Gość ciekawie tu Napisano Grudzień 14, 2018 a i jeszcze jedno surowe jest ale widac ty masz przerost ambicji i wymadrzania sie powodzenia na maturze jesli tam dojdziesz moze tam ci uswiadomia ze surowe ocenianie zaczyna sie po podstawowce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wrocek Napisano Grudzień 14, 2018 1 minutę temu, Gość ciekawie tu napisał: a i jeszcze jedno surowe jest ale widac ty masz przerost ambicji i wymadrzania sie powodzenia na maturze jesli tam dojdziesz moze tam ci uswiadomia ze surowe ocenianie zaczyna sie po podstawowce haha fakt dobrze gadasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Janina Napisano Grudzień 14, 2018 4 godziny temu, Gość Anonim napisał: Pierwszy jak już coś. Z czego wywnioskowałaś, że kimś gardzę? Rzeczywiście możesz mieć problemy ze zdaniem jeżeli nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. To chyba logiczne, że egzaminy z poprzednich lat się muszą być różne od tych, które będą w następnym roku? XD Rozwiązując je możesz zobaczyć jak to mniej więcej wygląda i jeżeli jesteś w stanie napisać egzamin z poprzedniego roku za pierwszym podejściem na te 90-100% to znaczy, że ogarniasz dany przedmiot i nie musisz przy nim siedzieć przez miesiąc. Nie ma czegoś takiego jak surowe ocenianie, to nie podstawówka. Masz po prostu odpowiedzi klucze, jak twoja odpowiedź nie pasuję to nie dostajesz punktów, proste i logiczne. Płacenie nie pomoże, ale pomoże w zmotywowaniu by się uczyć, a nie iść na farta jak połowa osób tutaj i się dziwić, że się nie zdało czegoś. I TO MNIE WŁAŚNIE ŚMIESZY, RÓWNIEŻ W TYM MOMENCIE ŚMIESZY MNIE TWOJA OSOBA, BO NIE POTRAFISZ CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM ALE CHCIAŁAŚ CHYBA ZABŁYSNĄĆ. Napisałem dużymi literami, może teraz zrozumiesz. przepraszam PANIE wywnioskowalam tutaj to po twojej wypowiedzi .Dobrze kochaniutki spokojnie rozumiem ty sie uczysz ale inni tez widac ze mlodym nie przemowisz do rozsadku oni uwazaja sie a najmadrzejszych chce ci uswiaadomic ze abcd to tylko 25% mozliwosci sa rowniez pytania otwarte a jeden egzaminator dla ktorego twja wypowiedz nie podchodzi pod klucz. proste i logiczne jak matura niby tylko 30% a wiekszosc nie zdaje rzeczywiscie surowego oceniania nie ma w podstawowce lecz w gimnazjum sie ju zaczyna a w liceum jest ciezko tak mozna wywnioskowac po wypowiedzac osob na innych foorach w tematach zwiazanych z licealnym zyciem. fakt polowa osob idzie na farta jesli sa zwolnieni z oplat lub chociaz z polowy nie mnie oceniac ja juz swoje lata mam skonczylam zawodowke zdalam 9 zostala mi fizyka i informatyka i uwierz nie jest wcale tak latwo jak sie uczysz ale okej ja roowniez znikam nie bedzie mi gowniarz podskakiwal o tobie zycze pokory do siebie albo chodziaz zmadrzenia dobrze ze w lutym egzaminy sa trudniejsze bedziesz mial sie jak wykazac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aha Napisano Grudzień 14, 2018 ogarnijcie sie xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olga Napisano Grudzień 15, 2018 Hej poda mi ktoś co było w ostatnim teście Chodzi mi dokładnie o Czy było dużo abcd i prawda fałsz? Czy były piktogramy? Czy były obliczenia na proporcjach oraz dawek? I czy było latwo bardzo mi zalezy a i czy była czwac hydrofobowa i hydrofilowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomocy Napisano Grudzień 16, 2018 jak sie uczycie? macie jakies triki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tttt Napisano Grudzień 16, 2018 Orientuje się ktoś ( np od znajomych), czy egzaminy ustne maturalne z angielskiego są bardzo trudne? Nie wiem czy powinna kiedyś podejść do matury , czy sobie odpuścić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maturzystka Napisano Grudzień 16, 2018 uste sa banalne spokojnie zdasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maturzystka Napisano Grudzień 16, 2018 podejdz i to teraz do 31 grudnia mozesz zlozyc deklaracje maturalna wiec sie zapisz najwyzej cie nie dopuszcza jak nie zdasz wszystkich z liceum a tak masz szanse matura na 30|% to kpina k azdy zdaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karola Napisano Grudzień 17, 2018 Kurcze trudno się nauczyć 5 przedmiotów a w lutym już sesja .. Jak się uczucie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karola Napisano Grudzień 17, 2018 Prawda falsz na chemi było mało była cześć hydrofobowa i td tablice chemiczne pH reszty już nie pamiętam ale oblłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc warszawa Napisano Grudzień 18, 2018 Czy ktos z was nie dostal jeszcze pisma z cke o dopuszczenie do egzaminow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ona Napisano Grudzień 18, 2018 Dnia 16.12.2018 o 00:49, Gość Olga napisał: Ciężko 5 przedmiotów ?? Ja pisałam 11 w jednej sesji to jest hardcore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ona Napisano Grudzień 18, 2018 19 godzin temu, Gość Karola napisał: Kurcze trudno się nauczyć 5 przedmiotów a w lutym już sesja .. Jak się uczucie? 