Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość ekstern

Egzaminy eksternistyczne LO

Polecane posty

Gość LanieWody
A gdzie ja napsialem, ze maja sie nie uczyc i nie chodzic na korki? Czytanie ze zrozumieniem kuleje widze u ciebie, nie pyskuj to ty sobie mozesz do kolegow mowic, ale dobra jestes swietny wspanialy i wszystko na 5 gratuluje podniecaj sie dalej skoro robisz to juz od miesiaca.

Gość razdwatrzy123
tak właśnie będe, a tobie co? zal dupe sciska ze sie wielmozny Pan nie uczyl i nie zdal? Jestes nieopwaznym czlowiekiem. No tak w sumie ty nie masz sie czym pochwalic, ze co, ze zaliczyles cos na 2? albo na 15 pkt? I wlasnie ze w szkolach sa tacy ludzie jak ty to inni nie zdaja, bo sa tacy co chca sie uczyc i miec dobre oceny, ale zawsze znajdzie sie jakis pajac co bedzie przeszkadzal innym i sie smial ze ktos jest kujonem. No coz, moze jestem w tej chwili kujonem, ale ty jestes debilem- i bedziesz. Przykro mi

Gość badynia
hey 123, już po angielskim? Ja mam wszystko dobrze tylko zastanawiałam się na końcu na tym złodziejem i policjantami ale zaznaczyłam thief had escaped before police arrived. wydaje mi się że dobrze, prawda? I było jeszcze zdanie w którym brakowało mi "BE" the new factory will ("be") open next week. chyba, że źle ułożyłam zdanie ale inaczej się nie dało LOL. Ogólnie to powinien być MAX jeśli mam te dwa dobrze. a jak tobie poszło

Gość LanieWody
Ale ty jestes zabawny, skad wiesz czy ja sie ucze czy nie i na jaka ocene napisalem baranie,znasz mnie? Ja nie wiem z jakiej racji ty mi tu piszesz jakies zale, ze przez takich jak ja ktos nie zdaje albo, ze ja komus przeszkadzam, w ogole zacznijmy od tego, ze ja sie nie smieje z ciebie,ze sie duzo uczysz albo, ze chodzisz na korepetycje, pisalem o tym jak to co chwila sie spuszczasz nad soba,ale widzisz, ja skonczylem ten temat i napisalem, zebys sie podniecal dalej, ale ty dziecko internetu musiales mi ublizyc i w ogole napisac jaki to ja nie jestem a nie znasz mnie i nic nie wiesz, wiec moze stul pysk juz.

Gość sesiiii
Cieszę się, że angielski łatwy. Ciebie 123 nie muszę pytać o opinię;p, bo wiem, że parę lat w Anglii byłeś. Ale mam pytanie co było trzeba napisać? Jaki temat listu? Ps. LW, 123- ja rozumiem napięcie po egzaminach, oczekiwanie na wyniki, ale podajcie sobie grzecznie łapki i dajcie buzi, ok?

Gość razdwatrzy123
no angielski powinien być max. Ja porpsotu odpisuje na to co ty piszesz, ja sie zadaje z normalnymi ludzmi i tez wiem jakiego slownictwa uzywają normalni ludzie. Dziecko internetu , czy stul pysk to raczej nie jest normalne zachowanie. Ciekawy jestem czy byś tak pyskował mi w twarz i mowil to samo, musieli by cie dlugo skladac do kupy. Przez internet to kazdy jest silny, tu kazdy sie chwali jakie ma oceny.Ty sie nie chwalisz wiec skoro tak ci zal dupe sciska, musisz leciec na samych dwójkach. Idz sobie lepiej na silownie sie wyzyj bo widze ze zaraz rozniesiesz te klawiature. Podniecam sie tym od 2 tygodni i bede sie podniecal kolejne 3 miesiace. Kadzy kto swoją ciezka praca do czegoś dojdzie, czy to awans w pracy, czy chociazby zdanie tych egzaminow na dobre oceny pozniej to swietuje i sie cieszy, rozumiem ze cie irytuje ze ja sie ciesze ze wszystko mam dobrze a ty nie, no coz - życie. Nic nie poradze ze nie umiesz czytac poleceń z polskiego i zamiast 2 dzieł piszesz na temat tych co byly w arkuszu-debilizm? A moze zamiast zdawać liceum to wróć i zdaj sobie podstawowke, tam uczą tego ze najpierw trzeba dobrze przeczytać polecenia. Życze ci sukcesów w przyszłośći i odwal sie odemnie bo jestes idiotą, a ja z idiotami nie rozmawiam

