Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość ekstern

Egzaminy eksternistyczne LO

Polecane posty

Gość sesiiii
Najpierw muszę zdać;p. Dopiero w październiku... Ale chcę pl, ang, wos, histę rozszerzone i niestety matma ale pdst;].

Gość Myszka 1234
No właśnie.. I coś mi się wydaje, że dopiero w piątek można dzwonić.. Czyli co? Wam oddzielnie wyniki przyszły i oddzielnie swiadectwo. OCH! Kpina jakaś:P ''Zostałam sama, więc pisze długie listy....:('' :) Ech, niemiło z ich strony, niemiło..

Gość Myszka 1234
Sesiii nic jeszcze nie zdawała, całe 11 zdaje w październiki. Dopiero 18 lat skończyła w styczniu:) Odebrałaś dowód?:)

Gość sesiiii
Tak;D. 17 lutego odebrałam;]. Widzę, że warszawskie oke jest wredne.

Gość Myszka 1234
Ja zdawałam 11 w lutym:( Sesiii w październiku. WREDNE! Lepiej jedź do Gdańska.. Im dalej od waw tym lepiej:D

Gość sesiiii
Tak, może Gdańsk będzie miał szybciej;p.

Gość Myszka 1234
Takie multum ludzi zdawało w wawie i nikt na to forum nie zajrzał nawet:( Jak jutro nie przyjdzie..to ja się biorę za układanie paneli.. potem je zdemontuję;D

Gość Myszka 1234
Od dwóch miesięcy nie jem chpisów xD odstawiłam.. chyba z nerwów zacznę;D hehehe..nie żartuję, nie mam ochoty nawet na to:(

Gość Myszka 1234
Wrócę do mojego majsterkowania.. to mnie ukoi:)

Gość sesiiii
Patrzę właśnie na oke Gdańskie i będę zdawać w Bydgoszczy jeśli będzie tak jak w tym roku. Miło;]. I wrzucili już ceny na następny rok i terminy zgłoszeń. Czas na zgłoszenie do 31.07 i do 31.08 płatności. Cena 153,95 za egzamin.

Gość Myszka 1234
Dzięki, będę musiałą znów ponad 150zł na polski wybulić:P :D No. .ja tez płaciłam tyle.. jako pierwsi z podwyżką byliśmy;/ Podlegasz pod Gdańsk a będziesz zdawała w Bydgoszczy? Dobrze byłoby.. to blisko Ciebie chyba nawet, ile km?:)

Gość sesiiii
Bo oni podzielili to na 3 miejsca do zdawania w zależności od zamieszkania: Bydgoszcz, Tczew i Gdańsk. Do Bydgoszczy mam jakieś 2h autobusem.

W Bydgoszczy będziesz pisała pewnie na sali gimnast. brrr ciepło się ubierz ;) Też mieliście takie warunki?

Gość Myszka 1234
Ja byłam tak zestresowana, że nie czułam:D Było dobrze:) O, to będziesz Sesii dojeżdżała? Dobrze, że bliżej :) MOże prawko zdążysz zrobić i bedziesz samochodem śmigała?:)

Gość sesiiii
Żadnego prawka. Żadnych samochodów;p. Nie planuje robić ;p. Znając mnie będę i tak wolała nocować bo jestem typem źle znoszącym podróże, typowym dla mnie jest gorączka po godzinnej jeździe. Więc przynajmniej jedną noc w każdym tygodniu będę zostawać. Nie będę się ubierać ciepło, z emocji mi się zrobi gorąco;p.

Gość Myszka 1234
:D ja planuję, ale chyba mam to samo co TY:D Nie przepadam..jednak ja musze z konieczności, nie chce mi się jeździć zawsze autobusami.. Haha, ja po 5min na łodzi mam piekielny ból głowy:) Samochodem to różnie, w busie po 5 min jadąc n a tyłam mam typowe objawy przed torysjne:D Ogólnie również masakra:) Może statkiem popłyniesz?:) Jak tam Wisła w tym i tamtym roku? :)

Gość Myszka 1234
Kolega z Płocka dojeżdżał :) 1-2h jazdy. Kupił miesięczny.. Ogólnie to on był już po studiach praktycznie, robił licencjata i okazało się, że ''szybka'' szkoła dała fałszywe świadectwo ...i od początku;/

Gość Myszka 1234
I maturę zdawał:D Szkoła oczywiście żadnej odpowiedzialności nie poniosła, żadnych konsekwencji ;/

Gość sesiiii
Ja całkiem dobrze znoszę autobusy miejskie, ale nie w lato np. bo się dusze po prostu;p no chyba, że mało osób jest. Ale ze szkoły wolałam iść na pieszo 40 min niż w tłoku jechać. W normalnych autobusach jest w miare ok, jeśli jest to nowy autobus i nie ma tego specyficznego zapachu no i jeśli nie trzęsie. W pociągach czuję się świeetnie, ale one rzadziej jeżdżą, więc pewnie autobus. Prawka żaden normalny człowiek by mi nie dał;p, jestem ślepa i nie używam okularów ani soczewek. Mam -5, używam tylko okularów bez soczewkowych... i dla mojego funkcjonowania bez szkoły absolutnie mi ta wada nie przeszkadza, ale żebym miała kierować? Brr...

Gość sesiiii
Ja mam o 60 km bliżej niż twój kolega;p, ale mimo to jakoś wczesne wstawanie nie jest dla mnie. Muszę się wyspać by myśleć;p. O 9 wstaje z bólem, gdy mój ukochany tatuś nie może do 5 dospać;p

Gość Myszka 1234
Hihi:) A czemu nie chcesz normalnych okularów? Ja nie mam osobiście doswiadczenia z okularami(odpukać) bo nie bardzo miał mi się do czego wzrok popsuć;D:D:D No tak.. ale ja nawet ze zdrowym wzrokiem prowadzę tak jak Ty totalnie bez okularów:D

Gość Myszka 1234
O 9 to zaczyna się egzamin. u nas było o tyle fajnie, że można było i 5 min przed zakonczeniem przyjść i wpuściliby spokojnie:)

Gość sesiiii
Bo przy okularach minusach wzrok się rozleniwia i wada się pogłębia. Od kiedy ich nie noszę moja wada stanęła, od kiedy mam te bez soczewkowe( z takimi dziwnymi dziurkami) i noszę je 2h dziennie wada powoli się cofa...

Gość sesiiii
Więc dla mnie bólem będzie wstać o 7-7:30 w Bydgoszczy;p. A jakbym z Włocławka dojeżdżała to... musiałabym jechać autobusem 4:06 z Włocławka i być tam ok. 6 rano. Bo następny możliwy transport jest w Bydgoszczy o 9:50... Nie widzę 3h czekania w Bydgoszczy i wstawania o 2, albo ciut później.

Gość Myszka 1234
OK:D Rozumiem Twoje zdanie o dojeździe wiec:D Przenocuj:)

Gość Myszka 1234
A wiem, te dziurkowane:) -5 to nie jest jakoś masakrycznie jeszcze:) Widzisz cokolwiek? A czytasz w tych z dziurkami:)?

Gość sesiiii
Przy komputerze/telewizorze tak. Do książek nie potrzebuje. Co do dojazdów jeszcze w jedną stronę bilet 28 zł czyli za dzień ponad 50 zł. Nocleg w schronisku jedno osobowy pokój ok. 70 zł. Więc nie będę skąpić aż tak na wygodzie;p.

Gość Myszka 1234
Chyba dziś są te wyniki, bo numer oke ciągle zajęty:( a tylko pod jeden można dzwonić.. i tak ten główny zajęty, pewnie tam odsyłają do drugiego.. och, spróbuję potem..cały dzień będe walczyła.. Listonosza nie ma, możliwe że nie zajeżdża dziś na moją wieś.. Może jutro.. może w poniedziałek.. Może kiedyś się dodzwonię:(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się