2 godziny temu, Gość Gosc warszawa napisał: Czy ktos z was nie dostal jeszcze pisma z cke o dopuszczenie do egzaminow. A Ty 1 raz piszesz ??? Bo ja Jeszce nie wysłałam listu na poprawkę, dopiero jutro wyślę bo jest do końca grudnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maturzystka Napisano Grudzień 20, 2018 jak wam idzie nauka? mi tak sobie obym zdala.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olka Napisano Grudzień 21, 2018 idzie srednio ale jeszcze miesiac ponad na nauczenie sie perfekto 12 pkt misja pamietajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pyt Napisano Grudzień 21, 2018 czego uczycie sie z chemii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oke jaworzno Napisano Grudzień 22, 2018 Ja już się czuje jakbym zdała wszystko A Tu jeszcze informatyka została:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Infa Napisano Grudzień 22, 2018 A jak wam idzie nauka z informatyki? Wiele osób jej nie zdało, bo była podobno bardzo trudna... I co zdacie ją za drugim razem? Gdy patrzę w informatorze na ten przedmiot to jestem załamana... Nie jest matołem, mam za sobą 9 dobrze zdanych przedmiotów. Jednak niezdana informatyka może być dla mnie przeszkodą w uzyskaniu świadectwa. Tylko 2 przedmioty mam do zdania: informatyka i angielski. Zrobiłam błąd, że w sesji jesiennej nie próbowałam zdawać informatyki, przynajmniej byłabym z nią zapoznana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pilna Napisano Grudzień 22, 2018 Codziennie się uczę, minimum godzinę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oke jaworzno Napisano Grudzień 23, 2018 Ja uczyłam się wszystkich przedmiotów oprócz informatyki i tylko jej nie zdałam, zabrakło mi 2 pkt ... Już pocwiczylam Excela, korespondencję masową i Power Point myślę że to już wystarczy żeby zaliczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Grudzień 23, 2018 Tak, teraz na pewno zdasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Realistka Napisano Grudzień 23, 2018 Nie chcę was dołować, ale jak ktoś z ledwością zdał teraz matmę to na maturze sobie nie poradzi... Wyższy poziom . No chyba, że ktoś jest zdolny i ostro weźmie się do nauki to wszystkie braki nadrobi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Realistka Napisano Grudzień 23, 2018 Jaki chcecie zdawać rozszerzony przedmiot na maturze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karola Napisano Grudzień 23, 2018 Właśnie jeśli zdalas matmę to znaczy że umiesz zakres z 3 lat a do matury i tak każdy przygotowuje się od początku więc nie rozumiem chciałaś zabłysnąć? Nawet maturzyści biorą korki i uczą się. Od. Początku myślę że maturę zdamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karola Napisano Grudzień 23, 2018 Ja zdaje rozszerzony angielski polski i biologię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pilna Napisano Grudzień 25, 2018 Nie wiem, czy to prawda, ale słyszałam , że jakaś dziewczyna na egzaminie z informatyki po 5 minutach wyszła... Pewnie nic nie umiała. Nie wiadomo czy się śmiać, czy płakać.... Mam po pytanie, czy egzaminatorzy na informatyce pomagają zdającym ? Np jak ktoś nie może czegoś uruchomić, coś mu się zawiesza ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oke jaworzno Napisano Grudzień 25, 2018 Na informatyce na początku się pytają czy wszystko działa proszę sprawdzić , złożyć płytkę. Od zaczecia egzaminu nikt Ci nie pomoże. U mnie działało wszystko tylko myszka się trochę zaginąła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OKE wroclaw Napisano Grudzień 25, 2018 Informatyke banalnie się zda xd u mnie chemia ostro się wzięłam do nauki może się uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OKE gdansk Napisano Grudzień 27, 2018 Mi została matma i fizyka dwa najgorsze przedmioty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach