Gość allaba Napisano Grudzień 29, 2018 misja 12 pkt juz za miesiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa Napisano Grudzień 29, 2018 Miesiąc to dla mnie za mało, chciałabym jeszcze trzy na naukę... Miałabym wtedy pewność , że się solidnie nauczyłam No ale w sumie nie powinnam narzekać, bo do zdania mam tylko dwa przedmioty.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oke wroc Napisano Grudzień 29, 2018 ja mam jeden i sie booje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdajaca pierwzy raz Napisano Grudzień 30, 2018 ja zdaje w krakowie z polskiego sie nie ucze bo umiem z angielskiego ucze sie pisac maila i slownictwo fiszki itp z chemii teori obliczen i reakcji z iformatyki zrobie probny powinnamzdac z wou i pp sie nie ucze i geografia czytam podrecznik online poki co zdjae tyle reszta w pazdzierniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosciuu Napisano Grudzień 30, 2018 tym razem harmonogram troche inny niz w pazdzierniku .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OKE wroc Napisano Styczeń 1, 2019 Nowy rok to teraz tylko uczenie się jeśli zdam chemię. To raczej będę wiedzieć już 3 lutego dobra rada dla świeżych jak robicie zadania to zaczynajcie od tych które umiecie i liczcie sobie punkty 12 pkt trzeba zdobyć jeśli zdam to idę na prawko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kurtyzana Napisano Styczeń 1, 2019 juz za miesiac troche sie cykam tych egzaminow ja wszystkie pierwszy raz.... chemia fizyka i matma1!! najtrudniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paulina Napisano Styczeń 2, 2019 Hej dużo osób mówi że ciężko zdać informatyke to rzeczywiście prawda. Czy robią sobie jaja?? Matma jest trudniejsza niż na próbnym? Jak z przedmiotami typu historia geografia chemia i fizyka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paulina Napisano Styczeń 2, 2019 Ja złożyłam już deklaracje maturalna nie wiem jak mi pójdą egzaminy ale zadeklarowalam Angielski biologię i wos jako rozszerzone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hej Napisano Styczeń 2, 2019 Czy ktos mógłby mi powiedzieć kiedy odsyłane jest świadectwo ukończenia podstawówki które wysyła sie do OKE wraz z wnioskiem o dopuszczenie egzaminów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szzz Napisano Styczeń 2, 2019 10 godzin temu, Gość Hej napisał: Czy ktos mógłby mi powiedzieć kiedy odsyłane jest świadectwo ukończenia podstawówki które wysyła sie do OKE wraz z wnioskiem o dopuszczenie egzaminów? Odsyłają bardzo szybko... Jeżeli długo czekasz to przez święta i Sylwestra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oke jaworzno Napisano Styczeń 3, 2019 Dnia 2.01.2019 o 01:37, Gość Paulina napisał: Hej dużo osób mówi że ciężko zdać informatyke to rzeczywiście prawda. Czy robią sobie jaja?? Matma jest trudniejsza niż na próbnym? Jak z przedmiotami typu historia geografia chemia i fizyka? Ja informatyki nie zdałam bo totalnie ja olałam , idąc na egzamin umiałam tylko prezentację no i zabrakło 3 pkt do zdania teraz poxwicze jeszcze Excela, korespondencję masową i powinno się zdać. Co do pytań zamkniętych nie ma co się uczyć bo to raczej strzelasz pytania były tak trudne że nie wiem czy informatycy by na nie odpowiedzieli ... Na temat matmy ciężko powiedzieć który był trudniejszy jeśli nie umiesz obliczyć procentów to u próbny i właściwy będzie dla Ciebie trudny , na pewno procenty pocwicz , pierwiastki,ułamki, sinus ,cosinus , tanges, zawsze jest jakieś zadanie do obliczenia jakieś części np z kwadratu, koła, rombu ... Historia,geografia,chemia,fizyka ?? - nie wiem jakim cudem zdałam hehe... z historii poucz sie dat na blachę, trochę poczytaj bo my mieliśmy zdjęcia i że zdjęcia było pytanie jaka to może być data więc trzeba też kojarzyć fakty , ale dużo jest też z obrazków i można napisać. Geografia : dużo pytań gdzie odpowiadasz z głowy np pytania : czy lepiej jeździć samochodem czy pociągiem i dlaczego? Albo jakie obecnie pociągi zachęcają do jazd nimi ( nie pamiętam dokładnie tego pytania , Ale chodziło o zniżki dla studentów, o weekendy dla rodziny itd..) jeżeli chodzi o chemię to wychodząc myślałam że nie zdam bo żadnego zadania nie umiałam, ale się uczyłam więc coś wyszczelalam w abcd , na fizyce jak pouczysz się z informatora to zdasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tttt Napisano Styczeń 3, 2019 Z matmy uczcie się funkcji liniowych i kwadratowych, na pewno będą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alina Napisano Styczeń 3, 2019 to nie prawda ze z fizyka sie nauczysz informatora i zdasz ja se uczylam ale byly zadania ponad podstawwe nawet abcd!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oke gdanssk Napisano Styczeń 3, 2019 a na chemie czego mam sie uczyc dokladnie? nigdy jej nie umialam a chcialabym miec 12 pkt.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość XYZ Napisano Styczeń 4, 2019 Od 12 strony masz wypisane wymagania szczegółowe z zakresu chemii: https://www.cke.edu.pl/images/_EGZAMIN_EKSTERNISTYCZNY/Liceum/O_egzaminie_od_2016/chemia/chemia_LO.pdf Podręcznik z chemii z tego zakresu: http://www.epodreczniki.pl/reader/c/169412/v/latest/t/student-canon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maturzystka Napisano Styczeń 4, 2019 kiedy przysla z oke te swoje kartki? w sensie termin zdawania i przedmioty i miejsce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hehe! Napisano Styczeń 5, 2019 14 godzin temu, Gość maturzystka napisał: kiedy przysla z oke te swoje kartki? w sensie termin zdawania i przedmioty i miejsce? Jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koowa Napisano Styczeń 7, 2019 Dnia 4.01.2019 o 23:16, Gość maturzystka napisał: kiedy przysla z oke te swoje kartki? w sensie termin zdawania i przedmioty i miejsce? przyłączam sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa Napisano Styczeń 8, 2019 Jeżeli kogoś to interesuje to dostałam dzisiaj "zaproszenie " na egzaminy....Poleconym listem wysyłają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maturzystka Napisano Styczeń 8, 2019 gosc ewa - oki czyli powinny dojsc do nastpnego tygodnia xd oby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malwina Napisano Styczeń 8, 2019 zrobilam 3 testy probne z 3 przedmitow ktorych nie zdalam chemia - 67% matematyka 50% niemiecki 77% myslicie ze dzieki temu na pewno zalicze te egzaminy? co do niemieckiego sie nie boje z poziomu a2 przeszlam na b1 (robilam testy) wiec problemu juz ze zdaniem byc nie powinno ale jak z chemia i matma? co myslicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sggg Napisano Styczeń 8, 2019 moim zdaniem sie poucz ja tez zrobie testy nie zdalam fizyki i geografi ale gegry sie ucze i mi wchodzi a z fizyka troche gorzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sggg Napisano Styczeń 8, 2019 geogriafia mi wyszla 88% wiec ja zdam na bank! fizyka mi wyszla 45% musze sie douczyc geo juz odstawiam powinno byc okej tylko ta fizyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OKE wroclaw Napisano Styczeń 10, 2019 Też zrobilam test probny z chemii 67% Teraz bede czytać notatki z tamtej sesji co pisałam i podręcznik online z chemii na epodrecznikach xd 2 i pół tygodnia zostało w sumie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa Napisano Styczeń 11, 2019 Dobre notatki to połowa sukcesu np z chemii ! Zrobienie ich jest czasochłonne, trzeba przejrzeć wiele materiałów w internecie. Wyłowić najważniejsze rzeczy i je zrozumieć. Najtrudniejsze było dla mnie ogarnięcie tych różnych reakcji i pierwiastków : wapno palone, gaszone, gips, wapień... Udało mi się zaliczyć chemię na trójkę....Jak będziecie się uczyć to każdy zda, po prostu nie można olewać sobie nauki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Inna Napisano Styczeń 17, 2019 Dnia 11.10.2014 o 01:46, Gość gość napisał: Informatyka jest prosta. Ja zdałem kompletnie nie ucząc się do niej. Jest parę zadań na teście co wypełniamy długopisem i są to zadania zamknięte ( są banalne ) jak ktoś ma pojęcie o komputerze. Natomiast na komputerze jest tak jak Egzaminowany napisał, wkładacie płytkę do napędu, kopiujecie dane do wcześniej utworzonego folderu z nazwą swojego peselu. Zaczynacie od zadań najłatwiejszych żeby nabić sobie jak najwięcej punktów, potem bierzcie są te trudniejsze. Egzamin trwa 2 godziny, to bardzo mało żeby zrobić wszystkie zadania w dodatku idealnie. Czas na tym egzaminie leci naprawdę mega szybko, zrobicie dwa trzy zadania i już godzinka zleci jak z bicza strzelił. Generalnie ja przyszedłem nie przygotowany nawet nie wiedziałem ja to wygląda ( na egzaminie się dowiedziałem bo z komisji facet gadał co mamy robić ) i napisałem na 3jkę. Zacytowałam stary komentarz ze strony 254. Czytam sobie stare wpisy żeby czegoś dowiedzieć się o informatyce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Inna Napisano Styczeń 17, 2019 Już za 2 tygodnie egzamin z informatyki! Pobrałem sobie darmową wersję na laptopa Open Oficce i ćwiczę. Zrobienie prezentacji wydaje się najłatwiejsze wydaje się w tym wszystkim..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dawa Napisano Styczeń 17, 2019 za dwa tyg z chemii i informatyki i wosu maam egzamin 3 ktorych nie zdalam dopiero teraz odkrylam to forum ktos zdaje we wroclawiu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xyz Napisano Styczeń 17, 2019 mi zostal jeden przemiot myslicie zze zdacie? ja w polowie mam wrazenie ze zdam ale ze moge rowniez znowu oblac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach