Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 22, 2018 Ja nie pamietam co bylo na fizyce juz ha ha Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 22, 2018 jutro wyniki stresujecie sie? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 22, 2018 tak Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 23, 2018 Hej ludzie!! Przed chwil膮 dosta艂am wyniki z OKE Pozna艅 :D Zda艂am i otrzyma艂am 艣wiadectwo z dat膮 23 listopada 2016 Jak ju偶 pisa艂am. Wczesniej zdawa艂am w kilku sesjach Moje oceny : Polski 2 Oraz niemiecki 3 :D Bardzo si臋 ciesz臋 bo wko艅cu mam. Pretekst 偶eby si臋 wyprowadzi膰 do poznania :D z艂o偶臋 dokumenty do cosinusa na semestr od lutego na kosmetyczke :D bardzo si臋 ciesz臋 :D!!!! Powodzenia wszystkim i oby wszyscy zdali! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 23, 2018 23 listopada 2018 * przepraszam za pomy艂k臋 :D to te emocje :) ja do matury nie podchodz臋 ale wszystkim kt贸rzy b臋d膮 sk艂ada膰 deklaracje powodzenia :D ja ju偶 za stara na to mam 22 lata ale podziwiam starsze osoby kt贸re chc膮 zda膰 matur臋 :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 23, 2018 23 listopada 2018 * przepraszam za pomy艂k臋 :D to te emocje :) ja do matury nie podchodz臋 ale wszystkim kt贸rzy b臋d膮 sk艂ada膰 deklaracje powodzenia :D ja ju偶 za stara na to mam 22 lata ale podziwiam starsze osoby kt贸re chc膮 zda膰 matur臋 :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰przyszlaWarszawianka Napisano Listopad 23, 2018 Hej wszystkim gratuluj臋 kole偶ance z Poznania na r贸wnie偶 dosta艂am 艣wiadectwo wko艅cu zda艂am ten niemiecki na czw贸rk臋 :) a偶 nie wierz臋 bo j臋zyki to nie moja bajka ja te偶 nie podchodz臋 do matury bo nie potrzebuje a mam ju偶 24 lata haha :) Oby wszyscy zdali i dostali 艣wiadectwo! Ja te偶 chc臋 i艣膰 do cosinusa nie wiedzia艂am 偶e prowadz膮 semestry letnie wi臋c si臋 dowiem i z艂o偶臋 do szko艂y policealne rocznej na asystenkte stomatologiczna teraz si臋 zacznie imprezy znajomi randki i fajna praca :))) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰przyszlaWarszawianka Napisano Listopad 23, 2018 M贸j okr膮g do Warszawa :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 23, 2018 Hej m贸j okr膮g to OKE 艂贸d藕 zdawa艂am pierwszy raz wszystkie i te偶 mam 艢wiadectwo a my艣la艂am 偶e obl艂am wi臋kszo艣膰 :D Ja do matury przystapie mam 22 lata i nie uwa偶am 偶e jestem za stara ju偶 w pon podjade Na rozszerzeniu zdaje angielski niemiecki i geografia :) p贸jd臋 mo偶e na uniwersytet 艁贸dzki na zaoczne studia fajnie by by艂o te偶 chc臋 si臋 w艂a艣nie przeprowadzi膰 bo jestem spod lodxi Moje oceny : Angielski 5 Polski 5 Wos 5 Pp5 Historia 3 :D wow Informatyka 3 na szcz臋艣cie zda艂am. A trudna by艂a strasznie Biologia 5 Geofragia 4 Fizyka 2 uda艂o si臋!! Mam r贸wno 12 pkt.. Chemia 3 wow my艣la艂am 偶e oblalam Matma 2 te偶 si臋 uda艂o!! Mam 13 pkt xd No jak sami widzicie :) nie s膮dzi艂am 偶e jedna sesja i ju偶 :) oby dobrze zda膰 matur臋 :) chcia艂abym studiowa膰 germanistyke i by膰 potem t艂umaczem powodzenia innym! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 23, 2018 A ja nie mam wynik贸w :\ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Ula Napisano Listopad 23, 2018 Gratuluj臋 tym co dostali 艣wiadectwa! Super! Siedz臋 teraz w domu i czekam na listonosza... Mam nadziej臋, 偶e dzisiaj przyniesie wyniki, bo z偶era mnie ciekawo艣膰... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 23, 2018 W Skierniewicach te偶 nie ma wynik贸w, pewnie w poniedzia艂ek dopiero. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 23, 2018 moze przyjda jeszcze dzisiaj ale pozniej z wroclawia dalej nie ma Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 23, 2018 Mam wyniki ....Matma tylko mi nie posz艂a,zabrak艂o jednego punktu Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 23, 2018 gosc 10:29 a skad wyniki masz jaki okrag? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 23, 2018 oke gdansk tez juz mam wyniki nie zdalam wszytskiego :O polski 3 angielski 6 informatyka 1 :O biologia 5 chemia 2 ..12 pkt uff historia 2 tez 12 pkt matma 1 mialam 9 pkt eehh wos 3 gegra 2 fiza 3 nwm jakim cudem wszystko strzelam :O pp 4 na luty zostaje informatyka i matma.. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 23, 2018 wroclaw ja dalej nie mam wynikow ehh.. chyba dojda w przyszlym tyg Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 23, 2018 U mnie listonosz chodzi do godziny 14stej wi臋c jeszcze mam nadziej臋, 偶e dostan臋 wyniki... Te偶 jestem z okr臋gu Wroc艂aw. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 23, 2018 no coz z oke wroclaw to chyba nie dojdzie dzisiaj :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 23, 2018 oke gdansk :) dostalam dzisiaj wynik 20 miut temy oceny angielski 5 polski 5 informatyka 2 udalo sie zdac 14 pkt ufff <3 biologia 5 chemia 2 mam 12 pkt uff bo nie uczylam sie xd wos 5 pp 3 i histori nie zdalam :/ mam 5 pkt :/ na luty mi zostanie matma fizyka geografia i historia :( 4 przedmioty oby zdac.. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 23, 2018 Mam wyniki . Nie zdalam tylko z infy . Jestem z siebie dumna ::)))))) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 23, 2018 ssame goscie moze napiszcie jakie oke ;) i jakie oceny z innych przedmiotw Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 23, 2018 ja dalej nie mam wynikow.. oke wroclaw mnie wkurza! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 23, 2018 Ja tez dosta艂am wyniki i zda艂am wszystko w tej sesji! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 23, 2018 Ja jestem tym gosciem co nie zdalam tylko z infy ... mam same dwoje I troje no I do poprawki infe . Oke Jaworzno pisalam w Bytomiu Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 23, 2018 a ja nie dostalam wynnikow :/ dlaczego kazdy dostal a ja nie? oke wroclaw ..juz zaczynam sie denerwowac ze kazdy zna wyniki a ja nie :O Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 23, 2018 ja oke jaworzno nie zdalam matmy chemii i fizyki.. :O Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 23, 2018 ja oke wroclaw dostalam przed chwila wyniki nie zdalam :/ matma chem fiza i infa to wiedzialam hista i gegra zawalilam.. ale zdalam za to ang 5 polski 2 uff 12 pkt jeszcze tego by brakowalo biologia 5 pp 4 wos 4 w lutym sie przyloze szlam na spontan Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 23, 2018 nie mam wynikow Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 23, 2018 skladacie deklaracje maturalna? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach