Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 ekstern

Egzaminy eksternistyczne LO

Polecane posty

Go艣膰 LoLa1991
Trzymajcie za mnie kciuki na tej macie i pp prosz臋! a ja b臋d臋 trzyma膰 za Was.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Myszka 1234
PP jest proste, nie ma si臋 czego ba膰, troch臋 wiedzy ekonomiczno-gospodarczej i b臋dzie dobrze:) Du偶o zamkni臋tych:) Ja licz臋 na 4 z wypracowania punkty, i z 11 z odpowiedzi.. ale nie by艂abym tego taka pewna...hehe.. Skoro 123 masz takie czarne wizj臋 to ja to ju偶 w og贸le polegn膮 na wszystkie cztery 艂opatki:PPP Ja dzi艣 geo i bio. Jutro matma i geo , czwartek matma i hista... :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 razdwatrzy123
a ja juz nie moge patrzec na te matme i robie sobie przerwe. haha nie strasz mnie, jak ja dostane 4 pkt z wypracowania to nie zdam :D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 razdwatrzy123
a co tak zle az te rozprawke napisalas?:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sesiiii
Zobaczymy jak b臋dzie jak wyniki dostaniecie. Mo偶e mi艂e zaskoczenie b臋dzie. Lolu b臋d臋 3ma膰 kciuki;].

