Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nurtujące pytanie

wargi sromowe większe

Polecane posty

Gość Anoreaaa
Jeszcze mi podszyw zahasłował nicka ;D Dobrze napisałeś podszywie- kupa z rana to podstawa a teraz spieprzaj się wyspać

Gość Anoreaaa
Miło że się spodobał :)

Gość Anoreaaa
chce mi sie kupe, wam też?

Gość Anoreaaa
Widzę że nie dajesz za wygraną, cóż. Z głupcem nie będę się siłować. Bo nie wygram. Niech żal ci odbyt ściśnie i zatwardzenie gościć będzie przez tydzień, za tę krzywdę wyrządzoną mi tu, w tym miejscu :P Żal z zazdrości, oczywiście. W końcu to wszystko przez nią, he he he Idę do strony kurnik.pl zagrać sobie, zapraszam, jak ktoś lubi

Gość Anoreaaa
Albo nie idę, albo idę autorka dawno już poszła a my... Husky, czemu ci faceci tak lubią to miejsce intymne, zastanawiałam się nad tym i nie rozumiem, piekno kobiecego ciala miesci sie przeciez wyzej lub z tyłu ;D Uhm nieważne ;)

Gość Anoreaaa
Chętnie, a w co masz ochotę/?

w chinczyka.. a fatzetom sie to podoba, bo musi!! przeciez jestesmy jak wszystko co zyje na ziemi nastawieni na rozmnazanie ku przetrwaniu gatunku.

jestem na chinczyku w pokoju awajki stół numer 19 jak wejdziesz napisz kafeteria, bede wiesziec, ze to ty. ja mam tam innego nicka.. na t

Gość Anoreaaa
Taki gatunek to ja bym skazala .... Lubie literaki, szachy, w chinczyka nie gralam jeszcze, ale czemu nie, a jaki nick? Moze zalozymy nowe? Ja sobie zaloze anorea ;D

Gość Anoreaaa
ok ok ide tam jako gosc, zaraz napisze

napisałam ci jak mnie znaleść. awajki stół 19.. jak cie znajde, to zaprosze. nicka tutaj nie podam :P

dawaj dawaj, bo cie tam w ogle nie widze :D i w ogole nie lapie o co chodzi w tych litarakach, wszyscy w to graja, a to nudne przecie je :o

Gość Anoreaaa
Nieee, literaki sa super, ja uwielbiam, ale ten chinczyk tez byl calkiem fajny, zabawnie sie gralo, zwlaszcza ze nie moglam sie polapac i w ogole ;D Dobranoc Ps. oczywiscie nick anorea zajeta, ciekawe czy to zbieg okolicznosci, he he he