Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bulwers lady

niech grubasy płacą za 2 miejsca!

Polecane posty

Gość wygodny gość
kurwa jak by wszyscy chcieli nosic książki, to byś do tej pory srała do fosy, bo by ci nawet nie miał kto kibla w domu zamontować, idźcie najlepiej wszyscy na studia! tylko czasem mi się was robi żal robi jak się bijecie o kolejkę pod urzędem pracy

Gość Kiszonka
Era "specjalistów" budowlańców po podstawówce też powoli dobiega końca. Nie tak dawno policjantem mógł być byle down a pielegniarką lalunia po niedzielnym studium.

Gość ble ble blee
ale ciebie robotnika montującego kible nawet taka bezrobotna mgr z kolejki by nie zechciała:D

Gość wygodny gość
ble ble blee tak się składa, że nie masz racji ;)

Gość wygodny ,,,,,,,, idz dla topik
dla bezrobotnych ,albo dla fizycznych,topik dotyczył nadwagi a nie teoich mizernych osiągnięć życiowych i traumy z tym związanej

Gość wygodny gość
ale chyba ciebie coś zabolało skoro postanowiłeś zaszczekać:D ja jestem spełnionym szczęśliwym człowiekiem,

Gość ble ble blee
więc nic dziwnego że urabiasz się przy kiblach , musisz utrzymać 2 osoby, siebie i bezrobotną partnerkę

Gość wygodny ,,,,,,,, idz dla topik
szczęsliwy robol,,,piatek fajrant i 3 mózgojeby (czytaj nalewki tudzież tego typu napitki)buehehehhehe

Gość ble ble blee
ja też czuję się spełniona, nie jestem ani gruba, ani bezrobotna, mogę też poszczycić się mgr inż. przed nazwiskiem:D

Gość wygodny gość
ble ble blee czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem? któryś raz z kolei musze ci zadać to samo pytanie:D gdzie ja napisałem, że montuje kible? napisałem, że gdyby wszyscy chcieli się kształcić, to nie było by fachowców a kibel to tylko przykład. Czasem odnoszę wrażenie że dzisiejsza młodzież to same mongoły i nieudaczniki, sorry ale tak się zachowujecie;)

Gość ble ble blee
no właśnie, kible to tylko przykład więc i ty czytaj moje wypowiedzi ze zrozumieniem, co za różnica czy urabiasz się przy kiblach, łopacie, czy też przerzucasz gnój w oborze, sens mojej wypowiedzi jest jeden

Gość wiesz stary no bo my
właśnie montujemy kible - uznaliśmy że nauka to bzdura i stąd te problemy ze zrozumieniem.

Gość ble ble blee
gdyby wam mądrzy ludzie nie wynaleźli betonu, cegieł i cementu to nawet nie mielibyście na czym pracować:D

Gość wygodny gość
ble ble blee skoro według ciebie sens jeden, to nie mamy więcej o czym rozmawiac🖐️ a ten mgr przed nazwiskiem to taki troche wyimaginowany, co? bay bay laseczko, nie musisz mi odpisywać😘

Gość wygodny gość
mnie mądrzy ludzie nie musieli nic wymyślać, bo sam jestem mądry;)

Gość ble ble blee
moja wyobraźnia nie sięga aż tak daleko, bym miała sobie przypisywać coś, czego nie osiągnęłam, ale twoja fantazja najwyraźniej dobrze się spisuje spełniony życiowo mięśniaku

Gość wygodny gość
skrzywdził cię jakiś mięśniak, że do każdego się tak zwracasz?

Gość mięsniak --całe zycie w dresie
na murku majorka polesie

Gość ble ble blee
póki co tylko do ciebie się tak zwróciłam, sądząc po twoich pierwszych wypowiedziach to określenie jest bardzo odpowiednie

Gość wygodny gość
każdego faceta obrażasz, który wygląda lepiej od twojego faceta? afiszujesz się, ze jesteś wykształcona a myślisz stereotypowo jak jakas prostaczka

Gość ble ble blee
stereotypowo? dla mnie silny i zdrowy koleś, co nie potrafiłby ustąpić kobiecie w ciąży miejsca w autobusie, bo sam chce sobie wygodnie rozsadzić swoje 4 litery, jest prostakiem do potęgi n-tej, stąd określenie 'mięśniak', sam sobie wyrobiłeś taką, nie inną opinię wróć więc do żłopania mózgotrzepa i nie męcz ludzi na kafe

Gość wygodny gość
i znowu się pytam, gdzie ja napisałem, że nie ustąpił bym kobiecie w ciąży? jesteś jakaś roztrzepana przed tym kompem i nie potrafisz przeczytać głupiego posta, żeby czegoś nie przekręcić. Ustąpił bym z przyjemnością, za to nie ustąpił bym takiej głupiej laluni jak ty🖐️

Gość ble ble blee
'U mnie jeździ taki mini autobus, są w nim normalne siedzenia i takie 3/4 gdzie dwa chucherka by się zmieściły, zawsze wybieram sobie to siedzenie, rozsiadam się w nim wygodnie i mam wszystkich gdzieś Jak by mi ktoś uwagę zwrócił to by takiego luta dostał, żeby wyleciał by przez zamknięte drzwi. Do tych co mówią, że mam płacić 2 bilety: Wpadnijcie do mnie to was nauczę szacunku smarkule zasrane' ' doja miałam przykrą sytuację ja na miejscu tego faceta z przyjemnością bym ci pomógł wstać' a tego to już nie pamiętasz? procenty do reszty ci mózg wyżarły?:P

Gość wygodny gość
tak i to podtrzymuje! bo z takim tupetem jaki niektórzy pokazują trzeba walczyć, a tamta dziewanna dopiero później napisała, że jest w ciąży,

Gość ble ble blee
późno, to do ciebie dociera słowo pisane, chyba każdą literkę czytasz oddzielnie by po pół godziny złożyć z tego całe zdanie i zrozumieć:P tak się składa że napisała o ciąży w pierwszym swoim poście

Gość wygodny gość
co nie zmienia faktu, że za bardzo była pyskata względem starszego człowieka,

Gość ble ble blee
ty chyba wogóle czytać nie umiesz, napisała że tamten koleś był od niej młodszy

Gość wygodny gość
napisała tłusty otyły spocony, a ciekawe skad wiedzała ile ma lat? zapytała go?

Gość ble ble blee
a ty wizualnie nie potrafisz ocenić wieku ludzi? zwykle to widać kto jest po 30-tce, a kto dopiero co skończył 20 lat, chyba że masz jakieś poalkoholowe zaburzenia wzrokowe:P