Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MartKryg_egzaminatorka

Jestem egzaminatorką prawka, koleś chce złożyć nam nie skargę bo go oblałam

Polecane posty

Gość i mam to gdzieś
jeśli to napiszę tak myślę że facet o wzroście 170 to nie tragedia ale baba o wzroście 180 rozmiar buta 43 to koszmar!

Gość kurwaaaaaa
babochłop z rapciem roz 43 :D:D mści się teraz za to że tak ją los pokrzywdził :D

Gość pożeraczka
a moim zdaniem egzamin na prawo jazdy jest troche... dziwny. zdaja zazwyczaj młozi ludzie, którzy bardzo się stresują i przez to nie są w stanie pojechać na egzaminie tak, jak naprawde potrafią. na egzaminie musisz wszystko robić dobrze ale po 30 godzinach jazdy nie jestes w stanie dobrze ocenic danej sytuacji na drodze czy chociazby nie wiesz jak zachowac sie w okreslonych przypadkach. myślę, że dobrym pomysłem byłoby 30-40 jazd z instruktorem i obowiązek roku-dwóch jazdy z osobą, która załużmy od 10 lat ma prawko. bo nie oszukujmy się jazda sama w sobie trudna nie jest. chodzi bardziej o zdobycie doświadczenia.

Duże stopy u faceta to podstawa, a u kobiety to dodatkowy atut. W dodatku mówi się, że jak kobieta ma dorodną nogę, to jest również między nogami hojnie obdarzona przez naturę. Tak mam też ja, zazdrości mi tego nie jedna dziewczyna :) Mam pochwę o długości 20 cm i otwór szerokości 6 cm. Tylko prawdziwi mężczyźni z grubymi i dużymi penisami mogą się ze mną kochać, a nie byle kurduple ze stopami ledwo 40 haha. Dlatego wg mnie każdy koleś co ma stopy mniejsze ode mnie, nie powinien mieć laski ani prawa jazdy!! Będę takich oblewała, bo to niedopuszczalne, aby takie niemęskie byle co było kierowcą!! :( To już ja jestem bardziej męska od takiego, mimo że jestem kobietą haha!! Oj jak ja niecierpię niższych kurdupli ze stopami mniejszymi od moich!! :(

Gość cherry Pula
tobie się chyba coś pomyliło ty nie pracujesz na ulicy i możesz sobie wybrac klijenta , dostałaś do jazdy jakiegoś mało atrakcyjnego kolesia to go juz oblewasz, w pracy nie szuka sie materiału na męza takie rzeczy to w biurach matrymonialnych sie załatwia , ato jego wina że taki jest popatrz na siebie może on tez nie chciał trafic na taką egzaminatorkę jak ty dla której liczy się tylko wygląd a nie umiejętności i oblewa bogu winnego chłopca za cokolwiek co jej wpadnie w głowę. Sorry ale współczuję temu chlopakowi on chciał tylko zdac na prawko a nie potrzebował opini psychologicznej o tym jaki jest brzydki, mało umieśniony itp.Rozumiem ze twój tok myślenia to ładny=prawko, a brzydki=bez prawka. Nie chciałabym z tobą jeździc.

Gość hmmm nie wiem czy autorko
zdajesz sobie sprawe, ale dyskryminujesz ludzi ;/ jesli to prawda i faktycznie pracujesz w tym WORDzie mozesz stracic prace. juz zrobilam screena z forum i jutro go wysle do twojego WORDu! Pozdrawiam! ania

Gość cherry Pula
oj przepraszam zapomniałam MAM NADZIEJĘ ŻE CIĘ SZEF WYLEJE A NA MIEJSCU TEGO CHŁOPAKA TO JA BYM CI WPIER******

Hahaha tyle że ten chłopak miał taka budowę, że jak go zobaczyłam to nie wiedziałam czy się śmiać, czy płakać, Musiałam go oblać, bo co druga laska jest od niego silniejsza, a prawko to sorry... NIE JEST DLA DZIECI !! A ten koleś miał mięśnie i wzrost jak dziecko, uważam że zrobiłam dobrze, zresztą jakby zdawał dalej to i tak na mieście by popełnił błąd i musiałabym go oblać!! A koleś zawsze mógł odmówić egzaminu, tak by płacił tylko 50 zł za zrezygnowanie ze zdawania u mnie, ale liczył na cud i teraz będzie musiał bulić ponad stówę. No chyba że pójdzie po rozum do głowy i zda sobie sprawę z tego że z JEGO WZROSTEM i wyglądem prawko to nieporozumienie!! :(

Gość Jeśli ten koleś wyglądał tak
jak poniżej na fotce: http://img291.imageshack.us/img291/5857/dnog.jpg To nie dziwię się, że autorka go oblała. To NAJGORSZY typ urody u faceta jaki istnieje!! Nie cierpię kolesi, co mają takie stopy, wzrost oraz budowę jak ten na fotce. Noo i te żałosne zakola z łysiną. Taki W OGÓLE nie powinien mieć prawka ani laski!! A sex (jak już) to TYLKO w agencji i to za niemałą kasę!!

Gość Do EGZAMINATORKI
jak chcesz to ci loda zrobie?:D:D:D:D:D

Gość Do EGZAMINATORKI
zresztą słabe prowo są lepsi od ciebie:):)

Kurde, ten koleś miał niemalże identyczną budowę, co ten na zdjęciu powyżej!! Nienawidzę takich, w ogóle nie powinni mieć oni lasek a sex faktycznie, najlepiej wcale a jak już to w agencji i to po opłaceniu specjalnej drogiej sumki!! Mało która laska będzie się chciała kochać z takim gównem, wierzcie mi, wiem co mówię!! :(

Hahaha, byłam dziś u egzaminatora nadzorującego, opowiedziałam całe zajście!! Zaśmiał się i powiedział że nie mam się obawiać, bo małe pieski tylko potrafią dużo szczekać!! Nic mi ten kurdupel nie jest w stanie zrobić, a u nas w WORD ma przesrane!! :P