Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 ekstern

Egzaminy eksternistyczne LO

Polecane posty

Go艣膰 sesiiii
Wys艂a艂am, skoro 123 nie ma;p

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 LoLa1991
Prosz臋 Was dziewczyny o pomoc m贸wi艂y艣cie 偶e jeste艣cie bardzo dobre z maty to prosz臋 sprawdzcie to mi> To ten pierwszy test co dosta艂am na e-maila 1.B 2.B 3.NIE WIEM 4.C 5.A 6.A 7.NIE WIEM 8.C 9.NIE WIEM 10.NIE WIEM 11 PUNKTY 1-P 2-F 3-P 4-F 5-F 12.(CA艁O艢膯 PODZIELI艁AM PRZEZ 11 I WYSZ艁O 3,81... TAK) Czy to jest dobrze napiszcie sama to rozwi膮zywa艂am gdzie nie mam to podajcie wyniki mo偶e jako艣 do tego dojde. A teraz ten co dosta艂am jako 2 1NIE WIEM 2.B 3.B 4.B 5.NIE WIEM 6.C 7.C 8.NIE WIEM 9.B 10.B 11.B 12.NIE WIEM 13.NIE WIEM 14.NIE WIEM 15.NIE WIEM 16.C 17. PUNKTY 1-P 2-P 3-F 4-F 5-P Dobrze mam to czy 藕le? Na razie zrobi艂am tyle bo Tate do szpitala odwozi艂am ;( i troch臋 czasu mi to zaj臋艂o. Prosz臋 je艣li kto艣 mo偶e to sprawdzi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LoLa1991
B臋d臋 bardzo wdzi臋czna, prosz臋 pom贸偶cie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LanieWody
A ja bym prosil zeby ktos napisalem co mniej wiecej bylo na histori i geografi o ile kto pisal.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olena93
Witajcie Czy ktos jest w stanie odpowiedziec mi na pytanie czy bedzie problem ze zlo偶eniem wniosku o egzaminy w sesji pa藕dziernikowej, jesli termin skladania wnioskow uplywa 31 lipca a ja zostalam urodzona 5 sierpnia i w tym dniu uzyskam pelnoletniosc ?

Udost臋pnij ten post

hej olena. z mojego doswiadczenia z pracownikami oke wynika,ze nie trzymaja sie sztywno terminow.skladanie wniosku jest niby do tego 31 lipca, a moj kumpel wyslal do nich wniosek we wrzesniu, pogawedzil z paniami przez telefon i dopuscili go. kazda osoba podchodzaca do egzaminu to dla nich kolejny zarobek. luva widzialam,ze wczesniej dopytywalas sie jak sie maja sprawy z wgladem do swoich egzaminow i ..123 powiedzial ze trwa to 2 tyg. teoretycznie pewnie tak to wyglada,ale w praktyce to juz nie tak r贸zowo. moja kumpela podchodzila razem ze mna do matmy w sesji pazdziernikowej.po egzaminie wyszla cala w skowronkach twierdzac,ze przy takiej 艂atwiznie to 4 bedzie miala na pewno. w grudniu dostaje wyniki i okazalo sie ze niezdala, 14 punktow jej przyznali.zaraz tez zlozyla wniosek o wglad do swojej pracy (a bylo to na poczatku grudnia) i wciaz czeka na odpowiedz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myszka 1234
Prosi艂abym o dalsze arkusze:) 123!:) Geo koniecznie, chemia.. zreszt膮 co masz to prosz臋 daj:) Ja jeszcze jestem zielona z zada艅 z geo:( matma prosta, rozwi膮za艂am wszystkie pr贸cz mo偶e 2 -3 zada艅, ale je tu przytocz臋:) Podam potem swoje odpowiedzi tu, mo偶e 123 te偶 b臋dzie chcia艂 si臋 nimi podzieli膰.. to por贸wnamy. Nie s膮dz臋 aby by艂 gotowy plik z rozwi膮zaniami, tak dobrze to nie ma:PPPP Te偶 jestem zdania, 偶e nie mozna za wczesnie si臋 cieszy膰 ze zdania:P To jak 123? Por贸wnujemy odpowiedzi?:) Pierwszy arkusz w wi臋kszo艣ci mam zrobiony, no bez tych 3 zada艅.. a ten drugi w艂a艣nie robi臋:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LoLa1991
Do tego drugiego egzaminu jeszcze w 18 mi wysz艂o x=3 x= -pierwiastek z 2 i pierwiastek z 2. a w tym 19 to kanoniczna: -5(x-2/3)do 2 pot臋gi +1,8 iloczynowa -5(x-1)(x+1/5) jest to dobrze czy zrobi艂am gdzie艣 b艂膮d?? i prosz臋 sprawdzcie mi tamte zadania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luva
Emalvina - to nie 123 tak powiedzial, tylko Pani z mojego OKE, do ktorego dzwonilam :) Wiem, ze oni luzno podchodza do tych terminow, ale bede ich nagabywac, jesli nie doczekam sie realizacji w przewidzianym terminie. Poradz to samo Twojej kolezance, niech im pomarudzi ;) A Ty juz jestes po wszystkich egzaminach?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luva
Lola wyslalabys mi te arkusze z matmy? Zerknelabym, czy tam jest moj. Ja na pewno mialam wszystko dobrze ( z tego co zdazylam zrobic), oprocz jednego zadania i nie tknelam geometrii, wiec o to nie pytajcie, to wyzsza szkola jazdy ;) Wysle Ci moj email na Twoja skrzynke, bo nie chce zeby mnie spam zalal ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myszka 1234
1.C. 2 (-0,499, -1) 2.B. 3.D 4.C? 5.jeszcze nie liczy艂am, musze sprawdzi膰 te ujemne pot臋gi 6.D 7.A 8.C 9.B? 10.B 11. P F P? P? F 12. nie liczy艂am, ale proste.. doda膰, podzieli膰 przez ilo艣膰 i wyjdzie:P 13. a)nie wiem, a wy wiecie?:) b) f(x)=2x*kwadrat + 4x + 5 14.a)x=3 b)kombinuj臋 dalej:P, 123 Ty to chyba umiesz?:) 15.Jeszcze nie zrobi艂am 16.Nie umiem jeszcze 17. a)narysowa艂am B)x

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myszka 1234
Taaa ucie艂ooo...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myszka 1234
17. b)x

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myszka 1234
Zn贸w..... 17.b)x

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myszka mmmmmm
Zn贸w..... 17.b)x

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myszka mmmmmm
Zn贸w.....17.b)x

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myszka 1234
no i co jest?;/ napisze potem..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 badynia
Dzi臋kuje z email Sesii :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myszka 1234
Czemu mi ucina?:( I co my艣licie o moich odpowiedziach?:P 17.b)x

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zabol
Myszko ja w pierwszym zaznaczylabym rowniez C z ta roznica ze pod ten zbior zaliczaja sie liczby -0.51 i -1, bo -0.499 jest wieksze od -1/2 co jest -0.5

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zabol
a co do arkuszy to poprosze wszelkie mozliwe jakie ejszcze posiadacie :) te z Matmy i z PP juz posiadam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 licealista
Zdawa艂 kto艣 mo偶e biologi臋 w ostatnich latach? trudna jest?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 razdwatrzy123
ja dzisiaj popoludniu powinienem miec reszte arkuszy z reszty przedmiotow, wszystko oprocz angielskiego,fizyki,wosu,polskiego(bo o to nie prosilem bo juz to zdalem). To niezle ze ta twoja kolezanka napisala wszytko i nie zdala, jakas masakra normalnie, mam nadzieje ze ze mn膮 tak nie bedzie :d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 razdwatrzy123
Ja tylko przegladalem te arkusze z matmy, jeszce ich nie rozwiazywalem, bo ogolnie dla mnie to jest prosciutkie, popoludniu sie za to wezme i rozwiarze wszytko dla sprawdzenia czy wszytko dobrze pamietam, ale poziom mi sie strasznie podoba,taki moze byc, w sam raz dla mnie :D z tym ze geometrii wogle nie ruszam tych zadan otwartch bo nie nawidze tego, ale mysle ze z takim poziomem to 3 dostane napewno, i uwazam ze taka matma jest uczciwa, bo na maturach ludzie mowia ze jest trudna(generalnie to nie jest trudna) ale daja zadania z d..upy i nikomu to nie jest potrzebne w zyciu do szczescia. Te arkusze to jest to arkusz z lutego tamtego roku i z lutego z przed 2 lat , jesli chodzi o matma, a o PP musialbym zoabczyc, ale chyba tez

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 razdwatrzy123
jak dobrze w miare p贸jdzie to w poniedzialek mozna bedzie juz odetchn膮膰, bo zostanie tlyko angielski i chemia, z aczego najgorsza to wedlug mnie chemia, bo angielski tam 6steczka i tyle:) kurcze, przrombany weekend, ostatni raz uczylem sie tak z 3 lata temu, bezsenne 2 dni praktycznie, tydzien temu z piatku na sobote i z soboty na niedzile spalem z 3 godziny bo sie uczylem w nocy. Musze kupi膰 kawe bo mi sie skonczyla :D ale mysle ze da rade sie wszytko zdac teraz:) ten polski jak pomyslalem to wystarczy zebym z wypracowania dostal z 7 pkt i juz bedzie dobrze:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luva
123, a co z angielskim? Przeciez to przed nami, wez go :) Popros o fizyke dla mnie, cooooo? ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 razdwatrzy123
no ja z angielskiego nie bralem dlatego ze chodzilem 2 lata w angli do szkoly i opprostu to dla mnie banal jest, a fizyka juz za mna. Jak bede z nia gadal to jej powiem zeby mi dala

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luva
Dziekowac :) ja angielski chetnie bym zobaczyla, zeby sobie pocwiczyc, moj ang na pewno nie jest ta dobry jak Twoj. No i fizyka... Ja raczej do powtorki, wiec tez dla wprawy tez zadania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LanieWody
Ponawiam pytanie moze ktos napisac co mniej wiecej na histori i biologi mial, aha powaznie mozna na egzaminie miec kalkulator?? tak jest napisane...?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myszka 1234
Ejjj, ja napisa艂am -0,51, nie wiem czemu pomy艂kowo wkrad艂o mi si臋 -0,499 , jasne.. patrzymy po odleg艂o艣ci od zera, im bli偶ej tym liczba wi臋ksza w przypadku ujemnych.. jak kto艣 sobie nie radzi to najlepiej narysowa膰 o艣, tam b臋dzie wszystko jasno:)

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