Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aika23

wierzycie we wróżki i ich wróżby?

Polecane posty

Gość aika23

Gość aika23
nikt sie nie wypowie?

nie bo to grzech a grzech ściąga cierpienie nieszczescia na tego co grzeszy

Gość aika23
jaki grzech?

"nie bedziesz mial bogow cudzych przede mna" poczytaj rachunek sumienia i nie,nie wierze.moja kumpela miala romans ze starszym i poszxla zapytac wrozki,jak to bedzie.to przeciez kazdy glupi wie,ze jak ma dziwczyna watpliwosci,to nic z tego nie bedzie,wiec jej wrozka powiedziala,ze to nie to,ze potem spotka mlodszego i juz beda razem-dziewczyna ladna,wiec wiadomo,ze kogos na pewno spotka.no i o dziwo!! sie spelnilo :P

Gość spali lili
grzech przeciwko Bogu. patrz 10 Przykazań Bożych

Co Bóg mówi o tych, którzy radzą się astrologów i w astrologii szukają porad i odpowiedzi na życiowe problemy? Biblia mówi Wróżbiarstwo jest grzechem wymienianym pośród innych ciężkich grzechów. Biblia mówi: „Bo opór jest jak grzech wróżbiarstwa, a krnąbrność jak złość bałwochwalstwa. Ponieważ wzgardziłeś nakazem Pana, odrzucił cię On jako króla." 1 SAM. 15,23 (BT) Kiedy wejdziecie do ziemi, którą daje wam Jahwe, wasz Bóg, strzeżcie się, żebyście nie zaczęli naśladować bezbożności mieszkających tam ludów. Niech nie będzie u was nikogo, kto by kazał przeprowadzać przez ogień swego syna lub swą córkę; kto by uprawiał wróżbiarstwo, zabobony, magię i czary; kto by praktykował zaklęcia, zasięgał porad wywoływaczy duchów, szarlatanów i pytał o radę zmarłych. Każdy bowiem, kto czyni takie rzeczy, budzi odrazę w Jahwe i z powodu tych właśnie bezbożności Jahwe, twój Bóg, usunie owe ludy z twojej drogi. A ty masz być całkowicie oddany twojemu Bogu, Jahwe." 5 MOJŻ. 18,9-13 (BWP) Co Bóg mówi na temat spirytyzmu? Biblia mówi: „Nie będziecie się zwracać do wywoływaczy duchów ani do wróżbitów. Nie wypytujcie ich, bo staniecie się przez nich nieczystymi; Ja, Pan, jestem Bogiem waszym." 3 MOJŻ. 19,31 (BW) niech nie znajdzie się u ciebie taki, który przeprowadza swego syna czy swoją córkę przez ogień, ani wróżbita, ani wieszczbiarz, ani guślarz, ani czarodziej, ani zaklinacz, ani wywoływacz duchów, ani znachor, ani wzywający zmarłych; gdyż obrzydliwością dla Pana jest każdy, kto to czyni..." 5 MOJŻ. 18,9-12 (BW) „A gdyśmy szli na modlitwę, zdarzyło się, że spotkała nas pewna dziewczyna, która miała ducha wieszczego, a która przez swoje wróżby przynosiła wielki zysk panom swoim. Ta, idąc za Pawłem i za nami, wołała mówiąc: Ci ludzie są sługami Boga Najwyższego i zwiastują wam drogę zbawienia. A to czyniła przez wiele dni. Wreszcie Paweł znękany, zwrócił się do ducha i rzekł: Rozkazuję ci w imieniu Jezusa Chrystusa, żebyś z niej wyszedł. I w tej chwili wyszedł." DZ. AP. 16,16-18 (BW) „A jeżeli mężczyzna albo kobieta będą wywoływać duchy lub wróżyć, to poniosą śmierć." 3 MOJŻ. 20,27 (BW)

Gość hahahahahahaha
buhahahahahaha kler i ich bajki

Gość LoveParadeOna
A Ja Wierzę we wróżki ale nie wszystkie polecam stronke http://www.astrolinia.net/ najlepsi są Adammus i Tarot od kilku miesięcy myślałam że mniep ocieszają że każda pisze to samo a wczoraj coś co myślałam że jest tylko pociechą zaczeło się sprawdzać a to bardzo bylo trudne a udalo sie wierzę że dalej sie spelni takze.

Gość aika23
a był ktoś u wrózki spełniło sie czy raczej brednie?

Gość pytanko numer 1
idz pomodl sie do kosciola

Gość aika23
co wy z tym kosciołem?

Gość pytanko numer 1
bo Bog jest WSZECHMOGACY!

Gość abcdefghijklmnoprstuwz
,,Nie będziesz miał bogów cudzych przede mną'' GRZECH,GRZECH! Jak można im wierzyć ?

Gość biblia jest starsza niz kler

Gość Michalina1976
Nie wierzycie, że wróżki naprawdę potrafią pomóc? Ja wierzę odkąd poznałam Panią Grażynę z http://wrozkagauri.pl Jest naprawdę charyzmatyczną osobą. Nie da się tego opisać, trzeba ją poznać.

Gość gość
Czytałem artykuł w którym była tel. wróżka opowiadała jakich metod używają wróżbici Mają baze danych, identyfikują po głosie, im czesciej dzwonisz tym wiecej informacji z ciebie wyciągają, Używają też jakiś psychologicznych sztuczek żeby uzależnić od siebie ludzi Ci co byli bardziej na to podatni wydawali podobno po kilkadziesiąt tyś u nich na telefony.

Gość gość
Ta Grazyna to oszustka!!!!

Gość gość
Wiara we wróżby to bzdury, a wiara we wróżby telefoniczne, esemesowe to skrajna głupota.

Gość gość
Oczywiście, że nie. Mamy skończone 10 lat i nie wierzymy w brednie.

Gość Sonia75
Jeśli potrzebujecie sprawdzonej wróżki, to jak dla mnie warto korzystać z porad wróżki Grażyny, jej telefon to 708-403-155 , połączenie nie jest drogie jak u innych tylko 2,58zł/min jak dobrze pamiętam

Gość gość
Dobra wróżka jest skuteczna tylko dzięki szatanowi. Chcecie iść przez z życie z Bogiem czy z diabłem? Dlaczego nie szukacie odpowiedzi na swoje pytania w Piśmie Świętym ?

Gość gość
Zadzwoniłam i muszę przyznać nie spodziewałam się że Pani Grażyna z http://wrozkagauri.pl będzie wiedziała aż tak wiele o mnie i moim życiu. Naprawdę ma dar. Co do wróżby to trzeba poczekać bo dzwoniłam wczoraj.