Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość ekstern

Egzaminy eksternistyczne LO

Polecane posty

Gość sesiiii
Aaa i poczta;p

Gość Myszka 1234
Wiem, że poczta:D Będę molestowała do skutku:D Tylko, czy to na pewno on?:D hihi powinien się odezwac...:) Hm, nie dziwota iż nie można się dodzwonić do oke.. pewnie wszyscy bombardują sekretariat telefonami:P Gdyby wysłali wczesniej nie mieliby takich problemów:(

Gość sesiiii
Najwyżej okaże się, że to nie on;p. Sprawdzę na facebooku;p. Ta sami są sobie winni, po co trzymać ludzi w niepewności.

Gość Myszka 1234
W ogóle to coś dziwnego stało mi się z zegarkiem na kompie. Przeskoczyło mi o godzinę do przodu zamiast do tyłu:P

Gość Myszka 1234
W ogóle to która teraz godzina, bo się pogubiłam... na komórce mam jeszcze inną niz na kafe i kompie:D Ja też go poszukam!:D

Gość sesiiii
Twój zegarek też śpieszy się do wyników;p. Ci prawdopodobni 123 na nk nie wyglądają mi na niego on chyba młodszy był hmm... Na fejsie jest 2 ale mają wszystkie dane ukryte i wiadomości nawet nie mogę napisać;/

Gość Myszka 1234
No tak, jest młodszy.. też mi to do głowy przyszło.. Jednak również z okolic opola;D hihi Może się znają:D Adrian, byś się zlitował. Daj znać jak na maila Ci odpowie.. boja już nie będe pisała. Pamiętam tylko, że do mnie z innego pisał.. nie było uk na końcu:P coś inaczej..ale moge się mylić:P

Gość Myszka 1234
To która godzina?:D Durne okeee... och Jak spotkanie z koleżanką z Wrocławia?:)

Gość sesiiii
Dam znać;p. Spotkanie w maju chyba;p W międzyczasie szykuje się u mnie na działce spotkanie klasy z gimnazjum;p. Dzwoń, może trafisz na wolny moment;p Albo może napisz do nich meila?;d

Gość Myszka 1234
Napisałam maila:) Podałam imię i nazwisko, adres i przedmiot sprawy:) Zgodnie z art.63 2 ustawy z dnia 14 czerwca 1960 r :)))))) Zobaczymy.. pewnie wiele dostają tych maili;/

Gość sesiiii
Pewnie tak, ale meil nie będzie zajęty jak telefon;D.

Gość Myszka 1234
:D Musimy się chyba bliżej poznać Sesii:D

Gość sesiiii
Zdecydowanie ;].

Gość sesiiii
Nadal nic?

Gość sesiiii
Myślę, że chciałabym znaleźć jakąś pracę, Myszko masz jakąś radę co do tworzenia cv? Co wpisać przy wykształceniu? I co pisać jeśli ma się 0 doświadczenia?

Gość Myszka 1234
Wykształcenie - wpisz ostatnią szkołę do której uczęszczałaś. I tyle w tym temacie:) Dobrze, gdybyś była zapisana do zaocznej szkoły..ale już na to za późno ..przynajmniej nie na darmową - wtedy jest legitymacja a to już cieszy przyszłego pracodawcę bo ma 300zł w kieszeni - bądź Ty masz;D Doświadczenie - ja wpisałam jakiś wolontariat, dorywczą pracę oraz staż półroczny. Może to rozwiązanie dla Ciebie? - Staż. Zawsze jakaś kasa.. Szukaj pracy, gdzie nie wymagają doswiadczenia, ani wykształcenia - opieka nad dziećmi, praca w sklepie .. jakieś drobne biurowe praca, zależy w jakim mieście mieszkasz. Właśnie, skąd dokładnie jesteś? :) Możesz na maila napisać - odwdzięczę się tym samym:D Jesteś pewna, że pogodzisz prace i naukę? Masz wiele do przerobienia.. To z potrzeby wewnętrznej czy z konieczności? Ja niby szukałam pracy.. ale dopóki nie poznam wyników to zapału brak na konkretne działania:D Nie odpisali z OKE... :P Zaraz na n-k zajrzę:P

Gość sesiiii
Z Włocławka jestem. Chciałam coś na pół etatu, albo na kilka godzin ( jeśli znajdę ulotki/opiekę nad dzieckiem). Nie jest to konieczność, raczej chęć. Pogrzebie;]. Szkoda, że nie odpisali;/.

