Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 ekstern

Egzaminy eksternistyczne LO

Polecane posty

Go艣膰 AHA
31 minut temu, Go艣膰 Zimno napisa艂:

Z informatyki najbardziej ogarniam exel :聽sortowanie, filtrowanie, liczenie 艣redniej...

Gorzej mi idzie聽 z przekszta艂caniem plik贸w (importowaniem) np z txt na exel... Z plikami co艣 mog臋 pomiesza膰 na egaminie

Uczy艂am si臋 wszystkiego, wydaje mi si臋 偶e na mierny wystarczy.

Jednak nie mam 1OO procent pewno艣ci, ze zdam. Ze stresu mo偶e mi si臋 wszystko pomiesza膰 .... Na obcym komputerze gorzej si臋 robi.

niezle nie zdac z informatyki jak sie tylko slezy calymi dniami przed kompem 馃檪

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 maturzystka

wie ktos moze kiedy bedzie sprawozdanie z poprzedniej sesji ?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iiii
11 minut temu, Go艣膰 maturzystka napisa艂:

wie ktos moze kiedy bedzie sprawozdanie z poprzedniej sesji ?聽

Ze sprowadzania mi to oni si臋 za bardzo nie 艣piesz膮... Daj膮 np p贸艂 roku po sesji, albo p贸藕niej.

No ale nie wiem jak b臋dzie teraz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Smutna

Na 90% nie zda艂am !聽

Egzamin z informatyki nie by艂 trudny, tylko ja niestety聽 zbyt wolna i nieudolna. Potrafi臋 by膰 samokrytycznie wi臋c tak pisz臋.... 殴le sobie rozplanowa艂am robienie zada艅 i nie starczy艂o mi czasu.

Trzeba si臋 trzyma膰 zasady, 偶e zaczyna si臋 od naj艂atwiejszych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Smutna

Jakby kogo艣 to interesowa艂o ( a nie zdawa艂 dzisiaj) to by艂o 7 pyta艅 pisemnych w arkuszu takich bez u偶ywania komputera (7pkt).聽

5 pyta艅 by艂o typu prawda / fa艂sz do algorytmu. Strzela艂am sobie....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oke jaworzno

Poprawialam informatyke i dzisiaj bylo trudniej niz poprzednio, korespondencja masowa byla zast膮piona zadaniem z algorytmami masakra聽 ... ale tak czy siak , prezenracja cala zrobiona,聽 w Wordzie ogarnelam i zadannie w exelu w polowie zrobi艂am,聽 abc i prawda falsz strzelalam聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anonim

Informatyka 艂atwa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anonim

By zda膰 wystarczy ogarnia膰 (a bardziej zna膰 podstawy podstaw) worda i power pointa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nowa

jutro wos i chemia

馃槃

Polski obstawiam 3 a informatyke 2 ale napewno zdalam聽

jutro wos czyli lajtowo i chemia聽

a chemia trudno nie jest聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eraaa

boje sie jutrzejszej chemii 馃槙

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krirkr

Jak oceniacie poprzednie egzaminy z historii? Trudne?聽

U nas dzisiaj na informatyce, kobieta wysz艂a z p艂aczem po 30 min. Wnioskuje, 偶e to ju偶 kt贸ry艣 z kolei jej egzamin. Dziwi mnie, 偶e nie pr贸bowa艂a, przecie偶 punkt jest nawet za g艂upie zapisanie pliku w odpowiednim formacie. Moim zdaniem egzamin nie by艂 jaki艣 specjalnie trudny. Zadanie o kwiatach by艂o krok po kroku napisane na arkuszu, jedynie problem聽z numeracj膮 ale wystarczy艂o pokombinowa膰 馃槣聽A prezentacja to ju偶 w og贸le haj lajf 馃槣聽Licz臋, 偶e bedzi臋 zdana 馃槃

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 0ooooooo
35 minut temu, Go艣膰 krirkr napisa艂:

U nas dzisiaj na informatyce, kobieta wysz艂a z p艂aczem po 30 min. Wnioskuje, 偶e to ju偶 kt贸ry艣 z kolei jej egzamin. Dziwi mnie, 偶e nie pr贸bowa艂a, przecie偶 punkt jest nawet za g艂upie zapisanie pliku w odpowiednim formacie. Moim zdaniem egzamin nie by艂 jaki艣 specjalnie trudny. Zadanie o kwiatach by艂o krok po kroku napisane na arkuszu, jedynie problem聽z numeracj膮 ale wystarczy艂o pokombinowa膰 馃槣聽A prezentacja to ju偶 w og贸le haj lajf 馃槣聽Licz臋, 偶e bedzi臋 zdana 馃槃

naprawde wyszla z placzem? gdzie zdawales?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 0ooooooo

historia byla banalna ja podeszlam bez wczesniejszej nauki duzo bylo z tekstu zadan 馃槣聽 zdane za pierwszym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Renata
9 godzin temu, Go艣膰 krirkr napisa艂:

Zastanawiam si臋 czy to ta sama kobieta, kt贸ra dodawa艂a tutaj komentarze. Pisa艂am ca艂y czas, 偶e si臋 boi,stresuje, 偶e si臋 chyba zabije.... 呕e wysiad艂a kiedy艣 z autobusu bo tak si臋 zestresowa艂a , 偶e jedzie do nowej pracy. Wspomina艂a tez o swoich niezdanych egzaminach.

Nie wiem czy to ta sama kobieta, ale jak kto艣 po 30 minutach wychodzi z egzaminu z p艂aczem jest HISTERYKIEM, psychicznym przypadkiem. Gdybym ta kobieta by艂a normalna, to by walczy艂a do ko艅ca na egzaminie, stara艂a si臋...

Z g艂ow膮 co艣 ma nietakt i nie pisz臋 tego z艂o艣liwie lecz 偶e wsp贸艂czuciem. Kobieta nie potrafi si臋 uspokoi膰 i rozs膮dnie my艣le膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pytanie

Jak zamieni膰 dokument txt w excela ? W jak膮 opcj臋 nale偶y wej艣膰 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kirkir

Zdawa艂am w 艁om偶y. Egzaminatorzy namawiali j膮 偶eby zosta艂a i pr贸bowa艂a ale ona nawet nie chcia艂a. Wybieg艂a z p艂aczem.聽

Wystarczy, 偶e wejdziesz w excela wybierzesz otw贸rz plik, potem wybierzesz folder, na dole zaznaczysz wszystkie pliki i wsio

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zdziwiona
9 godzin temu, Go艣膰 Kirkir napisa艂:

Zdawa艂am w 艁om偶y. Egzaminatorzy namawiali j膮 偶eby zosta艂a i pr贸bowa艂a ale ona nawet nie chcia艂a. Wybieg艂a z p艂aczem.聽

Mo偶e to ta sama osoba, kt贸ra dodawa艂a tutaj tragiczne komentarze, 偶e nic jej nie wychodzi, 偶e si臋 stresuje i 偶e si臋 zabije?

Ta kobieta co wysz艂a z egzaminu to jaka艣 histeryczka....To smutne, 偶e niekt贸rym osobom brak rozsadku, w ten spos贸b nic nigdy nie osi膮gn膮.聽

Trzeba si臋 uczy膰 zamiast histeryzowa膰 i robi膰 przedstawienia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paulina

Dzisiaj chyba by艂a chemia... I jak, trudna by艂a?

Te osoby co mia艂y poprawk臋 zaliczy艂 j膮 tym razem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oke wroc
13 minut temu, Go艣膰 Paulina napisa艂:

Dzisiaj chyba by艂a chemia... I jak, trudna by艂a?

Te osoby co mia艂y poprawk臋 zaliczy艂 j膮 tym razem?

chemia byla trudniejsza niz w pazdzierniku i to o wiele..........

nie wiem czy zaliczylam ale jak nie to juz nwm co zrobie聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maturzystka

chemia fakt trudna ale mysle ze zdane na 30% ;0聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Helena

Chemia trudna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pytanie

Umia艂 kto艣 zrobi膰 te algorytmy聽 prawda/ fa艂sz na informatyce ?

Zaznaczy艂am w ostatnim pytaniu, 偶e 10 to nie jest wynik algorytmu.

By艂o te偶 pytanie o obrazek jpg w html- zaznaczy艂am odpowiedz a)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pytanie

Pr贸buje sobie przypomnie膰 ile mo偶na by艂o dosta膰 maksymalnie punkt贸w za prezentacj臋...

