Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blabllllaaaaaa

mam męża, dziecko a jestem zazdrosna o swoją pierszą miłość - coś ze mną nie tak

Polecane posty

Gość blabllllaaaaaa

pewnie zostanę zjechana. No cóz, to forum, wiec macie prawo:) Chodzi o to że jestem masakrycznie zazdrosna o swojego byłego. Nie jestem z nim już pare dobrych lat, był moją pierwszą miłoscia, pierwsza osoba której powiedziałam "kocham". Miałam wtedy 17 lat, on 19. Teraz się juz nie widujemy, ja mam męża i 3 miesięczną córeczkę. Zobaczyłam go dziś z dziewczyną. Super wygladali, byli strasznie szczęścliwi. Tak mnie ukłuło uczucie zazdrosci że prawie padłam na ziemie. On był we mnie strasznie zakochany, nawet kiedy poznałam mojego męza - on i tak starał sie o mnie a ja miałam do niego ogromny sentyment. Tak czy inaczej siedze wlasnie i rozmyslam jaka to jestem zazdrosna!!!!doła załapałam normalnie:) co ze mną nie tak??:(

Gość sądzę, że ...
wydaje ci się, że jesteś mniej szczęśliwa i zmęczona ciążą, opieką nad dzieckiem. Motylki może uleciały. Spokojnie, u nich też tak będzie, za jakiś czas :)

Gość co bym oierwszy ktory ci chuja
wsadzil dlatego tesknisz

Gość kei_bak
wszystko jest z tobą ok. jak każda urodzona księżniczka przeżywasz utratę nadziei na staracza.

a mi się wydaje że to nie zazdrość. Po prostu do tej pory sprawiało Ci radość że sama miałaś męża, dziecko itd a On był singlem. Myślałaś że On będzie wiecznie do Ciebie wzdychał, czekał na Ciebie? Teraz przyszła kolej na Niego by ułożyć sobie życie a to co poczułaś to zdałaś sobie sprawę że to co było kiedyś definitywnie się skończyło

Gość Catie ma rację
A Autorka musi dojrzeć szybko:) powodzenia!

Gość blabllllaaaaaa
On już do mnie nie wzdychał długi czas. Kiedy maz był tylko moim chlopakiem jeszcze milismy ze sobą kontakt, ale Kiedy wyszłam za maz on zdał sobie sprawe ze wszytsko skonczone i znajomosc sie urwała. Do tej pory byl tylko kims z przeszlosci, czesto o nim myslalam, sniłam, przypominałam sobie... ale juz za mną nie "latał";) A tu nagle widzę go wygladajacego swietnie, z naparwde sliczna dziewczyna, zakochani, spaceruja za reke....i tak jakoś dziwnie mi. Lubiłam sie oderwac od szarej rzeczywistosci i myslec o nim i zastaanwiac sie czy on tez czasem mysli o mnie a tu wszytsko prysneło:) Macie racje ze troche jestem rozbita od kiedy mam w domu dziecko...a tu mi jeszcze swiat fatnazji uciekl i moze stad ta dolnia;) ehh

Gość blabllllaaaaaa
a catie masz duzo racji. Wiem ze nie zostawie meza ale ten chłopak był kims z fantazji, taka jakby ucieczka dla mnie...a teraz wiem ze miedzy nami juz nigdy nic nie bedzie, ze to co było sie skonczyło i on juz nic nie czuje do mnie...i to takie niemiłe uczucie jest. Strasznie niemiłe...

Gość gość
blabllllaaaaaa uczucia zawsze pozostają :) może miłości nie ma, ale sentyment do Ciebie zawsze będzie miał , tak jak Ty do niego :)

Gość to ja się cieszę że
ja mam takie fantazje, ale o kimś całkiem wyimaginowanym.....

Gość bez obrazy
nie chce takiej zony jak ty. pozdro

Gość koiko
jemu tez nalezy sie szczescie,milosc,namietnosc Co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr:)

Gość Zuzia2010
Następna ma przypływ żółci. Czy my zawsze musimy wspominać btyłych. I być o nich zazdrosne. Dlaczego nie mamy żalu do facetów o ich ex.? blablaaaa A skąd wiesz czy to nie on zazdrości Twojemu mężowi takiej ŻONY która dała mu takiego ślicznego dzidziusia. Oj głupia ty....

Zdarza się. Świat wokół nas się zmienia, nasze własne życie i innych. Wspomnienia czasem wprowadzają nas w melancholijny nastrój. To normalne