Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocodżambo90

Krosty, zaskórniki na twarzy :(

Polecane posty

Gość cocodżambo90

Od okoła stycznia męcze się z istnym kataklizmem na twarzy (krosty) moja twarz przypomina w dotyku/wyglądzie tarkę! Chodziłam do dermatologa, ale wtedy mój trądzik wyglądał inaczej, nie były to takie małe gównienka, ale było tego mniej! Ostatnio nie mogę dostać się do dermatologa, bo chyba wszyscy pojechali na wakacje ! Poradźcie mi jakąś maść na zaskórniki i małe krosty (mało stanów zapalnych) bez recepty.

Gość zzuluulla
zrób sobie maseczkę z cynamonu i śmietany , mi sie po niej zmniejszyły zaskórniki. Weź troszkę cynamon w proszku wymieszaj z łyżką śmietany i nałoż na twarz i trzymaj 10 min . A do mycia twarzy polecam żel AcneLine a na pojedyńcze krosty nakładaj pastę cynkową do kupienia w aptece

spróbuj, albo pić drożdże (nie każdy to lubi), albo brać suplement, np Humavit, też chyba na bazie drożdży. Pamiętaj, że suplementy nie działają od razu, czasem nawet 3 miesiące trzeba czekać. zapewne jesteś młoda, i po prostu dojrzewasz :) nie martw się, z wiekiem przejdzie, ale wiadomo że każdy chce fajnie wyglądać

Gość Care34

Zniszczona skóra twarzy? Zmarszczki? Trądzik? Zaskórniki?

Już teraz możesz się ich pozbyć! Rewolucyjny, szybki i bezbolesny sposób!

Produkt z USA! Świąteczna promocja!

Zapraszamy na:    ozin.pl

jeśli leczenie nie pomaga to na zaskórniki można poprosić dermatologa o retinoidy (te silniejsze np. zorac) albo kwasy - tu chyba spisałby się najlepiej mlekowy (killer) albo salicylowy