Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lesbijskietortury

Jak powiedzieć rodzicom że jestem homoseksualna?

Polecane posty

Gość lesbijskietortury

Od roku jestem z dziewczyną, mam 16 lat. Jak mam to powiedzieć rodzicom, skoro nie są tolerancyjni.?

Gość wrobelekelemelek
ot -mamo to Ewa jesteśmy razem i pocałujta w doopę wojta

Gość rozbitek
faktycznie, rodzice są dziwni i nic nie rozumieją , nie dawno ojciec opowiadał pewną historię , zna kilku wojskowych i pewien wojskowy w stopniu majora wyszedł ze sztabu w mundurze aby pilnie coś załatwić i nagle na ulicy zobaczył , że dwie kobiety trzymają się za ręce i co chwilę się głaszczą oraz obmacują publicznie i całują, więc zdjął w chwili emocji ciężki pas wojskowy i jednej i drugiej tym pasem przypierdzielił po plecach i po nogach, aż jękły z bólu i wołał major, zobaczysz Anka w domu jak doopę złoję i wrócił major do domu nastawiony aby swojej córce łomot zrobić a tym czasem w domu jego żona odpowiada, Anka dzisiaj nigdzie nie wychodziła z domu i uczyła się przez cały dzień, więc komu major wlał pasem wojskowym na ulicy ?

Gość taki jak poniżej:
jak masz 16 lat to ci sie jeszcze moze 10 razy zmienic orientacja

Oczywiście możesz być nawet zooseksualna (ale ładnie to ująłem), nic mi do tego (to jest wyraz tolerancji, żebyście mi jej braku nie zarzucili), ale mam prawo do swojego zdania które to zdanie mam prawo wyrazić i z którego to prawa zamierzam skorzystać. Jesteś chora, powinnaś się leczyć.

Gość pablopablo
A po co masz im to mówić? Jak ich kochasz to lepiej im tego nie mów bo ich rozczarujesz. Dla mnie to by była porażka gdybym wychował geja czy lesbijkę.

Gość jap........
16 lat chyba jesteś pojebana co Ty możesz wiedzieć

Gość pokutnica z psem
to nie mów, gdyby mi córka tak powiedziała to byłabym załamana chyba, mówię o 1 reakcji dziewczynom jest łatwiej, zawsze mogą powiedziećże to koleżanka, przyjaciółka, chłopakom jest trudniej bo od razu wszyscy podejrzewają...