Gość Julkazdawki
klawad13 . Gratuluję zdanych egzaminów i dobrych wyników :) ja przeczytałam dzisiaj to forum i z niecierpliwością czekam na wyniki w tej sesji zdawałam 4 przedmioty. Z matmy nie jestem pewna i tak z niepewnością oczekuję na wyniki. Mam pytanie matma wyszła Ci 54% może coś jeszcze utkwiło Ci w pamięci co do zadań zamkniętych i kolejności odpowiedzi na pytania z grupy P/F. Please jeśli możesz to mi pomóż, byłabym pewniejsza jakiej odp mogę się spodziewać.

Gość Myszka 1234
Julka, a w jakim mieście zdawałaś?

Gość Julkazdawki
Tarnów OKE Kraków

Gość Julkazdawki
wyniki na pewna będą na dniach maks. do 04.04. ale lepiej wiedzieć wcześniej czego można się spodziewać :)

Gość Myszka 1234
Ja W-wa. Kolejności nie pamiętam, nikt teraz już nic nie pamięta zapewne:P Czy jest ktoś z W-wy i dostał wynikiiIII? Jutro tam musze się dodzwonić..

Gość Julkazdawki
Świadectwa wystawiają 31.03 więc jak mam dostać świadectwo to dotrze do 4,5 kwietnia

Gość Julkazdawki
Świadectwa wystawiają 31.03 więc jak mam dostać świadectwo to dotrze do 4,5 kwietnia

Gość sesiiii
julka parę stron temu są odpowiedzi do niektórych zadań;]. Może ci to pomoże. Aż do 04.04 mają czas na dosłanie? Niemiło. Myszko- obyś się dodzwoniła.

Gość Myszka 1234
Tylko czemu ci co zdali dostali już listy z wynikami.. Obawiam się, że w moim przypadku to nie zdałam polskiego i nie informują mnie.. Chociaż.. co to dla nich wysłać 20 listów a 100 :p Ech, sama nie wiem już..

Gość Julkazdawki
Świadectwa według komunikatu CKE wystawia się 31.03.2011 r. plus poczta a 31 to czwartek więc do poniedziałku 4.04 dotrze świadectwo, dla tych co zdali. OKE może wpadł na pomysł i będzie pozostałym wysyłał wyniki plus świadectwo, lub część prac została oceniona pózniej i z tego powodu inny termin wysłania wyników. Wyniki drukuję się z komputera i dla OKE jest bez znaczenia czy ktoś zdał czy nie, na pewno nie ma jakieś kolejności wysyłki, gdyż jeszcze większe zamieszanie wynikłoby.

Gość Julkazdawki
Czy ktoś zdał lub nie zdał wysyła się wyniki w jednakowym terminie, zapewne po dokonaniu oceny.

Gość proszę pomóżcie
Hej. Wiem że jest już późno, ale moje życie trochę się pokomplikowało i chciałabym się dowiedzieć czy jest jakakolwiek szansa w tym momencie jeszcze zapisać się na maturę. Zdawałam ją w zeszłym roku i chciałabym poprawić wyłącznie matematykę. Czy jest jakaś możliwość żeby to obejść i przystąpić do egzaminu jeszcze w tym roku. Pieniądze nie mają znaczenia.. Dzięki !! :)

Gość Myszka 1234
Mam nadzieję, że tak właśnie jest.. Martwię się, że ci którzy deklarowali przystąpienie do matury mają niejakie fory i dostają pierwsi..zawsze to tydzień wiecej na naukę do matury.. i tak się składa, że wszyscy, którzy zdali dostali.. Czyli czekanie aż do poniedziałku?:( Jeszcze cały tydzień..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się