Gość LanieWody
Smieszny jestes i tyle, skladac by mnie musieli dlugo do kupy, no pewnie bo ty jestes we wszystkim mistrzem, juz ci pisalem ciesze sie koles a ty dalej ciagniesz temat, tak zawalilem polski pisalem to i moze zle przeczytalem, ale co czepic sie nie miales czego baranem jestes i tyle, a stul pysk to ci napisalem bo mnie zwyzywales, ze jestem debilem sam jestes idiota.Skoncz juz te swoje wywody bo oceniasz mnie a nawet mnie nie znasz wiec puknij sie w czolo, a ze nie pisze jaki jestem madry i ze zdalem cos na 5 to nie znaczy, ze mam same 2 albo nie zdalem czegos durniu, w ogole mnie nie zdenerwowales tylko mnie smiesysz wiec nie musze nic wyladowywac, pozdro mistrzu.

Gość razdwatrzy123
dobrze ze ujołeś na końcu mistrzu. To mi sie podoba :D ja ci tez napisalem, życze Ci powodzenia w przyszłości i w życiu, może zmądrzejesz. Tak czy inaczej ja ide spać bo rano musze wstać na egzamin.pa

Gość giova8484
razdwatrzy123 czytam te Twoje wypociny i czytam, i zrozumieć nie mogę jak Ty chcesz zdać tak rewelacyjnie polski z taką składnią. Miejscami tego się nie da czytać, a tupet masz większy niż wszyscy na tym forum razem wzięci. Pozdrowienia dla Wszystkim i Powodzenia.....

Gość Myszka 1234
Ja chcę zdać na chociaż 2:D I tyle w temacie:) hehe, Sesiii daj buuuuuzi:) hihi Daj znać jak uda Ci się wydać książkę:) Dzisiejszy niemiecki ..ok :) Były dziwne pytania bez sensu:P Jednak myślę, że dałam radę:) Zaliczyłam na pewno, o ile o czymś takim można w ogóle mówić, pewności nie ma nigdy:) OSTATNI! Jutro:) Och:)))) Wreszcie. Mówię Wam, 11 egzaminów w jednym miesiącu to jednak nie jest takie NIC!:D Mój mózg jest już zmęczony:P Nauki końcem to nie będzie.. muszę pisać prezentację maturalną(na wszelki wypadek) i czytać książki(jeśli nie zdam to będzie to polak:P tak czy inaczej się przyda:P) i ogólnie do matury ustnej z niemca się lepiej przygotować(konieczność). Nie mniej, to już co innego:) Mniejszy przekrój.. Odezwę się jutro, mam nadzieję że będę szczęśliwa, bo dotarłam na egzamin i napisałam w miarę:) Pozdrawiam :)

Gość sesiiii
Myszko- gratuluje;*. Napisze jak wydam na razie poszła książka do 8 wydawnictw... Powodzenia na jutrzejszym egzaminie. 123 tobie też;p