Nie wklei艂am tego obrazka z napisem BHP, nie da艂o si臋聽 komputer mnie nie s艂ucha艂聽馃槥

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ggggg
2 godziny temu, Go艣膰 Pytanie napisa艂:

Pr贸buje sobie przypomnie膰 ile mo偶na by艂o dosta膰 maksymalnie punkt贸w za prezentacj臋...

Nie wklei艂am tego obrazka z napisem BHP, nie da艂o si臋聽 komputer mnie nie s艂ucha艂聽馃槥

8 pkt

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 heheszki

chemia nie byla taka trudna.. nie przesadzajcie polowa to teoria ja zdalam na luie obstawiam trojke bede miec pewnie 19-20 pkt

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 XYZ

Nie pami臋tam zbyt dok艂adnie tych pyta艅 zwi膮zanych z algorytmem, ale mi podaj偶e wysz艂o w艂a艣nie 10 jako wynik ko艅cowy i zaznaczy艂am to jako prawda.

Tak pami臋tam to zadanie (by膰 mo偶e niepoprawnie 馃槈馃槥

a + b + c = s

x = 3

Nie pami臋tam dok艂adnych warto艣ci a, b i c, ale ich suma r贸wna艂a si臋 90, czyli s = 90.

s/x, czyli 90/3 = 30.

Je艣li wynik by艂 wi臋kszy lub r贸wny 14 to by艂o trzeba ponownie go podzieli膰 przez x, czyli 聽30/3 = 10.

Wynik jest mniejszy od 14, wi臋c ju偶 go nie dzielimy przez x, czyli 10 to wynik ko艅cowy.

Pewna jednak nie jestem. Mo偶e kto艣 mnie tutaj poprawi. Zaznaczy艂am w ka偶dym razie, 偶e prawd膮 jest, 偶e 10 to wynik ko艅cowy i, 偶e kt贸ry艣 tam krok trzeba wykona膰 dwa razy. Reszty nie pami臋tam.

W pytaniu z obrazkiem jpg zaznaczy艂am D, ale nie mam poj臋cia czy to dobra odpowied藕. Nawet nie pami臋tam jej tre艣ci, 偶eby sprawdzi膰. (Kiepsko u mnie z t膮 pami臋ci膮. 馃榿聽)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc007

Pami臋tacie mo偶e ile by艂o pkt.za zadanie w wordzie z kwiatami.Kompletnie nie pami臋tam czarna dziura.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Natalia
18 minut temu, Go艣膰 gosc007 napisa艂:

Pami臋tacie mo偶e ile by艂o pkt.za zadanie w wordzie z kwiatami.Kompletnie nie pami臋tam czarna dziura.

Ja nie pamietam , ale og贸艂em mo偶na bylo dostac 40 pkt聽 .. zadanie 3 bylo abc i bylo za 2 pkt , zadanie 5 bylo prawda / falsz za 4 pkt czyli zostaje 34 pkt na 3 zadania ... wiec okolo 10 pkt pewnie聽 bylo .. tak sobie to wyliczam ... 馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oke 艁贸d藕

Podchodz臋 do wszystkich egzamin贸w w jednej sesji. P贸ki co jest ca艂kiem nie藕le, najbardziej obawiam si臋 o polski, uwa偶am, 偶e najgorzej mi poszed艂.聽 W tym tygodniu matematyka, biologia, historia, geografia i pp, z czego biologia raczej b臋dzie dla mnie najgorsza. Najwi臋cej pozosta艂ego czasu chyb po艣wi臋c臋 na fizyk臋, jestem w trakcie opracowania materia艂u. Je艣li kto艣 zainteresowany, to ch臋tnie podziel臋 si臋 notatkami, z wi臋kszo艣ci przedmiot贸w mam zrobione z wykorzystaniem strony epodr臋czniki, ale je艣li chodzi o fizyk臋, to boj臋 si臋, 偶e mo偶e to by膰 niewystarczaj膮ce, dlatego opracowuje na podstawie wymaga艅 z informatora.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ola

Czyta艂am tutaj wpisy przed egzaminem, 偶e informatyka jest niesamowicie trudna... To nieprawda, ludzie przesadzaj膮 ! Mo偶e聽 niekt贸rzy po prostu nie przygotowali si臋 do egzaminu ( zlekcewa偶yli go lub nie mieli dost臋pu do komputera).

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