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 razdwatrzy123
ciekawy jestem tej matmy, jak p贸jdzie w pi膮tek :D bo reszta to tam latwizna, no i za tydzien chemia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sesiiii
Nie m贸w, 偶e 艂atwizna bo znowu b臋dzie to co z polskim;p.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myszka 1234
haha :) No 藕le mi posz艂a rozprawka, napisa艂am takich bzdur.. My艣l臋, 偶e jedynie punkty za ort wpadn膮 i uk艂ad mniej wi臋cej, a sens wypowiedzi i argumentacja znikoma:P Matma:)))) Matmy to ja si臋 uczy艂am sporo:) To samo z fizyk膮:) TU nie ma opcji, aby nie zda膰.. gorzej jak jakie艣 g艂upoty z geo b臋d膮, czy histy.. :P Ja nie mog艂am na bio patrze膰 i przerzuci艂am si臋 na geo..:P Dzi艣 matma:P POzdrawiam:)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luva
Nie chce was martwic, ale niemal polowa arkusza dotyczy chemii organicznej :P Zastanawiam sie tylko, czy jej poziom na naszym egzaminie bedzie odpowiadal temu z arkusza przykladowego czy z matury na poziomie podstawowym. Na podstawie w zeszlym roku organiczna byla na prawde trudna (dla mnie), na czesc pytan nie znalazlam odpowiedzi w swoim podreczniku. Pewnie moznaby je znalezc na necie, ale az tak bardzo nie bylam nimi zainteresowana ;) Wiem, oczywiscie, ze nikt z was nie rozwieje moich watpliwosci, bo jestesmy w tym samym punkcie, ale tak sobie glosno mysle... Myszka, serio sadzisz, ze polski byl az tak zly? Na jakie utwory powolaliscie sie w rozprawce? Tak sie zastanawialam... Temat bardziej historyczny niz literacki, ale jezeli literatura jest pewnym odwzorowaniem zycia, w tym historii...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myszka 1234
Wypracowanie mi nie podesz艂o. Jesli chodzi o reszt臋, nie powinno by膰 dla mnie trudne, bo sporo by艂o o romantykach:P A to moja ulubiona epoka literacka... jednak Kondrad Wallenrod mi nie podszed艂 wyra藕nie.. Dziwi艂y mnie niekt贸re pytania:P A ten wiersz.. jeszcze gorzej:P Jedynie teoria bardzo ok:) 艣rodki stylistyczne.. Bardzo chcia艂am romantyzm.. Dosta艂am co chcia艂am;/... Dla mnie temat tego wypracowania jest co najmniej beznadziejny. Tak, historia nauczycielk膮 jak najbardziej. Gdyby to by艂 otwarty temat napisa艂abym wiele.. Ale ka偶膮c opiera膰 si臋 na dw贸ch wybranych lekturach sprowadzili mnie chyba na manowce:P Zobaczymy.. W tej sesji k艂ad艂am nacisk ma fizyk臋 i matm臋, polskim si臋 nie przejmowa艂am chociaz wiele ksi膮偶ek przeczyta艂am.. Za ma艂o i nie te.. Celem dla mnie jest zaliczenie matmy:) Nawet hist膮 ju偶 si臋 nie martwi臋. Najwy偶ej w pa藕dzierniku b臋dzie humanistyczny misz-masz:p Bo ten polski poszed艂 mi s艂abo.. :( Hista pewnie nie lepiej. C贸偶, 艂atwiej mi 艣cis艂e przedmioty wychodz膮 najwyraxniej, mniejszy zakres, 艂atwiej przyswoi膰:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myszka 1234
Facet, kt贸ry chodzi艂 do szko艂y 30 lat temu m贸wi艂 mi, 偶e do chemii si臋 nie przygotowywa艂 i zda艂:P By艂o podobno wzgl臋dnie proste.. Ile w tym racji? My艣l臋, 偶e chemii organicznej nie pomin膮, przecie偶 to licealna koby艂a:PPP A gimnazjum jest wiele kwas贸w itd, czyli nieorganicznej.. a w LO wi臋cej tej organicznej.. na razie nie martwi臋 si臋 chemi膮:) Ostatni tydzie艅 mam przeznaczony wy艂膮cznie na ni膮...:) To powiedzcie mi jeszcze raz kiedy wyniki? Poczatek kwietnia? Czy po艂owa? ;)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myszka 1234
Po艂owa marca* Hmm ja dzi艣 matma, ale o tym ju偶 chyba pisa艂am.. arkusze, arkusze, arkusze... No i mo偶e z geo zadanka:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 razdwatrzy123
na przykladowym arkuszu jest tylko 1,5 strony z organicznej,i to co tam jest jest proste. Ja chodzilem do LO kiedys to mialem chemie tylko w 1 i w 2 klasie, w pierwszej klasie bylo wszytko oprocz nieogragnicznej, a w drugiej sama organiczna, kazdy pisze ze zalicza chemie wiec nie moze byc tak duzo organicznej jak ty piszesz dlatego ze ja mam z 8 matur podstawowych z chemii i tam tej organicznej duzo nie ma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luva
Uh, dla mnie przeciwnie, romantyzm okrutnie mnie nudzi, filozofia, idee bardzo odlegle od moich wlasnych przekonan. Oczywiscie spodziewalam sie go i przywalili mi Mickiewiczem, podczas gdy przemaglowalam Slowackiego ;) Tak to jest... Wyniki powinny byc na poczatku kwietnia, ale oke ma bardzo beztroski stosunek do terminowosci ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myszka 1234
Si臋 oka偶e:) Ejj, a ta geografia to 艂atwa nie jest? xD Przegl膮dam arkusze i jestem PRZERA呕ONA:P Misz-masz humanistyczno - geograficzny:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luva
123, wystarczy, ze policzysz ilosc zadan :P Nieogranicznej jest ciut wiecej, ciut. To ile miejsca zajmuje jedno zadanie na prawde nie jest wyznacznikiem ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myszka 1234
Mnie bardzo ciekawi, interesuje.. Lubie Goethego ;) Ale oczywi艣cie wypracowania ju偶 zwi膮zanego z romantyzmem nie dali;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luva
Geografia jest... jakaz ona jest... musialabym uzyc brzydkiego slowa ;) W przypadku niektorych zadan mialam problemy ze sformulowaniem odpowiedzi, bo nie bylam w stanie domyslec sie, czego ode mnie zadaja. Ale bywaja tez pytania zrozumiale ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myszka 1234
I tak si臋 oka偶e dopiero za p贸艂tora tygodnia:P Nieorganiczna jest do艣c prosta... zdziwi艂abym si臋 jakby by艂o jej wi臋cej:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 razdwatrzy123
powiem szczerze ze nie umiejac organicznej zaliczysz na 2 bez problemu, w wiekszosci matur podstawowych wyglada to tak samo, ze zeby na 30% napisac wystarcz膮 podstawy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myszka 1234
Zda艂a艣 t膮 geografi臋? Jeju, jak patrz臋 na arkusze.. to strasznie szczeg贸艂owe, i wszystko o Polsce:PPP taka wiedza ''niepospolita'' ;PPP Moze obronie si臋 zadaniami..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myszka 1234
Ojjj, na fizyce podstawy nie wystarczaj膮:P A na polskim podstawy s膮 do艣c ROZLEG艁E :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luva
Zdalam, zdalam, ale bylam przekonana, ze sie nie wybronie ;) Po prostu nie umialam odgadnac "co autor mial na mysli", wiec pisalam na wyczucie. Nie pamietam juz pytan, ale wydaje mi sie, ze geografii Polski i swiata bylo mniej wiecej po rowno.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myszka 1234
B臋dzie co ma by膰, wracam do matmy :) Paa:) Owocnej nauki!:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luva
123, mam nadzieje, ze tak bedzie, a chcialoby sie miec cos wiecej niz dop ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luva
Jeszcze co do geografii - bylo na przyklad takie pytanie. Opis jezior, czy czegos tam, i Twoim zadaniem bylo dobrac wlasciwa nazwe do wlasciwego opisu. Wiecej grzechow nie pamietam ;) Geografia to nie moja bajka, a co najgorsze, jest na dziennikarstwie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sesiiii
Ja jak my艣l臋 o geografii to mam panik臋, je艣li chodzi o map臋... Zawsze ca艂a klasa 艣ci膮ga艂a na klas贸wkach z mapy. Nam kobieta kaza艂a uczy膰 si臋 140 rzek polskich i zaznacza膰 je na mapie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luva
To byl tylko przedsmak Sesi, teraz beda wszystkie na swiecie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sesiiii
艢wiatowe te偶 zaliczali艣my;p. Ale map臋 z rzekami Polski najgorzej wspominam bo ma艂o os贸b 艣ci膮gi zrobi艂o i 5 艣ci膮g lata艂o po ca艂ej klasie;D,a gdy beztrosko 艣ci膮gali艣my (nauczycielka czyta艂a gazeta i powiedzia艂a, 偶e jak b臋dziemy cicho to ona b臋dzie udawa膰,偶e jej nie ma) to wszed艂 ksi膮dz dyrektor... wszyscy postrach w oczach a on "Nie przeszkadzajcie sobie ja na chwil臋 tylko".:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luva
Sesi, fajna szkola, ten system nauczania bardzo do mnie trafia ;) Na prawde nie widze sensu w nauce wszystkiego, po co mam wiedziec, jaki stopien zasolenia ma jezioro bumcykcyk, jak bedzie mnie to interesowalo, to se do wiki zajrze, co nieee ;)

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