Gość razdwatrzy123
no cóż a jednak, nie uwazam czemu jak ktos jest dobry a ktos nie to sie przypieprza do tego dobrego. A jednak polski zdam, mimo moich "słabych" wypowiedzi i stylu pisania. Z chemii dzisiaj mam 40 pkt napewno, bo tego bylem pewien na 101% i podliczylem, zrobilem wszystko, niektorych rzeczy nie bylem pewien to cos tam kombinowalem ale nie wiem czy dobrze, ale wątpie zeby wyszło na 6. Chyba ze bede miec szczescie:) Mi sie wydaje ze zrobilem dobrze niektore rzeczy ale nie jestem pewien czy aby napewno. Tych 40 pkt tak:) reszte zobaczymy za miesiac jak przyjdą wyniki :) no to powodzenia:)

Gość razdwatrzy123
Ps. a tak miedzy nami to mialem z polskiego w liceum dziennym 5. Wiec chyba sobie nie wyczarowalem tej oceny z du...py. Takze mam wysoką samoocene bo wiem na co mnie stac, a wiem jak jest z innymi. Ludzie idą przeciez na te egzaminy ,nie czytajac zadnej ksiazki,ani wogle nic nie robiąc w tym kierunku i dostają 5, i to wiekszosc.Takze uwazam ze po polsku pisze bardzo dobrze

Gość razdwatrzy123
a nastepnym razem zanim ktoś napisze "prosze,wyslij mi te arkusze" te z lutego i z października a potem bedzie mnie wyzywal ze jestem tępy to sorry. Jak już mówiłem - tak nie robią normalni ludzie

Gość sesiiii
Nie przejmuj się ludźmi, 123;]. Na chemii było dużo organicznej? Poziom podobny do tego co wysyłałeś?

Gość badynia
8% W końcu koniec! Wszystko super tylko co z moim polskim będzie to ja nie wiem LOL. Dobra teraz jak ktoś chce to mogę wysłać na email wszystkie ściągi jakie mam i powtórki najwięcej chyba mam z fizyki :D

Gość Myszka 1234
Mi wyszło 8%, dobrze?:) jaka tam była reakcja endo czy egzoenergetyczna? Napisałam bodajże egzoenergetyczna:P Były proste pytania, były i te z wyższej sfery:P Myslę, że zaliczyłam:0 Teraz tylko czekac.. Ogromnie ciesze się, że na wszystkie egzaminy dotarłam i zawaliłąm jedynie polski... chociaż to ostatnie może ujdzie:D Z niemca jestem nawet zadowolona, bo były ciekawe teksty:) innowacje w kuchni nijak mnie nie interesują, ale cóż.. myśle że 4 będzie:) ZOBACZYMY!:) WRESZCIE koniec:)

Gość Myszka 1234
badynia, czyli tak samo mi wyszło:) Również o polski się obawiam..ale miejmy nadzieję:) Życzę wszystkim zdania:)

Gość badynia
tak, 8%, no i to była reakcja oddająca ciepło do otoczenia.

Gość Myszka 1234
czyli egzo:)

Gość Myszka 1234
Zdałam:)

Gość badynia
hahaha! Cieszę się bardzo, że zdałaś i liczę, że wszyscy którzy się uczyli zdali! Teraz czas na relax!!!

Gość Myszka 1234
ja chyba dałam g/mol... :) Jednak kto wie :) Moze zaliczą..

Gość Myszka 1234
Wszyscy balują, świętują super zdane egzaminy:D A tam z tymi stopniami utleniania w pierwszym co trzeba było napisać? Pewnie -III a drugi -II? Haha, nawet nie wiem czy nie liczbowo należało:P ale co tam.. itak całkiem dobrze mi poszło:)

Gość sesiiii
To teraz czekamy na wyniki!

Gość sesiiii
Wyniki chyba dopiero w kwietniu.

Gość Myszka 1234
Ja płaciłam, aż 1700zł;/ Chciałam coś zakombinować, ale martwiłam się że przekombinuję:p i zapłaciłam:) A co?:) Tak, na początku kwietnia przyjdą wyniki...ajajajj

Gość Myszka 1234
Jaki zwrot?;> :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się