Gość gość Napisano Listopad 2, 2015 Nie trzeba już składać deklaracji że nie jest sie uczniem słuchaczem szkoły! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 2, 2015 Jak to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2015 Ja właśnie zaczęłam liceum ale jednak zrobię te eksternistyczne i dzwoniłam do OKE w warszawie to mówili ze można być w liceum zaocznym i nie trzeba składać żadnych deklaracji. Tylko trzeba się dopytac w szkole jak oni rozwiążą to, że np. ma się polski tylko zdany a reszta nie, czy zaliczą to czy nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 8, 2015 I co ci powiedzieli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 13, 2015 kiedy są wyniki po sesji jesiennej? W grudniu czy jeszcze w listopadzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 13, 2015 W listopadzie, pod koniec miesiąca powinny być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćość Napisano Listopad 13, 2015 Witam was serdecznie. Czy egzaminy w całości są w formie ABCD? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 14, 2015 Niestety nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćość Napisano Listopad 14, 2015 Rozumiem.... A jak spora część jest w takiej formie, tj ABCD? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 15, 2015 To zależy od przedmiotu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 19, 2015 Wyniki z OKE Gdańsk rozsyłane zostaną od poniedziałku tj. 23.11.2015r. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladu_blue Napisano Listopad 19, 2015 Ja dzwoniłam do oke w krakowie i podała mi wyniki wiec można już poznać wyniki ( zdalam wszystkie 11 ) jupiiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2015 Dziwne. Dzwoniłem dzisiaj do OKE Gdańsk i otrzymałem informację, że wyniki będą rozsyłane dopiero od dnia 27.11 . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 21, 2015 też dzwoniłam do oke kraków. owszem są wysyłane pod koniec miesiąca ,ale można uzyskać informację telefonicznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 21, 2015 Pod jaki numer dzwonicie to OKE Kraków? Mi powiedzieli, że telefonicznie nie podają wyników. Tylko listownie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladyblue23 Napisano Listopad 21, 2015 126832141 nr pod ktory dzwonilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 21, 2015 Ja dzwoniłem na ten z końcówką 3 i nie chciała nic nie powiedzieć, bo mają zakaz udziela takich informacji przez telefon. W poniedziałek spróbuję na ten co Ty, pewnie ktoś inny odbierze i może powie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladu_blue Napisano Listopad 21, 2015 Zapytałam tylko kiedy bedą wyniki pani z oke opowiedziała ze pod koniec miesiaca ale moze mi pomoc wystary abym podala imie nazwisko i pesel i bez problemu podala mi wyniki nawet poinformowala jakie oceny ... wiec jesli trafisz na ta sama to pewnie ci poda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 23, 2015 Miałaś rację, dzięki. Niestety matematyka w plecy, a najbardziej bałem się chemii, a 4. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 23, 2015 w OKE Gdańsk nie udzielają żadnych informacji o wynikach więc trzeba cierpliwie czekać do końca tygodnia, dzwoniłam i nie podali informacji ze względu na ochronę danych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 24, 2015 do kogos juz przyszly wyniki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz33333 Napisano Listopad 25, 2015 Ja dzowniłem do OKE KRAKÓW i dostałem wyniki. Mam pytanie - jeśli chce zdawać maturę w Maju - to kiedy muszę wysłać do OKE deklarację i skąd (która dokładnie) ją pobrać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 25, 2015 Ja mam zdane 10.Najpierw zdawałam te łatwe polski,wos,angielski etc a potem w lutym chemia matematyka fizyka i nie zdałam ani jednego teraz znów pisałam i została matematyka.a najbardziej bałam się chemi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffhrdjhrj 0 Napisano Listopad 25, 2015 Czy jest tu ktoś, kto posiada status osoby bezrobotnej, został zwolniony z całości opłaty za egzaminy i odmówił pierwszy raz przyjęcia pracy, jaką oferował mu urząd pracy? Jaką można podać przyczynę odmowy przyjęcia pracy? Chcę pisać egzaminy w lutym ze wszystkich 11 przedmiotów i nie wyobrażam sobie jeszcze pracować na pełny etat. Nauki jest masa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 26, 2015 Do mnie właśnie przyszły wyniki z OKE Łomża, wszystkie 11 za pierwszym razem zaliczone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 26, 2015 Deklaracja do przystapienia do matury http://www.oke.krakow.pl/inf/staticpages/index.php?page=20050726122534111 to jest deklaracja 1e_s Musisz ją złożyć do 31 grudnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 26, 2015 Warszawa wysłała przedwczoraj listy...ktoś juz dostał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 26, 2015 Matematyka była jesienią na nieporównywalnie niższym poziomie do zimowej sesji. Ogarnąłem ją ze słabą znajomością zaledwie 5 działów od matemaksa z przygotowań do matury. Jeśli komuś teraz się nie udało to ma czego żałować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 26, 2015 W Warszawie dzisiaj otrzymałam wyniki :) Byłam przekonana, że nie zaliczę tych egzaminów, a jednak się udało :)) Jeszcze 4 przedmioty mi zostały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość z Sosnowca Napisano Listopad 26, 2015 Również dostałem dzisiaj wyniki (Sosnowiec). Zdałem z 3 ostatnich 2 egzaminy (chemia i fizyka) do zdania matematyka jeszcze została w lutym 2016 i koniec w końcu.. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach