Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 ekstern

Egzaminy eksternistyczne LO

Polecane posty

Go艣膰 Kiko

Ja r贸wnie偶 zdawa艂em w Bytomiu, wyniki otrzyma艂em dzisiaj, przed chwil膮 dos艂ownie. Jak m贸wi艂em, sama koperta. Matematyka na 20% niestety. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sas

Jak kto艣 z Krakowa dostanie to dajcie znac 馃槢 Wysylaj膮 w ogole poleconym czy zwyklym?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vvv

poleconym聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Z poznania im sie nie spieszy....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰 ang

Dzwoni艂am do poznania i powiedzia艂a mi pani 偶e 22 ale w zesz艂ym聽 roku m贸wili 偶e 24 wysy艂a A 24 mia艂am ju偶 kopert臋.聽 Tak偶e mam cich膮 nadziej臋 偶e jutro mnie listonosz odwiedzi:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Dosta艂am dzi艣 wyniki z Krakowa, listem poleconym i niestety nie zda艂am dw贸ch egzamin贸w, ale w sumie jestem zadowolona bo przyst膮pi艂am do wszystkich na raz i mog艂am si臋 tego spodziewa膰, 偶e od razu wszystkich nie zdam聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Gratulacje ! 馃檪A moge wiedziec z czego ci nie poszlo? Ja dalej czekam a takie czekanie najgorsze...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zycie
4 godziny temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Gratulacje ! 馃檪A moge wiedziec z czego ci nie poszlo? Ja dalej czekam a takie czekanie najgorsze...

To mo偶na zadzwoni膰, przez telefon powiedz膮,nie trzeba czeka膰 jak na zbawienie. Wi臋kszo艣膰 tych egzamin贸w jest ju偶 oceniona po tygodniu/p贸艂torej od ich zako艅czenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gomesz81
15 minut temu, Go艣膰 zycie napisa艂:

To mo偶na zadzwoni膰, przez telefon powiedz膮,nie trzeba czeka膰 jak na zbawienie. Wi臋kszo艣膰 tych egzamin贸w jest ju偶 oceniona po tygodniu/p贸艂torej od ich zako艅czenia.

Praca i zycie za granica-taki dwutygodnik jest.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Dzwonilam i jakos mi Pani nie powiedziala...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
18 godzin temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Nie zda艂am matmy, fizyki i chemii聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Na pocz膮tku my艣la艂am, 偶e tylko dw贸ch nie zda艂am, ale popatrzy艂am jeszcze raz i okazuje si臋, 偶e trzech 馃槙

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehaaa

odebralam awizo z lomzy聽

zdala wszystkie ktore zdawalam po raz pierwszy teraz uczyc sie na pzadziernik

polski 3

angielski 4

wos 3聽

geografia 3

podstawy przedsiebiorczosci 4

fizyka 2 nie sadzilam ze zdam聽

informatyka na szczescie 2

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krk

Zdane w Krakowie, wyniki po 2 dniach, jestem bardzo zadowolony, teraz maturka i studia 馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oke 艁贸d藕

Straszliwie ba艂em si臋 o polski, ale zupe艂nie niepotrzebnie. Moje oceny: polski 5, angielski 4, historia 4, wos 4, podstawy przedsi臋biorczo艣ci 5, geografia 5, biologia 5, chemia 4, fizyka 5, matematyka 6, informatyka 6.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eksternistka

Echh, a ja nadal nie dosta艂am koperty. 馃槥

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oke 艁贸d藕
6 minut temu, Go艣膰 eksternistka napisa艂:

Echh, a ja nadal nie dosta艂am koperty. 馃槥

C贸偶, pewnie te偶 bym jeszcze nie dosta艂. Mia艂em 22-ego telefon z oke, 偶e mog臋 przyjecha膰 i odebra膰 je u nich osobi艣cie.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eksternistka
1 godzin臋 temu, Go艣膰 Oke 艁贸d藕 napisa艂:

C贸偶, pewnie te偶 bym jeszcze nie dosta艂. Mia艂em 22-ego telefon z oke, 偶e mog臋 przyjecha膰 i odebra膰 je u nich osobi艣cie.聽

Do mnie nikt nie dzwoni艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zycie

A jak jest teraz na maturze- Je艣li bior臋 zalozmy rozszerzony angielski to zdaje takze podstawe i rozszerzenie czy tylko rozszerzenie( tak jest logiczniej dla mnie) ale wole sie upewnic. I chodzi mi i o ustny i o pisemny.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sas

Podstawe i rozszerzenie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

czeka ktos jeszcze na list??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eksternistka

Polski 3, biologia 3, historia 4, geografia 4, angielski 6. 馃檪聽Jestem troch臋 zszokowana, bo my艣la艂am, 偶e z polskiego i biologii jestem duuuu偶o lepsza ni偶 z historii i geografii, a tu wysz艂o, 偶e na odwr贸t. No nic, najwa偶niejsze, 偶e zaliczone. Teraz ucz臋 si臋 matmy i reszty, bo sobie rozbi艂am na dwie sesje. 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zycie
1 godzin臋 temu, Go艣膰 eksternistka napisa艂:

Polski 3, biologia 3, historia 4, geografia 4, angielski 6. 馃檪聽Jestem troch臋 zszokowana, bo my艣la艂am, 偶e z polskiego i biologii jestem duuuu偶o lepsza ni偶 z historii i geografii, a tu wysz艂o, 偶e na odwr贸t. No nic, najwa偶niejsze, 偶e zaliczone. Teraz ucz臋 si臋 matmy i reszty, bo sobie rozbi艂am na dwie sesje. 馃檪

Ja z geografii uczylam sie maks 5 godzin do tego egzaminu i dostalam 5, geografia to taki przedmiot ze nie trzeba sie uczyc a i tak zaliczy sie na dobra ocene.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MrSraczko
1 minut臋 temu, Go艣膰 zycie napisa艂:

Ja z geografii uczylam sie maks 5 godzin do tego egzaminu i dostalam 5, geografia to taki przedmiot ze nie trzeba sie uczyc a i tak zaliczy sie na dobra ocene.

Zyycie za granica-nie placimy podatkow w Polsce.Chcieliscie wojny to bedziecie ja miec.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anita

Z angielskiego dosta艂am dostaczny czyli niez艂a ocena 聽jak na osob臋, kt贸ra nigdy nie uczy艂a si臋 tego przedmiotu w szkole. Informatyk臋 zaliczy艂am szcz臋艣liwie na 聽mierny, s膮dz臋 偶e na styk

Mam ju偶 艣wiadectwo, na poczcie pozytywnie si臋 zaskoczy艂am, gdy dosta艂am du偶膮 kopert臋. Wszystko zaliczy艂am bez 偶adnych poprawek... Dziwne tylko, 偶e nie dali mi wynik贸w w punktach. A wy dostali艣cie 艣wiadectwo z wynikami? Bo nie wiem czy to jaka艣 pomy艂ka, 偶e ja 聽ich nie dosta艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anita

Fajnie si臋 偶yje 偶e 艣wiadomo艣ci膮, 偶e ma si臋 w ko艅cu te wykszta艂cenie 艣rednie. Otwieraj膮 si臋 nowe mo偶liwo艣ci : lepsza聽praca, dalsza nauka...

呕ycz臋 wszystkim 偶e osi膮gn臋li sw贸j cel, a jak kto艣 nie zda艂 to niech si臋 nie za艂amuje. Mo偶e nast臋pnym razem 聽si臋 uda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anonim

Dosta艂am wyniki i nie zda艂am matematyki

i polskiego i tu nasuwa si臋 pytanie czy zdarzy艂a si臋 kiedykolwiek pomy艂ka w wynikach ? Jestem pewna tego ze zda艂am polski 聽bez problemu a tu taka ocena ? Czy kto艣 kiedy艣 dosta艂 informacje ze pomylili si臋 w jego wynikach ?聽

Czy mo偶na sprawdzic swoj膮 oceniona prace ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
9 godzin temu, Go艣膰 Anonim napisa艂:

Dosta艂am wyniki i nie zda艂am matematyki

i polskiego i tu nasuwa si臋 pytanie czy zdarzy艂a si臋 kiedykolwiek pomy艂ka w wynikach ? Jestem pewna tego ze zda艂am polski 聽bez problemu a tu taka ocena ? Czy kto艣 kiedy艣 dosta艂 informacje ze pomylili si臋 w jego wynikach ?聽

Czy mo偶na sprawdzic swoj膮 oceniona prace ?

Mozna zlozyc wniosek o wglad do pracy, druk podany jest na stronie danego oke. 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sas
20 godzin temu, Go艣膰 Anita napisa艂:

Z angielskiego dosta艂am dostaczny czyli niez艂a ocena 聽jak na osob臋, kt贸ra nigdy nie uczy艂a si臋 tego przedmiotu w szkole. Informatyk臋 zaliczy艂am szcz臋艣liwie na 聽mierny, s膮dz臋 偶e na styk

Mam ju偶 艣wiadectwo, na poczcie pozytywnie si臋 zaskoczy艂am, gdy dosta艂am du偶膮 kopert臋. Wszystko zaliczy艂am bez 偶adnych poprawek... Dziwne tylko, 偶e nie dali mi wynik贸w w punktach. A wy dostali艣cie 艣wiadectwo z wynikami? Bo nie wiem czy to jaka艣 pomy艂ka, 偶e ja 聽ich nie dosta艂am.

dostalam wyniki co prawda bez swiadectwa, ale tylko w skali ocenowej bez zdobytych punkt贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 logarytm

Mo偶na z艂o偶y膰 wniosek o wgl膮d do pracy, ja go sk艂ada艂am, a p贸藕niej mo偶na z艂o偶yc wniosek na podstawie wgladu,z jakimi zadaniami sie nie zgadzasz,ze jest pomylka,czy powinnas byc inaczej oceniona.聽

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