Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 ekstern

Egzaminy eksternistyczne LO

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Sk艂adacie deklaracje maturalna?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Jak zda膰 ta matematyk臋?? Na sali ci膮gle gadali 偶e kt贸ra艣 to ich ju偶 sesja moja druga i znowu nie zdane W pierwszej 9 pkt W tej.. 3pkt....szkoda gadac Kto艣 jako艣 pomo偶e????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
OKE Krak贸w dosta艂am list Nie zda艂am angielskiego informatyki i matmy... Za to zda艂am fizyk臋 2 Chemie 2 Oraz pp 4

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przyszed艂 mi list w艂a艣nie z wroclawia Nie zda艂am matmy informatyki chemii i fizyki :( Historia mam 3 Polsji mam 3 Angielsmi mam 3 Wos 2 Pp 2 Biologia 3 Geogira 2

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak zdac matme ?? Wejdz na strone matemaks wykup I w zakladce matura podstawowa masz krok po kroku opisany kazdy podpunkt kt贸ry jest wymagany na naszym egzaminie plus sa zadania z.kazdego tematu z odpowiedzia I komentarzem dlaczego tak . Warto juz zaczac aby na spokojnie do lutego sie wyrobic.... ja przerobilam 5 dzialow . Teraz zdalam na 2 ale od 4 Klasy ppdstawowwki matma byla dla mnie najgorsza ze wszystkich przedmiotow i, zawsze mialam 2 na swiadectwie wiec w sumie MATEMAKS mi mega pomogl bo jak czytam ile osob nie zdalo matmy a ja za 1 razem ja zdalam to jestem bardzo zadowolona :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja informatyki nie zdalam ... mam 25 lat ale powiem wam ze jak ja bylam w gimnazjum ( bylo to +-10lat temu :o ) to z tego wszystkiego uczylam.sie tylko prezentacji , jednak na egzaminie okazalo sie to za malo by zdac :( wczoraj caly dzien cwiczylam excel , zrobilam zadania z arkuszu w informatorze I juz spokojnie bym zdala . Wiec dzisiaj bede jeszcze ta korospondencje cwiczyla I do dziela :))))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 herbata
膯WICZENIE CZYNI MISTRZA ! M贸wi przys艂owie, no wi臋c uczmy si臋 !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 ABC
Czy wszystkie osoby st膮d dosta艂y ju偶 wyniki? Bo ja wci膮偶 nic nie dosta艂am z Poznania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sprawd藕 skrzynk臋 mo偶e awizo masz , a jak nie to zadzwo艅 do nich

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wg mnie winna jest poczta, a nie OKE, je偶eli kto艣 nie dosta艂 wynik贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
odebralam awizo z poczty nie zdalam z informatyki amtmy chemi histori fizyke sie udalo na 2 oraz angielski na 2.. no coz w lutym zdaje pp geografie biologie wos polski informatyke

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przedsi臋b. 5 geografia 4 historia 4 chemia. 3 polski. 3 matemat. 2 wos. 2 biologia. 2 fizyka. 2 Zdziwi艂am si臋 , 偶e dosta艂am 3 z chemii, spodziewa艂am si臋 1... Chyba du偶o punkt贸w dosta艂am za zadanie w kt贸rym trzeba by艂o podawa膰 : liczby proton贸w, neutron贸w , pow艂ok itp na podstawie tablicy chemicznej. Jak kto艣 b臋dzie zdawa艂 chemi臋 to sugeruj臋 mu 偶eby nauczy艂 si臋 takich rzeczy. Mog膮 znowu by膰. Zaskoczeniem te偶 by艂a dla mnie matma. Panikowa艂am 偶e nie zdam, a prawie tr贸jk臋 dosta艂am. By艂o 艂atwe zadanie o procentach za kt贸re mo偶na by艂o dosta膰 du偶o punkt贸w. Jestem s艂aba z matmy , ale na szcz臋艣cie nie t臋pa i podstawy ogarniam Poza tym to prawda, 偶e geografia jest 艂atwa. Nie uczy艂am si臋 si臋 i 4 ka mi si臋 trafi艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
teraz trzeba sie uczyc na sesje zimowa :D zeby juz to sie skonczylo chce swiadectwo wyksztalcenie srednie i zdawac mature w maju juz ile mozna sie uczyc tego liceum

