Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaella

8 lat razem, zaczynam się niepokoić, bo brak poważnych planów :(

Polecane posty

Gość Jaella

Jak w temacie. Ja 24, on 26 lat. Za rok koniec moich studiów, marzę ow wspólnej stabilizacji, niby on coś mówi o wspólym mieszkaniu, ale bez entuzjazmu, nie wspomne, iż unika tematu ślubu. Zaraz byc moze zostanę zjechana, że jestem staroświecka,że naciskam itd. Po prstu jestem kobietą, chciałabym być jego zoną, bo czułabym się bezpieczniej i dumna z tego, że worzymy przypieczętowany związek, a ja widze, ze on ucieka od tego i się boi. Nie chciałabym zostać z ręka w nocniku za parę lat, bo mu się odwidzi, choć i ślub takiej gwarancji nie da, jednak bylby to dla mnie dowód na przypieczetowanie naszego związku. nie wiem jak to "ugryźć" i zcy poraozmawiac z nim na ten temat, jak myslicie? Pozdrawiam.

Gość Jaella
A dziekuję, chętnie przeczytam wątek, może znajdę pomocną wypowiedź w tej niezręcznej kwestii.

Gość Kuniakstary
ZOSTAW GO

właśnie branie ślubu nie bedąc gotowym może być powodem... Jesteście tak długo i nie wiesz czy mu się moze odwidzieć... Ja jestem z chłopakiem 4 lata i 5 miesięcy i wątpie by mu się odwidziało ;) żyjemy bez ślubu,mamy dziecko i jest nam dobrze

Gość porozmawiaj z nim
Dlaczego mam zostać zjechana, normalna kolej rzeczy jesteście wiele lat razem, normalne że chcesz ślubu...Fakt że dla faceta 26 lat, to jeszcze mało i nie zawsze jest gotowy na ten ślub...Myślę że sama możesz spróbować porozmawiać, bez przesady nie macie po 20 lat i nie jesteście rok w związku...

Gość mojemu odwidziało się
po 7 latavh...