Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ma któraś tak?

bolesci przed okresem

Polecane posty

Gość ma któraś tak?

pytanie do kobiet, opiszę wam objawy, powiedzcie, czy któraś miała tak i czy była u lekarza, co jej poradził... nie zdarza się to co miesiąc ale raz na jakiś czas, dzień przed okresem, budzę się rano i czuje silny ból w okolicach podbrzusza, to taki jakby skurcz, bardzo silny, do tego czuje, że muszę na ubikację, nie wiem czy to jakies zaparcia czy co, ale zawsze wtedy wypróżniam sie. Ból jest tak silny, że cała, dosłownie cała sie poce, aż ze mnie kapie ten pot, potem drgawki, zimno mi, czuje jakbym miała omdleć, wszystko trwa około godziny i samo przechodzi. na początku myślałam, ze ja może jestem w ciąży ale to wiele miesiecy temu było :) dzisiaj znowu mi się to przytrafiło. Muszę sie wybrac do lekarza z tym... czy ktos ma podobnie?

Gość i sru i fru
ja mam coś takiego tak średnio 2 razy do roku.

Gość no czyli jednak
nie jestem w tym sama :) wiesz co, jak opowiadałam to bratowej, to ona powiedziała, że tez tak miała, a przed porodem czuła na początku to samo, tyle że pózniej było gorzej ;/ już sobie moge wyobrazić dzieki temu czym jest poród ;/

Gość camelia-slim
a ja dzis dosatalam okres. Cholernie mnie bolał dół brzucha, do tego biegunka, dreszcze i nawet zanosilło mi sie na wymioty