Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bulwers lady

niech grubasy płacą za 2 miejsca!

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaah
i tak lepiej zeby grubasy siadały niż zajmowały całe przejście w autobusie, zwykle średnio przy tym pachnąc

Gość Kiszonka
Co ma starość do otyłości. Halo pobudka .

Gość prawdziwy-facet
grubsi wygladaja starzej (znaczy wiekiem a nie ze jak staruszki). taki zwiazek jest :)))

Gość majdalenaa
grubasy na przymusowe odchudzanie!!!

Gość mam w d ... sasiadów!
żal mi was chudzielce , tyle w was nienawiści, nietolerancji i zgryzoty , o głupocie juz nie wspomnę;D

Tyle, że to nie my wam uprzykrzamy zycie tylko wy nam zajmując pojedynczo tyle miejsca co trzech szczupłych. O woni juz nie wspomne w upalne dni :O No i oczywiście popierdalający tłuszcz niczym fala meksykańska oraz poślady jak piłka golfowa od cellulitu na plazy sa boskie

dzielwoj 'właściciele psów powinni więcej płacić za windy. Ciągle jeżdżą w górę i dół.' właściciele psów płacą już podatek

Gość Kiszonka
Co ma tolerancja do czyjegoś zadu na moim siedzeniu ? Może z tej tolerancji jeszcze mam zaproponować kajzerki.

Gość taka sobie jednaaaaaa
dojeżdżam codziennie 70km autobusem i niestety czasem się trafi grubszy współtowarzysz podróży wkurzył mnie tylko jeden koleś. Usiadł obok mnie i wierci się i wierci w skutek czego zepchnął mnie prawie z siedzenia, wtedy głosno powiedziałam na cały autobus "proszę mnie nie zrzucać z siedzenia:D" koleś wstał i się przesiadł

aaa i tolerancyjna jestem, bo osoby o większej tuszy mi nie wadzą do momentu aż ktoś chce zająć pół fotela na którym siedze:D

Gość mam w d ... sasiadów!
Kiszonka - to się nie pchaj na zajęte miejsce ;)

Gość sksksksksksq
nie wina grubasów, tylko autobusy źle przystosowane:)

Oj ludzie, ależ wy musicie mieć kompleksy.... Współczuję :) Podobny tok rozumowania miał Hitler, wszystko dla tych ładnych, wysokich, zgrabnych blondynów i blondynek... Reszta nie ma prawa po ulicy chodzić...

Gość ale grubasy maja prawo chodzic
po ulicy tylko ze z racji tego ze zajmuja powierzchnie 2 osob powinni placic jak za 2 albo 3 osoby bo aktualnie mamy dyskryminacje osob szczuplych przez habasow bo grubas korzysta 2 czy 3 razy tyle co chudy a placi tyle samo

a jak gruby chce poczuć to co ja czuje jak koło mnie siada to niech usiądzie obok drugiego grubego ale nie bo im za ciasno będzie, więc wyszukuje chudzielca i siada obok niego:D

jakby miał Kalisz usiąść obok mnie to :/ :D:D:D

Przy Hitlerze też nie mogli inni autobusami... Do sklepów wchodzić... Żyć :) Zaprawdę macie godne pozazdroszczenia poglądy :) Tym cyctatym zabrońmy oddychać, bo więcej powietrza niż deski zużywają, rudym zabrońmy chodzić bez czapki, bo wyglądają śmiesznie, brunetów wyślijmy do arabów, bo tam ich miejsce, nie? A wszyscy jesteście tacy piękni, pachnący i uroczy, godne pozazdroszczenia normalnie... Nikt nie ma małych cycków, krótkiego fiuta, krzywych zębów, pryszczy, piegów, krzywego nosa, owłosionej dupy, i IQ biedronki. Wszyscy wygrali życie... Tylko.... siedzą na kafe i się tym chwalą... Cóż... Ludzie którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, żeby im pokazać że są ludźmi którzy nie potrzebują innych ludzi :)

nie no nie przesadzaj, nikt nie każe nikogo zabijać może rzeczywiście powinni zrobić kilka większych miejsc dla ludzi otyłych.....

Gość Kiszonka
Nie obracaj kota ogonem, co innego jak ktoś jest śmieszny albo mu ptak nasra na łeb a co innego jak swoim zadem zajmuje czyjeś miejsce.

Gość poza tym grubasy powinny
wykupic pozwolenie na emisje co2 z racji tego ze wytwarzaja co najmniej 2 razy wiecej co2 niz normalny czlowiek

bellabellabe, widzę, że totalnie mylisz pojęcia :o Jeżeli idę do sklepu i kupuję 2 bułki to płacę za obydwie. Nie ma jakiś rozgraniczeń, że ktoś chce 2 a płaci za jedną. Tak samo jak się jedzie autobusem i się chce zająć 2 miejsca, to również należałoby za to zapłacić. Ps. Kilka dni temu czytałam, że z samolotu wyproszono chudą kobietę, żeby jej miejsce mogła zająć 14 letnia dziewczyna z dużą nadwagą, która się nigdzie nie mieściła. Takie sytuacje zdarzały się już nie raz.

"może rzeczywiście powinni zrobić kilka większych miejsc dla ludzi otyłych....." No tak!!! jednych wyróżniac a resztę nie!!! A co z wysokimi? :classic_cool:

Gość wygodny gość
U mnie jeździ taki mini autobus, są w nim normalne siedzenia i takie 3/4 gdzie dwa chucherka by się zmieściły, zawsze wybieram sobie to siedzenie, rozsiadam się w nim wygodnie i mam wszystkich gdzieś:) Jak by mi ktoś uwagę zwrócił to by takiego luta dostał, żeby wyleciał by przez zamknięte drzwi. Do tych co mówią, że mam płacić 2 bilety: Wpadnijcie do mnie to was nauczę szacunku smarkule zasrane;)

ale co z wysokimi?:) dobrze kilka miejsc dla wysokich z wybitymi dziurami w dachu na głowę:)

Gość wygodny gość
Poza tym dla chudzielców wiszą u góry takie rączki do trzymania się, zawieście się na ich i siedzieć tam cicho!!

Gość ja miałam przykrą sytuację
Mieszkam w Poznaniu, jestem raczej szczupłą osobą 170 cm wzrostu 63 kg (6 miesiąc ciąży) ... wchodzę sobie do tramwaju i siadam na wolnym miejscu, po chwili wsiada otyły facet i wciska sie obok mnie, przepchnął mnie z mojego siedzenia, a że był spocony i nie chciałam go dotykać (a mimo że mnie sporo przepchnął to i tak jeszcze się na mnie wylewał) toteż przesunęłam się ten kawałek, to on za mną, poprosiłąm żeby się nie pchał a on na to rozwalony jak świnia w chlewie że płaci za bilet totez chce usiąść wygodnie ... HALO ja też płace za bilet i chciałabym usiąść na własnym siedzeniu ...a tymczasem sytuacja zmusiła mnie do tego że musiałam resztę drogi jechać na stojąco ... w początkowej fazie ciąży nie pchałam się by siadać w tramwaju ale teraz gdy kurde ten brzuch nie jest mały i ciężko zachować równowagę po prostu muszę usiąść i tyle, a tu nie dość że facet to jeszcze młodszy ode mnie dosłownie zsuwa mnie z fotela ... porażka

nie no co z astmatykami?:D