Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nurtujące pytanie

wargi sromowe większe

Polecane posty

Gość nurtujące pytanie

Mam pytanie, które od jakiegoś czasu mnie nurtuje. Chodzi o wargi sromowe większe ... takie tzw.bułeczki wargi sromowe to fałdy skórne a jeśli wargi sromowe większe są duże to oznacza to że znajduje się tam po prostu tłuszcz tak? czyli jeśli schudnę to wargi sromowe mogą ulec zmniejszeniu?

Gość nurtujące pytanie
husky dla pewności mówię o wargach sromowych większych ... mam wrażenie ża tam jest po prostu sam tłuszcz a są bd duże

i zostaw tak jak jest....sa na tym swiecie jeszcze faceci ktorzy maja pierdolca na tym tle!!!

wiesz.. w tzytzkach tez jest tluszcz, ale jak tyje to jak na zlosc na dupie i brzuchu, a tzytzki ani drgna!

Gość nurtujące pytanie
tak się to ma jeśli chodzi o tycie, a z kolei jeśli chudniesz to w pierwszej kolejności tracisz właśnie w biuście, nie prawdaz?? zastanawiam się więc czy wargi sromowe większe, skoro to tłuszczyk, tez mogą uec zmniejszeniu, czy to raczej wątpliwe ...

wniosek jest jeden: nitz tylko pierdolnąć se w łeb 😭

Gość nurtujące pytanie
;D

Gość ja schudłam
i ogólnie to moze jakis tłuszcz stamtad poszedł, ale za to skóra zostaje, nie mozna tego wycwiczyc bo nie ma tam miesni, wiec i tak jakis taki bezkształt...

Gość nurtujące pytanie
to chjujowo ;(

Gość ja schudłam
powiedziałabym "mniejsze, ale obwiślejsze". moja kolezanka tez ma te wargi duze, kiedys była przy kosci i efekt taki sam, tzn nadal duze ale mniej jedrne.

Gość nurtujące pytanie
rozumiem, a jakieś kremy np. takie jak na rozstępy mogą coś pomóc?? jak sądzicie??

co za brednie! ja sie odchudzałam, duzo wagi spadłam i nic mi nie wisi!!! zadna skóra :o

więc babinic cos slabo się znasz, zresztą dobrze wiesz, ze mi zadna skóra "Tam" nie wisi :P

Gość nurtujące pytanie
husky dużo schudłaś??

Gość ja schudłam
nie sadze zeby cokolwiek moglo na to pomóc. przeciez to czesc ciała dosc skomplikowanej budowy a przy tym drobna, nie wiem jak chciałabys w takim miejscu doprowadzic do zmniejszenia sie ilosci skóry. a z wiekiem jest tylko gorzej :P nie wiem jak to opisac.. ale np jakbym chciała chwycić tak jakby te wargi, to bez problemu, kiedys jakos tak bardziej to wszystko przylegało. jakoś takoś ;) dam Ci najlepszą radę :D przestan sie tam ogladac :P nam to spedza sen z powiek a prawda jest taka ze zaden z moich partnerów nie zwrócił na to uwagi a wrecz przeciwnie, zadowoleni byli :P

Gość nurtujące pytanie
dieta czy ćwiczenia?

Gość nurtujące pytanie
do ja schudłam "przestań się tam oglądać" nie wiem dlaczego ale rozbawiło mnie to ;D

Gość ja schudłam
ja nie mowie ze "wisi" bo nie wisi i nie powiewa jak proporzec na wietrze, ale wargi sie nie zmniejsza od tego, za to sa mniej jedrne, przynajmniej u mnie

Gość nurtujące pytanie
pytam bo dziwnym trafem kiedys się odchudzałam i jedna warga sromowa jest większa od drugiej i to widać ;D masakra

a u mnie nitz sie nie zmienilo... czizas o czym ja rozmawiam 😭 moglam się chociaż ubrac na pomaranczowo :(

Gość Anorea
Ja schudlam i moja pipiocha tez, tylko ze ja schudlam duzo bo z 55 kg do 38, wiec nie dziwne :/

ja tylko pisalem ze ogolnie tzipka schudnie tez!! wargi sie nie zmniejsza!! i tak trzymac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nurtujące pytanie
Anorea jak to zrobiłaś??