Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prażynka_87

Białe małżeństwa

Polecane posty

Gość Prażynka_87

Czytałam kiedyś artykuł o tzw. białych małżeństwach - gdzie ludzie przez lata nie uprawiają ze sobą seksu i rzekomo nie potrzebują go. Albo jedna ze stron nie potrzebuje go wcale. Czy są wśród was tacy ludzie? czy z taką niechęcią do seksu człowiek się rodzi czy to niechęć nabyta wskutek jakiegoś zdarzenia?

Gość lupkadfdg
ja słyszalam o białym małżenstwie, ale nie uprawiali seksu nie dlatego, że nie chcieli czy nie mieli popędu, tylko dlatego, że jedno z nich było rozwiedzione, a że byli bardzo wierzący to zdecydowali się nie uprawiać wcale seksu.. nie wiem, jak tak można się męczyć...

Gość lasna
masohizm:O

Gość Prażynka_87
hmmmm.....czyli małżeństwo które opisujesz nie łączy seksu z miłością. Ale ja tego nie rozumiem - jak sie ludzie kochają tu uprawiają seks...tak mi sie zawsze wydawało.

Gość nickonicko2010
ja słyszałem o pewnym chińskim małżeństwie w którym małżonkowie nie odzywaja sie do siebie od 50 lat bo są zbyt niesmiali:) ... http://tnij.org/ubraniabuty

Gość Prażynka_87
hmmm. Jeżeli białe małżeństwa mają hipolibidemie tzn że to nie normalne i należy leczyć. No. Czyli jednak seks jest naturalnym aktem ludzkim i wszyscy zdrowi ludzie to robią.;)