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak z tego co zauwazylam zadanie z tablic jest co rokuja akurat to mialam dobrze..2 punktow zabraklo:D oby dali w zimowej latwe obliczenia :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dla przyszlych "pierwszak贸w" biologia geografia pp i wos tutaj naprawde z wiedzy wlasnej zdacie na 12 pkt informatyke jesli ogariac MS office tez zdacie od razu polski wystarczy napisac rozprawke i odpowiedzi na wiersze jezyk obcy jesli umiecie sie dogadac zdacie ogolnie mowiac 7 zdac sie da za pierwszym razem a to wbrew pozorom naprawde duzo :p historia no tutaj trzeba sie pouczyc dac i wgl ale pewie sie uda zaliczyc najgorsze to 1. matma 2.fizyka 3.chemia:P wec tutaj trzeba sie przylozyc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak wygl膮da matura? Co trzeba zdawa膰 itd ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
polski matma ang polski usty i ang ustny na 30 % jeden rozszerzony obowiazkowy bez progu wystarcczy sie podpisac i juz zaliczone

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzi臋kuj臋 za odp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jakie wra偶enia macie po egzaminach ?? Zadowoleni czy raczej oburzeni ?? B臋dziecie poleca膰 innym taka form臋 zrobienia liceum czy raczej doradza膰??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tam mia艂o by ODRADZA膯

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie inni niech sie mecza w 3 letnim :) ja nie bede ale polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 zadowolona
Prawda jest taka, 偶e jeste艣my SZCZ臉艢CIARZAMI, 偶e odkryli艣my t臋 szybk膮 i 艂atw膮 mo偶liwo艣膰 zdobycia wykszta艂cenia 艣redniego. Inni oni niej nie wiedz膮... Gdyby wi臋cej os贸b wiedzia艂o to by zrezygnowa艂o z cosinus贸w lub 偶ak贸w... Marnuj膮 tam czas !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy ja wiem. Czy 艂atwa ogarn膮膰 3 lata matmy to troch臋 wyzwanie i arkusze s膮 trudne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja bym drugi raz do tego nie podesz艂a, nie b臋d臋 poleca膰 . Du偶o stresu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli kto艣 nie jest w stanie ogarn膮膰 matematyki to mu wsp贸艂czuj臋 (pisz臋 to bez z艂o艣liwo艣ci) Wg mnie to przede wszystkim lenistwo tej osoby.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dlaczego lenistwo? Uwierz ze niekt贸rym naprawd臋 ci臋偶ko to ogarn膮膰 ja podchodz臋. Drugi raz do matmy i fizyki nie uwa偶am 偶e du偶o stresu teraz si臋 poucz臋 i mo偶e si臋 uds

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mi zosta艂a chemia tylko wiec g艂upio by by艂o nie podchodzi膰 偶eby nie otrzyma膰 艣wiadectwa w marcu :p teraz do matury z matmy b臋dzie trzeba si臋 pouczy膰 :D kupi臋 jakie艣 repetytorium. Ale r贸wnie偶 jak osoba wy偶ej uwa偶am 偶e matma jest trudna ja zda艂am tylko dzi臋ki temu 偶e po艂ow臋 wystrzeli艂am(jak dwa inne przedmioty!) nie wiem jakim cudem ale oby tak g艂adko posz艂o na maturze :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
takie male pytanko trudno wam bylo ogarnac chemie? ja sie przyznam szlam ze wszystkim na spontan , w szkole mialam 3 ale wiadomo jak to w szkole :P patrzac po podstawie programowej to nie jest zle a arkusz byl raczej do zdania ale chcialabym sie dowiedziec jakie sa wasze opinie bo wiadomo plusem do zdania sa tutaj obliczenia :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przyst臋puje w lutym do wszystkich egzamin贸w zdaje w Poznaniu Czego si臋 uczy膰 z matmy chemii fizyki i historii 偶eby zda膰?

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