Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość berta.09

plamienia, a ciąża?

Polecane posty

Gość berta.09

czy brązowe plamienia zamiast okresu mogą świadczyć o ciąży?? 8dni temu powinnam dostać okres zamiast tego miałam kilku dniowe brązowe plamienia...

Gość berta.09
ktoś coś wie na ten temat?

berta, mam dokladnie to samo, zamiast okresu mam takie plamienia, wczesniej towarzyszyly im jeszcze swedzenia i pieczenia, teraz juz tylko palmienia same, i od wczoraj bardziej czerwone i krwawe i przypominaja miesiaczke tylko taka skapa bardziej... i tez nie wiem czy to ciaza czy jakas infekcja... w dodatku te plamienia nie byly poprzedzane (tak jak moja kazda miesiaczka) bolami piersi itd, tylko przyszly nagle...

Gość berta.09
no to jesteśmy dwie... no mnie pobolewał brzuch jak na okres ale nie ma nic do dzisiaj... i sama nie wiem co o tym mam myśleć...

berta a nie prosciej byloby wykonac test?? Wiele kobiet w stanie blogoslawionym nie wie ze jest w ciazy wlasnie dlatego ze ma "plamienia" w terminie spodziewanej miesiaczki. Polecam test

Gość berta.09
Dorota masz chyba rację, będę wiedzieć wtedy czy to ciąża czy nie...

Gość zozoleee
trzeci miesiąc z rzędu mam jednodniowe brązowe plamienia (brudny sluz) plus jednodniowe plamienia a la krew, trzeciego dnia prawie nic, w ubiegłym i poprzednim miesiącu wykonywałam testy i wyszły negatywne cykl niby przebiega jak zwykle, tzn. jest właściwa zmiana śluzu i temperatury w pochwie boję się że cos jest nie tak, byłam u gina a on mi powiedział, że to normalne, że w moim wieku już miesiączki staja się bardziej skąpe (dobijam do czterdziechy) i nie zauważył niczego niepokojącego