Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 ekstern

Egzaminy eksternistyczne LO

Polecane posty

Go艣膰 LoLa1991
mi zosta艂a matematyka i podstawy przedsi臋biorczo艣ci (b臋d臋 je zdawa膰 po raz pierwszy i strasznie si臋 boj臋) :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sesiiii
B臋dzie dobrze, zreszt膮 masz troch臋 czasu na powt贸rzenie;]. PP podobno 艂atwe. A reszta jak ci posz艂a, zda艂a艣 za 1 razem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasztanek9123
Zdaje wszystko w tej sesji (pierwsze podejscie). Nie mam pojecia czy publikuja te zadania ... kto艣 wie ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LoLa1991
sesiiii tak wszystko zda艂am za pierwszym razem i nie narzeka艂am najlepiej wyszed艂 mi angielski. (wyj膮tek fizyka bo to moje 2 podej艣cie), aha ja strasznie nie lubi臋 matematyki dodam 偶e przygotowuj臋 si臋 sama i mam strasznie ci臋偶ko, kole偶anka np. chodzi艂a na jakie艣 kursy i m贸wi艂a 偶e tak jest lepiej :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sesiiii
Ja dopiero zdaje w pa藕dzierniku, ale te偶 planuje za 1 razem. Z tego co wiem arkusze nie s膮 publikowane, jest tylko jeden na stronie cke. Lola dasz rad臋, po膰wicz jeszcze, nie powinno by膰 a偶 tak 藕le, kto艣 pisa艂 par臋 stron temu, 偶e nie by艂a ostatnio trudna matematyka. Du偶o si臋 uczyli艣cie tak og贸lnie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LoLa1991
No nie wiem :( ja mam strasznego pecha, tak og贸lnie to sporo do liceum ksi膮偶ek nie mia艂am tylko 1 klas臋 a reszt臋 to z neta i takich starych zeszyt贸w mojej kuzynki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LoLa1991
na stronie cke? eh ta g艂upia strona ju偶 rok mi si臋 nie otwiera nie wiem nawet co tam jest, a jak co艣 to wchodz臋 tylko na oke u mnie i tyle :/ chcialabym 偶eby mi kto艣 sprawdzi艂 te wszystkie zadania co pami臋tam tzn. czy mam dobrze czy nie, szkoda 偶e nie pami臋tam wszystkich my艣la艂am 偶e co艣 znajd臋 w necie ale nic z tego nie wiem tyle ludzi je zdaje z tego co widzia艂am a tak ma艂o o tym pisz膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LoLa1991
A tak przy okazji to trzymam kciuki za tych co jutro zdaj膮 TI :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sesiiii
Pisz zadania, mo偶e ci kto艣 sprawdzi, jak nie dzisiaj to jutro. Poza stron膮 cke niestety nie znalaz艂am tych test贸w, ale jakby co mog臋 ci je przes艂a膰 na meila.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LoLa1991
Dzi臋ki sesiiii :) do jutra mo偶e mi si臋 jeszcze co艣 przypomni to tutaj wpisze. G艂upio 偶e odpowiedzi nie ma a sk膮d ja mam wiedzie膰 czy dobrze zrobi艂am? a co do wynik贸w to powinny by膰 ju偶 z pocz膮tkiem marca a nie na miesi膮c przed matur膮, a je偶eli by si臋 uda艂o to jak ja si臋 przez miesi膮c do matury przygotuje i te nerwy eh oni tak wcale nie my艣l膮 :((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sesiiii
A z czego chcesz zdawa膰 matur臋? Ja na twoim miejscu przez marzec bym te偶 si臋 uczy艂a, niewa偶ne czy zdasz czy nie, bo potem nie zd膮偶ysz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LoLa1991
z polskiego angielskiego matematyki i wosu w rozszerzeniu Dzi臋ki, no chyba tak zrobi臋 bo innego wyj艣cia nie mam. Mam tylko nadziej臋 偶e zdarzy si臋 cud i przy艣l膮 mi w tym kwietniu 艣rednie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luva
Lola, daj wklej zadania, w wolnej chwili Ci sprawdze. Potrzebujesz to na juz? Podstawy przedsiebiorczosci sa latwe, duzo pytan zyciowych, tak to nazwijmy, troche prawa, obliczanie podatku etc. Mam z tego 6 wyobrazcie sobie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sesiiii
Luva gratuluj臋 6 ! ;). Mia艂a艣 z艂y nastr贸j po fizyce, jak teraz s膮dzisz po och艂oni臋ciu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LoLa1991
Luva o wow dzi臋ki :D nie mo偶e by膰 jutro mo偶e by膰 w niedziele byle wiedzie膰 czy (na oko) zda艂am, wtedy jako艣 lepiej si臋 偶yje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LoLa1991
6 to wspaniale. ja mia艂am najlepsz膮 to 5 z ang. ale 6 GRATULUJ臉 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luva
Dokladnie tak samo jak wczesniej ;) Trudno, po ptokach, czy innych takich. Teraz chemia, zakuwanie slowek, moze troche wiecej snu i nieco mniej kawy? Nieee, to nie mozliwe ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sesiiii
Mniej kawy, za to wi臋cej energetyzer贸w, polecam, dobrze kopie;p. Nie martw si臋, mo偶e to tylko takie odczucie i zdasz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luva
Lola, angielski przede mna, mam nadzieje, ze pojdzie mi rownie dobrze, jak Tobie :) Co mialas na swoim tescie? List formalny czy nieformalny?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LoLa1991
jak zrobili艣cie te zadanie z zwierciad艂em p艂askim??? gdzie trzeba by艂o te 2 zwierciad艂a ulokowa膰??? i by艂o te偶 takie zadanie tylko nie pami臋tam ju偶 czego dotyczy艂o ale by艂y 4 odpowiedzi w tym hiperbola (d) i parabola(c) i co tam zaznaczyli艣cie??? tam gdzie tzreba by艂o obliczy膰 ci臋偶ar .... na ksi臋偶ycu czy co艣 :/ nie pami臋tam dok艂adnie to mi wysz艂o 145,8N czy to jest dobrze czy co艣 spiep..... ptem by艂o takie zadanie o tych rowerzystach czy jako艣 tak i ja tam podstawi艂am pod wz贸r V=s/t no i wynik mia艂am 0,833 m/s jest to dobrze? a ta r贸偶nica mi wysz艂a 250m potem by艂o takie z helem i ja tak napisa艂am 偶e 237K -gazowy a 3K -ciek艂y jest to dobrze czy 藕le??? potem by艂y takie linie narysowane i co艣 tam by艂o o pracy i w odpowiedzi podkre艣li艂am 3/4 (偶e ten odcinek) , w tym pierwszym z balonikami zakre艣li艂am a). spoczynku, tam gdzie by艂 ksi臋偶yc 偶e centralne, tam gdzie by艂a wi膮zka 艣wiat艂a czy co艣 takiego i by艂 rysunek zaznaczy艂am dyfrakcja, potem by艂o takie pytanie o planetach i ja tam zaznaczy艂am 偶e zale偶y od masy, tam gdzie by艂 taki (jakby wz贸r chemiczny wstawi艂am liczb臋 2), potem by艂 wykres zale偶no艣ci ci艣nienia od temperatury zaznaczy艂am 偶e to izochora, no i na razie tyle jak co艣 sobie przypomn臋 to napisze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luva
Energetyzerow mowisz, Sesi... Trza sprobowac. Narazie zyje napedzana to kawa, to cola. Mam nawet nootropy w szafce, przygotowalam sie profesjonalnie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luva
A, mowilas o fizyce Lola, ja myslalam, ze o matmie. Jestem dupa z fizyki, ale przyjdzie Myszka i Razdwaosiem ;) to Ci pomoga.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LoLa1991
co艣 o studiach by艂o 偶e pisz臋 do kogo艣 itp (czyli nieformalny) wiem 偶e pisa艂am 偶e chcia艂am p贸j艣膰.... na studia.... uzasadni艂am dlaczego.... potem chyba trzeba by艂o co艣 o wakacjach czy gdzie bym chcia艂a pojecha膰 i co zwiedzi膰 i napisa艂am o londynie czy jako艣 tak nie pami臋tam dok艂danie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sesiiii
Ta, ale oni na razie 艣pi膮;p jutro b臋d膮 znowu pisa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LoLa1991
Hehhe :D ja te偶 chyba za chwil臋 p贸jd臋 bo si臋 strasznie zm臋czy艂am, a jutro zabieram si臋 za matematyk臋 przez 3 dni wcale si臋 jej nie uczy艂am bo od rana do wieczora jeszcze fizyke czyta艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sesiiii
Por贸b te zadania co wrzuci艂am i testy z pdst maturalnej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LoLa1991
Dzi臋ki sesiiii spr贸buj臋 jutro. Jeszcze raz dzi臋ki i dobrej nocki Wam 偶ycz臋 dziewczyny :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sesiiii
Dobrej nocy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luva
Dobrej nocy dziewczyny, ide sie pobawic excelem :)

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