Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczyna działać bo wiem

carrie to żmija, nie broni kobiet albo jest facetem albo pustakiem

Polecane posty

Gość zaczyna działać bo wiem

na pewno nie jest ładna laska co za lafiryndzior :/

Gość perfektor dinner
A myślisz kretynko że kobiety mają bronić kobiet beznadziejna jesteś phe

ja prawie zawsze bronię kobiet :) może dlatego że nie czuję się kobietą więc nie są moją konkurencją :o

Gość perfektor dinner
Bronisz kobiet tylko dlatego że są kobietami...???nawet gdy nie mają racji???

no bo kobiety są dobre... jak patrzę na moje samiczki np. jaszczurkę , biedna musi znosić ciąże jajka zaloty seks :( biedulka :( kocham ją bardziej niż samca

Gość perfektor dinner
Zwierzęta a ludzie to co innego:P jesteś śmieszna :D oj biedulka ta jaszczureczka bo ma jajniki znosi tak te jajka,:O znosi zaloty samca(samiec nie dostaje zalotów od samicy) A czy kobiety też bardziej kochasz od samców...???

Oj tak, zla Carrie jest, bardzo zla. Proponuje zaczac snuc teorie czyim jest podszywem :)

tak... ostatnio pod wpływem dwóch kobiet , zablokowałam jednego chlopaka (a dokładniej mojego na gg) i nawyklinałam a drugiego absztyfikanta porządnie wkurzylam . ale sie cieszę. lubię kobiety

nic nie ćpam, to odór facetów tak mnie odurzył, androgeniczny halucyn 😠 tylko faceci na kafe są okej , ale że to forum dla kobiet obstawiam że wszyscy faceci to kobiety w maskach jak w antycznym teatrze

ale naprawdę nie macie współczucia dla jaszczurki?? wiecie jaka ona chudziutka i leciutka po urodzeniu jajuniek?? :(( biedna nie chce jesc, samiec dwa razy grubszy nażarty, a ona pewnie chce umrzeć, wiecie jak to jest nosić takie wielkie jajka w małym brzusiu? i to dwa naraz :(

Gość perfektor dinner
Ale czy je kochasz???Więc jesteś lesbijką:D Ty też musisz znosić jajka i nie lubisz za to facetów???:D

bardzo zajebiste :( upijam się przez facetów nienawidzę ich :( najpierw ojciec teraz chłopak , a kobiety ? zawsze wprawiają mnie w stan euforii i eterycznego uniesienia :)

a propos zrobienia sobie dobrze, chciałabym tak, ale nie ! bo oczywiście mam okres!! i jak tu rozładować stres i napięcie? oczywiście faceci mogą to robić non stop !! kopulanty całodobowe 💤

nie jestem lesbijką bo mnie te knury kręcą więc niestety nie. w najlepszym przypadku jestem bi

dobranotz :o zostałam sama ;( jak zawsze ... no mogę pogadać z fajną laską na gg ale byt mnie to kręci :( boję się że poczuje cos do niej i bedzie no bedzie źle:(

Czesc Carrie ;) kupetka - nie wiem czemu ale nazwa kopulant brzmi dumnie :classic_cool: