelektualnie) typ mężczyzny jaki reprezentuje sobą filmowy Dr.House ? Chętnie posłucham opinii... czy miałybyście ochotę na randkę z nim? Jeżeli tak to dlaczego? Ciekaw jestem również jakie są kobiety które lubią taki typ mężczyzn.

Gość Dr. House???
osobiście chciałbym ,żeby zbolcował mnie w odbyt swoją laską

Gość Dr. House???
A można wiedzieć co Cię w Nim kręci ?

Gość Dr. House???
To miłe, złodzieju nicków, że lubisz byś penetrowany laską :)

Obejrzyj film "STEWARD MALUTKI" zdaje się że on tam grał i wcale nie jest taki fajny jak w HOUSIE,to tylko film

Podoba mi się jako postać filmowa, ale nie mogłabym się z kimś takim umówić na randkę i w ogóle żyć. Tak mi się zdaje.

Gość lalalalalabum
pociąga intelekt "filmowy ma się rozumieć" a poza tym brzydota i chamstwo - my kobiety to lubimy

kobiety uwielbiaja inteligencje i cięty dowcip a to ma House. Po za tym jest typem niegrzecznego chłopca a kobity uwielbiają takich typków, marząc skrycie, że przy niej facet sie zmieni :P To powiedziałam ja kobieta ;)

Gość Dr. House???
No bo przyznam się że mnie bardzo kręci i często mam wzwód jak go widzę

Gość najpiękniejsza na światku
no nie, to świr, kobieta potrzebuje stabilizacji i równowagi emocjonalnej, on taki nie jest

'Obejrzyj film "STEWARD MALUTKI" zdaje się że on tam grał i wcale nie jest taki fajny jak w HOUSIE,to tylko film" Grał też za młodu w "Czarnej żmiji" role przystojnego głupka. Był niesamowity.

Dr. House jest niesamowicie przystojnym facetem, nie muszę jego widzieć ale wystarczy że jego głos usłyszę i wiem że to on.Jest to cholernie inteligentny facet

Gość Dr. House???
Grał również w 101 dalmatyńczyków , jednego z włamywaczy :D Oczywiście pytam o postać filmową a nie o aktora :)

Gość Felicitammm
I N T E L I G E N C J A jest cholernie inteligentny no i taki typ "bandziora" ale raczej nie podoba mi sie fizycznie i w ogóle za to... wolę Toma Cruise z czasów "Top Gun" i "Coctail" :) o jesoo :) Normalnie niech mi się przyśni w tym białym mundurze:) Albo przebiorę swojego:P

tak tak tak... umówiłabym się na randkę bez wahania jak bym nie miała męża, oczywiście ;P dr house do szaleństwa przypomina mi mojego byłego, moją pierwszą wielką miłość, faceta który nie potrafił ze mną być, nadal nie potrafi z nikim dzielić życia. o dziwo przypomina mi go nie tylko wewnętrznie (inteligencja, charakter) ale także z wygladu

Gość taka ja:-)
nie