Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nurtujące pytanie

wargi sromowe większe

Polecane posty

dla mnie to nie jest wazne kim dla kogos tam bede po tych studiach. studiuje to bo lubie, a moją zyciową ambicją jest znalesc sobie męża milionera i sie cale zycie opierdalać :D

anorea.....jak ci wlosy na glowie wypadna to tez bedziesz sie czula kobieco???...............a okres masz regularnie???

Gość Anorea
w sumie to fajnie opisalas te pipki, w sensie ciekawe skojarzenie, zgadzam sie z nim ;D

Gość Anorea
bo ja w ogóle jadam tylko warzywa i owoce poniewaz nie zawieraja wyzej wspomnianego białka i nie trzeba sprawdzac ile go maja. dzis zjadłam pół główki sałaty zmiksowane w szejkerze z kabaczkami coby sie lepiej trawiło i czuję się świetnie.

Gość Anorea
a tak wogóle, to jak sie mniej je, to sie nie robi kupy, a przynajmniej duzo rzadziej. a to przeciez niekobiece. odbyt tez jest niekobiecy, blee. tylko ze, o ile sie orientuje, nie mozna sie go pozbyc przy pomocy diety. czy sie myle?

wez sie zaczernij, bo ja to nie poznaje kiedy podszyw mowi :D

Gość ja schudłam
wyraziłam jedynie swoje zdanie na temat własnych umiejetnosci miedzy innymi, wiec sie nie obrazaj, nie oceniam cie przeciez :P

ależ ja się nie obrażam 👄 tez tylko wyrazilam wlasne zdanie, jesli zabrzmialo to inaczej to sorka :P

Gość Anorea
głupi podszyw nie odrobił lekcji, bo warzywa tez maja białko :p ja sie czuje dziewczeco i prawdilowo, czas na kobiecosc to jest po 30 stce a nie w moim wieku, nie spieszy mi sie do doroslosci, bo czymze ona jest? Widze ze wiekszosc ludzi jest nia sfrustrowana, strach sie starzec, mimo ze mam plany, cel i wszystko inne, to sie troche obawiam, jak to bedzie :) zwlaszcza ze nie dopuszczam tez tego, ze kiedys moje cialo sie zestarzeje, to jest dopiero masakra, lubie starszych ludzi ale nie chca byc starszym czlowiekiem, nie nie iinei trzeba bedzie umrzec mlodo chociaz moja dieta, opoznia starzenie sie o 50 lat wiec...;D

Gość Anorea
No wiesz co, nie widzisz roznicy? Taka potwarz :P Podszyw pisze głupio a do tego z bledami :P I w ogole od rzeczy, a Ja do rzeczy, ale skoro nie widac roznicy, to katastrofa, gdyby to bylo w rzeczywistosci to byloby mi przykro :D Kupa jest w porzadku, codziennie rano, czlowiek czuje sie zdrowy i nic mu nie gnije w jelitach!!

no tak.. zyj szybko, kochaj mocno i umieraj mlodo :D

Gość Anorea
sorki, pomyłka, miało być "moja dieta przyspiesza starzenie o 50 lat"

Gość Anorea
oraz: "podszyw pisze głupio a ja z błędami"

Gość Anorea
Uważam że to Ty Husky jesteś tym podszywem :P Jakoś dziwnie milkniesz jak akurat zamieszczane są podszywowe posty :P

to juz jestes tym pokoleniem ktorzy beda usmiercac ludzi starszych,bo po co oni zyja....? sama tez sie chlasniesz bo nie bedziesz chciala sie starzec.... ludzie bez owlosienia,3 palcowi bo po co ci 5?? odchudzanie ci na mozg padlo......

no jasne ahah w ogole to wszystkie wypowiedzi na tym topie sa moje :D tak mi sie juz w bani popierd..

Gość Anorea
W sumie jak popatrze na to z dystansem to wyglada to zabawnie ;D Stawiam ze podszywa sie pode mnie jakas pomarszczonastara cipka lub sfrustrowana, notorycznie odrzucana fujarka ;)

Gość Anorea
A że jest to Husky, więc wychodzi na to że jednak wielka rozklapiocha :D Sama zresztą prześwietnie opisała swoją kuciapę powyżej.

Gość Anorea
Oj Husky, przestań już, ja się tak nie bawię :o Z nerwów mi się jeść zachciało.

Gość Anorea
To znowu nie pisałam Ja ale widzę że podszyw się stara i lepiej opowiada Nie! Ja nic takiego nie napisałam, lubię starszych ludzi, nie przeszkadzają mi w niczym, jeśli o mnie chodzi to przeraża mnie fakt przemijania, obawiam sie że nigdy nie będę na to gotowa i sfrustruje mnie taki stan rzeczy za bardzo :P Kto nie chciałby być młody i ładny, do końca życia. Chyba jacyś nienormalnie ludzie, tak samo jak nienormalne jest niezgadzanie się z tym, czyli muszę się leczyć ale młodo umrzeć, jako że będę się świetnie trzymać, to czeka mnie około 80 lat świetności :P ha ha żartuję ale z 50 ;) dobry terapeuta załatwi sprawę a może z wiekiem takie podejście się zmienia

Gość Anorea
i stąd się tak dopasowaliście ;D

Gość Anorea
No dobrze, to miło było was wszystkich poznać dziś i z wami pogawędzić :D Pamiętajcie, że nie mam anoreksji! Pamietajcie, że jedzenie jest niezdrowe, i okres, i białko, i starość, za to zdrowa jest sążnista kupa od rana. Nic nie robi lepiej :) Całuję was ciule. Howgh!