Gość Myszka 1234 Napisano Luty 16, 2011 nie było w tym mailu załączników, przynajmniej ja ich nie mogłam nawet ujrzec:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość razdwatrzy123 Napisano Luty 16, 2011 wiem ,widze :d juz poszlo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Luty 16, 2011 OK!!!!Mam:)))))))))0 Dzięki, zaraz oblookam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość razdwatrzy123 Napisano Luty 16, 2011 nie no muszą być, załaczyłem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość razdwatrzy123 Napisano Luty 16, 2011 dobra, ja juz sobie to wydrukowalem i spadam to liczyc i patrzec co i jak tam jest:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Luty 16, 2011 Do mnie doszło, jestem dozgonnie wdzięczna;p. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość razdwatrzy123 Napisano Luty 16, 2011 mysle ze super, zero stresu, z czwóreczka wleci z matmy:) powodzenia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zabol Napisano Luty 16, 2011 I ja poprosze arkusze jesli można zaboludek@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Luty 16, 2011 4 z matmy 123 nie bądź taki skromny:) Ja liczę nawet na 5.. o ile będą takie banalne zadania:)))) Podobają mi się:)))) Mam nadzieję, że tyle nauki z matmy zaprocentuje ładnie:) u mnie:) dzięki 123 jeszcze raz, jestem bardzo podniesiona na duchu:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LoLa1991 Napisano Luty 16, 2011 A czy mi ktoś by mógł wysłać te testy z maty??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LoLa1991 Napisano Luty 16, 2011 123 prosze wyślij mi te matematyke anna.sylwia@onet.eu a nie masz czasem pp??? bardzo bym chciała zobaczyć co na nim jest prosze :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Luty 16, 2011 Ja ci prześle, bo ja już dostałam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LoLa1991 Napisano Luty 16, 2011 O dzięki sesiiii będę czekać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LoLa1991 Napisano Luty 16, 2011 a długo takie coś idzie? dużo tego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Luty 16, 2011 2 testy z matmy, 1 z pp. Za jakieś 2 min powinnaś mieć;]. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Luty 16, 2011 Ode mnie się wysłało, zobacz czy masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LoLa1991 Napisano Luty 16, 2011 dostałam dzięki a te z maty były tylko 2 tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Luty 16, 2011 Tak. Miłej nauki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zabol Napisano Luty 16, 2011 Halo halo czy zabuszka załapie sie na testy ?? :) Prosiłabym bardzo :) zaboludek@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Luty 16, 2011 Już ci wysyłam;]. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zabol Napisano Luty 16, 2011 Mam ! Dziekuje ślicznie Sesii pytalas wczesniej gdzie mam zamiar zdawac, wiec odpowiadam Poznan a ty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Luty 16, 2011 A ja w wawie zdaję teraz w tej sesji, sesii w Gdańsku, jednak kombinuje jak tu na Wawę się załapać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Luty 16, 2011 JUż wiem o co chodzi z wielomianami:) Tylko jeszcze na czynniki liniowe nie umiem.. Uczę się matmy, chociaż wiem że zaliczę bo umiem. A do nauki geo ciężko się zmusić:P Będzie co ma być;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Luty 16, 2011 Muszę jeszcze ciągi w miarę ogarnąć, bo zawsze z tego co widzę i tu i na maturach są 1-2 zadania z nimi... Prosta ta matma przy fizyce, hehe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Luty 16, 2011 Jakiś ciekawy film w TV, że nikt nieobecny tu?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Luty 16, 2011 Oj chyba właśnie tak jest:) Jutro ostatni dzień na naukę tak naprawdę.. Brrr:) A tak zimno na dworze, znów te poranne pobudki:p Matmę z czystym sumieniem umiem, ale te pozostałe rzeczy:p No może jeszcze PP bo mam naturę ekonomisty...:) Dobranoc!:) Trochę mi szkoda, że przez ten polski nici z matury w tym roku.. :) Jednak, trzeba walczyć, aby tych polskich było jak najmniej:P Do napisania:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Luty 16, 2011 A może jednak zdasz Myszko;]. Co do mojego miejsca zdawania to jak pisała Myszka. Czego się uczyliście z geo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LoLa1991 Napisano Luty 16, 2011 a powiedzcie mi dziwczyny ta matematyka to z jakich sesji jest luty 2010 i październik 2010??? czy co? Trudne te zadania :( ale pouczę się szkoda że odpowiedzi nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Luty 16, 2011 Nie mam pojęcia z którego roku. To pytanie raczej do 123. Ale według mnie łatwe zadania;p. Zwłaszcza, że masz kartę wzorów do dyspozycji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badynia Napisano Luty 16, 2011 hey wszystkim, od czasu do czasu tu zaglądam, i wyniuchałam, że 123 ma arkusze z poprzednich lat :) Ładnie bym prosiła o przesłanie czegokolwiek, szczególnie matmy i chemii. Chemii się boje ale przynajmniej wiem że mam fizykę zdaną :) A polski był okrutny. Zdaję wszystkie 11 przedmiotów w tym semestrze i mam nadzieję, że zdam wszystko :) Powodzonka PS: Panie 123 proszę o email na raperka229@wp.pl Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach