Gość Luva Napisano Luty 14, 2011 A niby skad maja wziac wasze PESELe, no chlopcy, nie popadajcie w paranoje ;) A, to ja jeszcze dodam, ze jesli czyta nas jakis egzaminator, to musze szczerze przyznac, ze egzaminy sa fantastyczne, rozwijaja mnie intelektualnie i w ogole, a calosc procedur tak swietnie zorganizowana i tak sprawna, ze nie moge sie nadziwic. Chcialabym jeszcze pochwalic panie z mojego oke, ktore wcale nie zachowuja sie jak obrazone ksiezniczki, sa zawsze mile, uczynne i pomocne. Kocham OKE, kocham CKE! To co, bedzie ta 2 z fizyki? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Luty 14, 2011 Widzę, że ciekawe teorie spiskowe się pojawiają;p. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LoLa1991 Napisano Luty 14, 2011 To ja się dołączam do Luvy. Egzaminy są wspaniałe, cudowne, tyle musiałam czekać na odpowiedz że przez ten czas można pojechać na koniec świata i wrócić piechotą. Panie są tak miłe, bardzo miłe że aż mi włosy stają na głowie jak je widzę :) i mogłabym tu wymieniać i wymieniać rzeczy które mi się podobają :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość razdwatrzy123 Napisano Luty 14, 2011 Luva tak , hahahahaha, tez was KOCHAM OKE! i ci z CKE kocham was wszystkich, jestescie najlepsi :P hahah. Z tymi teoriami to jajca sobie robilem. Polski byl przesrany ale 2jeczka musi wskoczyć i nie ma innej opcji :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość razdwatrzy123 Napisano Luty 14, 2011 nie wiem jak tam w tej OKE, ale Panie w szkole i Panowie, (ale głównie Panie:D) są bardzo miłe,uśmiechają sie, pocieszają :D i wogle, nie to co jak sie chodzi do dziennej szkoly i nie powiesz dziendobry babce to potem bedzie krzywo na ciebie patrzec i jedynki ci stawiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luva Napisano Luty 14, 2011 Nie zapomnijmy jeszcze o paniach pilnujacych nas na egzaminach! Sa tak cudownie troskliwe, ze az sie wzruszam na sama mysl. Ktos, jakis cham zapewne, cham i prostak, smial powiedziec, ze zachwowuja sie jak gestapo! A gdziezby! Jak ORMO co najwyzej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LanieWody Napisano Luty 14, 2011 Haha niby jaja a dalej nikt nie napisal miasta, :D to jjaaaaaaaaa egzaminator bede oblewal wszystkich z miasta jakie napiszecie haha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luva Napisano Luty 14, 2011 Ja sie nie ujawniam w necie z zasady. Pozatym jestem platnym morderca wiec wiesz, taka profesja ;) Mozemy sie za to umowic na oblewanie wynikow ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LanieWody Napisano Luty 14, 2011 Jak o picie chodzi to przeciez mozna sie ujawnic :D zeby sie ujawnic to trzeba by bylo PESEL podac ale co tam :) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luva Napisano Luty 14, 2011 Koniecznie PESEL, a takze imie, nazwisko, nazwisko panienskie mamy, babci, prababci, imie kota, psa, chomika, pajaka, a takze numer konta, buta i rozmiar spodni. Wiec sam widzisz, ile to pisania, komu by sie chcialo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LanieWody Napisano Luty 14, 2011 Tylko, ze ja spytalem o miasto :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luva Napisano Luty 14, 2011 A wiec na bank jestes egzaminatorem, nie powiem ;) LW, Ty zdajesz w tej sesji wszystko? Zdawales juz chemie? Bo tu wszysycy maja zaniki pamieci :P, a ja bym sie chetnie dowiedziala co za zadania byly. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LanieWody Napisano Luty 14, 2011 Niestety ale ja podzielilem sobie i zdaje polski,WOS,biologia,historia,angielski a reszte w drugiej sesji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LoLa1991 Napisano Luty 14, 2011 Ja zdaje w Rybniku, chyba egzaminatorem nie jesteś a nawet jeśli to co mi tam tyle osób tam zdaje przecież :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LoLa1991 Napisano Luty 14, 2011 No to lece się matematyki uczyć trzymajcie się! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luva Napisano Luty 14, 2011 LW, na druga sesje zostawiles sobie najwiekszy hardcore ;) Powodzenia! W tej sesji Lola zdajesz matme? Powodzenia tyz! Ja podczytuje chemie, ale pewnie popisze jakies bzdury od czasu do czasu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LanieWody Napisano Luty 14, 2011 Dokladnie na druga scisle z ktorych jestem slaby, ale jest duzo czasu i juz troche to katowalem, wiec jestem dobrej mysli, za to polski olewalem, i to wyszlo na egzaminie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luva Napisano Luty 14, 2011 Lola, patrz, masz Rybnik - http://www.efs-egzaminy.oswiata.slask.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość razdwatrzy123 Napisano Luty 14, 2011 hahaha moze zatrudnie sie w ich biurze rekrutacyjnym :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LoLa1991 Napisano Luty 14, 2011 Tak w piątek :( hmm ale może jakoś się uda na 2. Dzięki zadzwonie tam albo pojade, może nie będzie tak źle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luva Napisano Luty 15, 2011 Sluchajcie, uczycie sie reakcji typowych dla weglowodorow? Bo pozwole sobie zauwazyc, ze tego jest w uj i troche ;) A na tescie moze sie przydarzyc. Macie jakis system, w jaki sposob to zapamietac? Moze w waszej ksiazce/kach jest to jakos lepiej wytlumaczone? Właśnie przegladam swoje notatki i podrecznik i chyba jednym wyjsciem jest wykucie na pamiec... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Luty 15, 2011 Nie nie.. Ja nie mówiłam o nikim konkretnym w swojej wypowiedzi. :) Mówię zawsze ogólnie:) 123 Ty to po prostu musisz być zdolny, a do tego jeszcze dużo czasu poświęciłeś na naukę.. więc dla Ciebie wszystko będzie łatwe.. :) Jednak nie oceniaj fizyki jako łatwejxD bo ja ucząc się i ucząc pewnie LEDWO zaliczę.. Może ktoś o geografii coś napisze?:) Na co kładą nacisk ? Miłego dnia:) Mam NET!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość razdwatrzy123 Napisano Luty 15, 2011 reakcji typowych dla weglowodorow wogle nie ruszalem, chemii organicznej wogle nie ruszam, z tego co widzialem wiekszosc sie opiera na 1 klasie liceum, a tam jest nieorganiczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość razdwatrzy123 Napisano Luty 15, 2011 a to chodzi o te reakcje przyłączania np. bromu czy czegos? Ja sie bede uczyl, bo juz zapomnialem, tz. sobie przypomne, wsyztko o tych powlokach, wizaniach,stezenia w roztworze,obliczanie ile gramow, ile moli, wszystkie reakcje przemiany, otrzymywanie kwasow,zasad,soli itp itd i powinno być ok, napewno bedzie cos z organicznej ale tak w stopniu moze minimalnym troche czaje o co w tym chodzi wiec moze jeszce tam jakies punkty wpadną, ktos tu pisal ze z tej chemii dosyc proste rzeczy,wlasnie liczenie stezen itp, wiec nastawiam sie na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Luty 15, 2011 Cieszymy się, że masz neta Myszko;p. Z geografii podobno dużo mapy było;/. Co do chemii ja też bym się uczyła tak jak 123, grunt to zadania obliczeniowe i podstawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Luty 15, 2011 Będą jaja jak nie zdam TYLKo z polaka:P A co do zmęczenia egzaminami, to tak.. dopadło mnie takie coś.. Boje się myśleć co po tym weekendzie będzie, chyba tylko będę spałaaaaa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość razdwatrzy123 Napisano Luty 15, 2011 ja siedze aktualnie nad matmą :D szczerze z polaka wyliczylem ze dostane cos kolo 10 pkt xd + wypracowanie, czyli za wypracowanie musi wypasc najlepiej od 8 w wzwyż i wtedy zdane jest napewno. ale mam nadzieje ze tak źle nie będzie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Luty 15, 2011 To by było niemiło, gdybyście nie zaliczyli polskiego;p. Ale dacie radę, wierze w was. Ja teraz uczę się chemii i historii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość razdwatrzy123 Napisano Luty 15, 2011 nie no... myśle ze nie mozna tak koszmarnie napisac tego wypracowania i bedzie jakos 10 pkt z niego :) tak wiec sie tym nie martwie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LoLa1991 Napisano Luty 15, 2011 Hej ja dziś cały dzień poświęciłam na matę, jutro poczytam jeszcze pp poszukałam trochę w necie może się uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach