Gość sesiiii Napisano Marzec 30, 2011 No właśnie;]. 'Ja wierzę, że zaliczysz ten pl, 123 dostał 4 i niewiele mu do 5 brakowało a też się stresował, więc chyba na te 2 uzbierasz;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Marzec 30, 2011 Gratuluje! Czyli w tym roku matura? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Marzec 30, 2011 Wszystko zależy od chęci;]. Już trochę spokojniej patrze na moje październikowe zmagania z 11 przedmiotami... Przynajmniej taka zaleta tamtego terminu jest taka, że po ogłoszeniu wyników ma się nadal dużo czasu na przygotowania do matury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Marzec 30, 2011 Heh, ale dobrze, że już masz. Teraz jeszcze Lola i Myszka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LoLa1991 Napisano Marzec 30, 2011 Dostałam średnie :) czyli teraz spokojnie do pracy w anglii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Marzec 30, 2011 A jakie oceny Lolu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LoLa1991 Napisano Marzec 30, 2011 Nie ładne 2, 2 i 5 z maty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LoLa1991 Napisano Marzec 30, 2011 Będę wieczorem teraz idę na cmentarz :( na razie. I gratuluję WSZYSTKIM !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Marzec 30, 2011 Grunt, że zdałaś! A tak się denerwowałaś i w takiej trudnej sytuacji... Eh, do zobaczenia ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Marzec 30, 2011 Heh.. czyli do mnie jutro pewnie przyjdą.. Dobrze, że likwidują moją pocztę - w kulki sobie lecą, 50km od stolicy a wyniki mam ostatnia:( Może gdybym na pocztę poszła to byłoby tam coś już..ale dobra, czekam cierpliwie.. jeden dzień mnie nie zbawi.. Nie chce mi się półtora km iść:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Marzec 30, 2011 A może pojechać na pocztę? Może zadzwonić, ech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Marzec 30, 2011 Ja bym szła jednak te półtora km;p, ale mi brak cierpliwości;]. Skręciłaś już wszystkie szafki, Myszko?;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Marzec 30, 2011 Nie, jeszcze mam segment do zrobienia:D Taki duuuuży. Dziś od rana nad nim myślę, i skończyłam jeszcze starą półkę ... Może wsiądę na rower i pojade.. ale pewnie nie dadzą mi.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Marzec 30, 2011 Dobrze, że jakieś zajęcie sobie znalazłaś;p. Hm, u mnie ojciec mi nie pozwoli rozkręcać mebli, więc nie wiem co ze sobą zrobię;p Jedź ! Może dostaniesz! v Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Marzec 30, 2011 Pewnie i tak na poczcie nic nie ma..nie wiem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochani czas jest taki jaki Napisano Marzec 30, 2011 kocham was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Marzec 30, 2011 Najwyżej jeśli jutro nie przyjdzie będziesz dzwonić;p. Ale podobno rano przed wyjściem listonosza można odebrać listy czasem;p jeśli nie chcesz czekać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Marzec 30, 2011 Byłam na poczcie, nie ma nic. Czekać na listonosza rano. U nas nie moZna odebrac tego samego dnia co roznosił i avizował listonosz. Trzeba albo od listonosza, albo na poczcie następnego dnia;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Marzec 30, 2011 Czyli czekanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Marzec 30, 2011 Jutro pewnie też nic nie będzie.. dopiero w piątek, no ewentualnie pn ..ja się załamię:( Wszyscy już dostali..ech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Marzec 30, 2011 Bądź silna!Jutro albo w pt to chyba już telefonicznie możesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondiblondi 0 Napisano Marzec 30, 2011 Już wszyscy zdali? Wiem myszka jeszcze Ty czekasz na wyniki.. będzie dobrze:) GRATULACJE WSZYSTKIM! :) Jak przygotowania do matury? Z czego piszecie kochani? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Marzec 30, 2011 Świetnie, że wszyscy zdają:) Może i mi się uda:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondiblondi 0 Napisano Marzec 30, 2011 Zdasz kochana przecież uczyłaś się więc nie może być inaczej. Pewnie martwisz się o oceny, co? :) Będzie dobrze, ja może jutro dostanę świadectwo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Marzec 30, 2011 Też:) Martwię się o polski, marzę o 30%:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Marzec 30, 2011 123 zdaje chyba historie, wos, pl i ang;p na rozszerzeniach o ile mnie pamięć nie myli. A ty blondi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondiblondi 0 Napisano Marzec 30, 2011 Będzie pewnie więcej niż 30 % :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Marzec 30, 2011 To, że Myszka zda powtarzam jej już od wieków;p ale czekanie na wyniki, gdy wszyscy już mają musi być dobijające. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondiblondi 0 Napisano Marzec 30, 2011 Ja WOS rozszerzony :) matem.,j.polski wiadome :) i j.niem.rozszerzony :) a Ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondiblondi 0 Napisano Marzec 30, 2011 Rozumiem ją, biedna musi tyle czekać w niepewności :/ ale będzie dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach