Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ludwik the imperator

Szanująca się dziewczyna musi być szczupła czy to się komuś podoba czy nie

Polecane posty

I nie chodzi tu o anoreksję bo wiem, że zaraz kafeteryjne tuczniki mnie zjadą a o normalną szczupła sylwetkę np 165 cm, 50 kg i do tego piersi C/D :-) Nadwaga to zaniedbanie, to coś obrzydliwego. Nie można o sobie mówić jako o zadbanej osobie jeśli nie jest się szczupłą. Dlatego POD KAŻDYM WZGLĘDEM SZCZUPŁA BĘDZIE LEPSZA, ŁADNIEJSZA, ATRAKCYJNIEJSZA I BĘDZIE MIAŁA LEPSZE ŻYCIE niż zaniedbany prosiak :-o

Gość niebieskooooka dziewczyna
zgadzam sie ale co ma do tego szacunek do siebie samej? mozna sie szanowac i obzerac jak swinia:)

Gość bzdury..........
a jak ktos jest chory?????? i tyje pomimo, ze nie chce i diety nie pomagaja itp??? np po rodzicach mozna odziedziczyc... smutne to co mowisz... tzn grubaski sie nie szanuja?\

szanująca się dziewczyna nie zwraca takiej uwagi na wygląd zewnętrzny :)

Gość niebieskooooka dziewczyna
"Nadwaga to zaniedbanie, to coś obrzydliwego". Z tym sie zgadzam pod warunkiem, ze kobieta sie swiadomie opycha jedzeniem a nie jest chora. Bo choroba to zupelnie inna sprawa.

Gość perdoliczka
Wszystkie grubaski zapraszam do UK.tu wreszcie odetchniecie i zaczniecie normalnie zyc!!!!!!!!!!!nikt nie bedzie mi narzucac jak mam wygladac i to ze mam pare kilo wiecej to znaczy ze sie nie szanuje.No to jest nowosc!Najpierw to twoj debilzm przydaloby sie wyleczyc

O widzę, że zaraz padnie zarzut, że wszystkie grubaski są chore :classic_cool: Moje drogie prosiaki, chorych jest zaledwie 5% a co z 95% populacji "żrących więcej niż ustawa dla krów przewiduje" ? :classic_cool: Autor ma racje i popieram go. A tak poza tym gardzę zapasionymi dziewczynami !! Szanująca się MUSI BYĆ SZCZUPŁA i koniec :-p

Wyglad zew. to opakowanie tego co sie kryje w człowieku. Jednak z p. widzenia "dbam o siebie" wazne jest by czlowiek dobrze sie ze soba czul. jesli kobieta czuje sie ze soba dobrze wazac dajmy na to 70 kg przy wzroscie 163 cm - to najwazniejsze. I od razu po niej widac ze wierzy w siebie i inni tez zaczynaja ja odbierac pozytywnie.

zacznijmy od tego, że.... ...żadna szanująca się, szczupła i ładna dziewczyna nie zwróci uwagi na zjeba zakładającego takie topiki :D

nie zgadzam sie ale jedno jest pewne predzej otyła laska znajdzie faceta niz facet o normalnej wadze

Ciesze sie ze ktos mnie tu popiera. Gruba dziewczyna to obrzydliwy widok. Nie dosc ze poci sie i smierdzi na metry, żre dużo BO MA APETYT PO RODZICACH I NIE MOŻE SIĘ OPANOWAĆ ( konwulsje - zachowanie zwierząt ) A później dziwicie się, że "puszyste panie" traktowane są jak świnie :-o

Otyłe kobiety powinny żyć w samotności. Nie zasługują na żadnego faceta. Tylko idiota weźmie sobie taką kobietę za żonę i przyszłą matkę jego dzieci. Znam przypadki, że takie osoby nie dożywały nawet do 40 lat.

ja lubi sie opychać fast fudami jestem menszczyznom wienc moge

Gość wwrrr
'jedno jest pewne predzej otyła laska znajdzie faceta niz facet o normalnej wadze' To pewnie dlatego, ze homoseksualisci stanowia mniejszosc spoleczenstwa. Nie martw sie, Cream, na pewno czeka gdzies na Ciebie ksiaze na bialym rumaku.

otyle kobiety tez maja serce i zasluguja na normalny zwiazek a autor tego topika pomylil sie z tematem powinno byc DBAJACA, bo co szanowanie siebie ma wspolnego z nadwaga???

Gość kremik twoj lech
się zbłaźnił :D

Gość spaślinka
Zgadzam się z kremem. Mężczyźni chętniej wybierają grubaski, bo wiedzą, że te potrafią to docenić. Poza tym , kochanego ciała nigdy za wiele :classic_cool:

Gość Zadowolonaona ona
Hehe dobre:P Dobrze ze faceci w naszym kraju sa tacy przystojni, pachanacy i zadbani. No i oczywiscie sie szanuja. Polska jest znana ze kobiety sa piekne a faceci ( wiekszosc) szpetni i smierdzacy potem tanimi papierosami i czesto alkocholem. Zgadzam sie kobieta powinna pilnowac wagi :) Ja zawsze jak przytyje 2 3 kilo biore sie za diete ale czasem jest tez ciaza? Po ktorej nie da sie wrocic do formyw tydzien. Ale i faceci piwne brzuszki zapuszczaja i tez sie nie szanuja do tego zle sie ubieraja i smierdza.

Gość te ludwig czy jak ci
cytuje :ZCZUPŁA ....BĘDZIE MIAŁA LEPSZE ŻYCIE niż zaniedbany prosiak. Na pewno lepsze niz np. Maryla Rodowicz, Dorota Welmann hahahahahaha ....

czyli uwazasz ze ja przy 166cm, 55 kg wagi i miseczka b/c jestem juz spasnietym prosiakiem????????

Gość bele de jour
powodzenia z wagą 50 kg i miseczką C/D. Koles nie wiesz o czym piszesz

Kobiety w ogóle nie dbają o zdrowie. Później zdziwienie, że tyle dzieci rodzi się z niedowagą czy innymi wadami. Paląca, pijąca kobieta w ciąży to norma. Tak samo otyłe pasztety zamiast o siebie zadbać to chuj wolą dalej wpieprzać ile się da i ważyć po 100kg.

ale to jeszcze zalezy czy taka kobieta ma nadcisnienie i czy pali bo jesli ma 3 czynniki ryzyka zawalowego to na miejscu faceta bym sie powaznie zastanowila:D

Gość spaślinka
Najbardziej podobają mi się zniesmaczone miny chudych lasek, gdy mijam je jedząc kebaba czy loda. Taka pewnie cały dzień już ma do kitu. I co najmniej 2 posiłki z głowy wybite. Bezcenne :D